Aktív témák
-
wildrain
addikt
Ezért használtam a nem lehetnek hatékonyak kifejezést. Mivel ez a hang valószínűleg a hangszóró által kiadható frekvenciatartomány szélére esik, úgy gondolom, nem szólhat elég hatékonyan. Persze, ez csak tipp, igazából fogalmam sincs, mire riadnak a szúnyogok, és mit tud egy hangszóró... :)
-
wildrain
addikt
Ha jól emlékszem, évekkel ezelőtt kipróbáltam egy olyat. Asszem a hangszórón keresztül valami hangot ad ki, ami szúnyogot riaszt. Csak az volt a ciki, hogy semmi változás nem történt. A hangot nem hallottam (gondolom, nekünk nem hallható), a szúnyogok ugyanúgy jöttek. Na, mondom, ilyen alapon én is tudok szúnyogriasztó progit írni. (üres ablak)
U.I.: Amúgy szerintem, mivel ezeket a hangszórókat arra találták ki, hogy nekünk embereknek szolgáltasson hangokat, ezért semmiképp nem lehetnek hatékonyak egy olyan frekvenciájú hang kiadásában, ami nekünk nem hallható... szóval eleve halálraítélt ötletnek hangzik... -
wildrain
addikt
Ennyi? Haver, nem sokmindenre használhatod te a gépedet, ha csak ennyi programod van... nekem van egy-két játékom, cd író programom, video szerkesztőm-konvertálóm, stb.
Most ennyi jutott az eszembe, de szerintem már most egy százas felett járok simán... És ha arra gondolok, hogy egyelőre a gép árát is csak törlesztgetem...
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest