Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Akkor hoznak majd jobb teljesítményt a Prescott proccok, ha megfelelő programokat írnak rájuk, amelyek kihasználják a két magot. Az ár/érték tekintetében a Sempron még mindig jobb választás a legtöbb esetben. Szerintem az sem elhanyagolható, h nagyobb a Sempronok L1 gyorsítótára. Az amd.com-on volt egy összehasonlító táblázat erről: [link],[link]
[Szerkesztve] -
finest
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Itt a cikk: [link]
Amúgy nagyon érdemes elolvasni.
És a végén megtaláltam az idézetemet is:
A Celeron D számunkra igen komoly csalódást okozott. Egyrészt teljesítményével, hiszen láthattuk, hogy a 3000+-os Sempront csak egy-két esetben tudta két vállra fektetni, másrészt melegedés tekintetében sem nyűgözött le minket. Ezzel kapcsolatban el kell mesélnünk egy történetet: a processzorok tesztelése egy asztalon folyt, és éppen egy hosszabb teszt futott, amikor egy vendég érkezett a szerkesztőségbe. Vendégünk a tesztrendszer közelében ült le, és alig pár perc elteltével érdeklődő tekintettel jegyezte meg, hogy valamilyen okból kifolyólag melegnek érzi a levegőt (a szobahőmérséklet 20-22 fok körül volt). Igen, ebből már ki lehet találni, hogy vendégünk a Celeron D-s tesztrendszer közelében foglalt helyet, és a processzor, illetve az azt körülvevő, az alaplapon található alkatrészek annyira felmelegítették a környezeti hőmérsékletet, hogy ezt érezni is lehetett.
Hiába, nagyokat csak pontosan...
A cikkben a 3000+-os Sempron annyiból csalóka lehet, h csak 128kb az L2 gyorsítótára, lehet, h a lassabb, de 256kb-os 2800+ néhol jobb lehetett volna nála.
[Szerkesztve] -
finest
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Amit írtam komolyan írtam, nem volt benne semmi sértő.
Szerintem a témát sok más topikban ki lehet tárgyalni. PH!-ás tesztben volt, nagyjából pont így, h a Celeronok érezhetően melegebbek a Sempronoknál. Ezért előnye az, h hűvösebb, tekintettel arra, h teljesítményben elég hasonlóak. - Bár a Sempron több tesztben jobb.
A belinkelt cikk irtó régi, de lehet, h neked új a felfedezés. - Ezért nem értem, mire föl most e topik.
Ne makartalak megsérteni és bocs, ha mégis sikerült!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-4702MQ Mobile Notebook Processzor
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

e ha gondolod, mert látom nemférsz a bőrödbe, velem is hasonlítgathatsz.