- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
válasz
Motion_Blur #116 üzenetére
2800+ az áldozat
-
x_o_n
veterán
válasz
Motion_Blur #112 üzenetére
mit vártál? 6 ájemd után csak praktijkusság miatt cseréltem dujálkorra
a régi szép időkk62/333 / tb 1200 /1600+/1900+/2500+/3500+ hijnye mingyá könnyekbe lábad a szemem
-
x_o_n
veterán
válasz
Motion_Blur #110 üzenetére
vakember
olvass a sorok között...éppen ez a lényege..hogy nagyon pöpecül megy a sempron,számomra eggyértelmü hogy celeron helyett sempron.
-
x_o_n
veterán
válasz
Motion_Blur #108 üzenetére
nem rossz erdmények,de az átlag ember nem huzogat procit,igy leginkább alapjáraton hajtott rendszerek teszteire lenne szükség...melette lehetne jelölni az overbrutál huzott eredményt is... azért tényleg nem semmi ez a sempron igy huzva majdnem fele annyit hoz mindenben mint a d820...gratuler
-
x_o_n
veterán
válasz
Motion_Blur #58 üzenetére
tulképpen ezek a tesztek atrra voltak jók hogy megnézzem mennyire lemossa a dualcore a legnagyobb p4eket is... igy köszi érte
na de mostmár jöhetne celeronos is valaki -
x_o_n
veterán
válasz
Motion_Blur #62 üzenetére
igen már én is utána olvastam,nekem barton volt az utolsó abbol a korszakból utána a64.
-
x_o_n
veterán
válasz
Motion_Blur #54 üzenetére
nem rossz eredmények ezeknél az én procim is 2x többet kapmega sempinél is
az eggyértelmü amugy hogy a sempron jobb mint a celeron mivel elvileg barton magosak az ujabbak..vagy rosszul emlékszem? -
x_o_n
veterán
amugy direkt irtam hogy van erröl már téma ugyhogy tuti zárva lessz és jogosan...mert ez a téma oda való nem kell külön topik....
intel vagy amd
szal szerintem zárható -
x_o_n
veterán
válasz
Motion_Blur #5 üzenetére
hát én meg azt mondom mint ex 3500+ tulaj multimediában , renderelésben több dolog futtatásánál nekem a 3500+ elhasalt..de az biztos szarabb volt mint a sempronod
de miután nekem nem játékra kell a gép hanem föleg munka eszköz ezért váltottam intelre és ezek a problémáim azóta megszüntek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest