- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
gaborbol #503 üzenetére
Na látom még a prescott p4-et is támogatja 2.8/533/1m.
Hát azzól függ mennyi pénzed van, most láttam 2600+ bartont 7k körül, meg láttam 2.4-2.6 p4-eket 7-8k között egy 3gigás celd szintén itt körül mozog....
Hát én egy 2.6-2.8 körüli p4-et vennék, bár nemtom mennyid lenne a procivásárlásra. -
mycso
veterán
válasz
mazda626 #493 üzenetére
Az igaz, hogy intel procim jóval több volt mint amd, de ettől függetlenül bennem nincsenek ilyen előítéletek meg elvakultság egyik márka iránt sem.
Általában olyan procit szoktam venni, ami olcsó/jó (vagy amire pont pénzem van).
Egyébként az amd már tényleg nagyon régen nem tesz semmit (na jó van ez az X2 széria... de minek...), tehát remélem ez a nagy semmit tevés azért van, mert valami eszméletlen brutál procival készülődik... -
mycso
veterán
...
inkább semmi
[Szerkesztve] -
mycso
veterán
Felraktalak a listára, de az eredményekről kérnék screen-eket is a már régebben leírt módon /eredmény + cpuZ proci és ram füll egy képen, kivéve everestnél/.
Metabench 0.98 eredményed nincsen, ha ráérsz csinálhatsz azt is.
Ja és everestből a 2.8-as eredmények kellenének, /esetleg a 3.0-ás/ mert így nemigazán lehet hasonlítgatni.
Addig is maradnak szürkék az eredményeid a táblázatban.
[link]
Szerintem megálja a helyét egy 2* drágább prescott vagy northwood magos P4 mellett( nem holmi celeroncs... )
1, Igen egy kb 2.5GHz-re húzott sempron hozza az alapon járó 3-3.2GHz-es prescott teljesítményét /általában ezek a procik is húzhatóak/
2, Mint a táblázatból kiderül kb ugyanúgy teljesítenek, mint a hasonló kategóriájú CeleronD-k.
[Szerkesztve] -
mycso
veterán
Felraktam az összes eredményedet, képpel.
A mandel és photoworxx eredményeid, a többiek és a saját everestes eredményeidhez képest is nagyon gyengék.
Bár ezeket már nem a 3.0-ás, hanem a 3.01-es everesttel csináltad.
Ez most vagy a mérőrutinok mássága miatt van, vagy csak ezeket a teszteket nem komálja a procid. -
mycso
veterán
A lapom hozzá asus a8v deluxe, tehát akkor tényleg a vinyó miatt ilyen.
A Venicnek a 805 elött kéne lenni
Bár ezzel abszolult nem értek egyet.
Láttam már normális a64 rendszert és eredményeket /3000+, 3200+/ és kb a 3gigás prescott környékére raknám, de inkább mögé.
mod.:
Pl.: idézek ebből a topicból: alap 3.2 prescott és széthúzott 3000+/bár ez 754-es és gőzöm nincsen, hogy milyen magos de gondolom e között és egy 3200+ venice között nincsen 30-40%-os különbség/ --> közben találtam egy ilyet is:/superpi/
S754 3000+ ram 500 2.5-3-3-5-1T: 34.850
S939 3200+ ram 500 2.5-3-3-5-1T: 33.202
Tehát tényleg minimális a különbség a 2 proci között.
mycso:p4 3.2, ram: 533@3-4-4-6
CrystalMark 0.9: 21614
ALU: 10465
FPU: 11149
Metabench 0.91: 8544
Metabench 0.98: 3361
Superpi 1M mod1.4: 41.922
Everest 2.80:
Queen: 2269
Photo: 10233
Zlib: 13517
Julia: 1745
Mandel: 3301
SinJulia: 1442
Dokar: AMD Athlon 64 3000+ (s754) @ 2700MHz, DDR450 2,5-3-3-5-1T
CrystalMark 0.9: 19343
ALU: 10150
FPU: 9193
Metabench 0.91: 10954
Metabench 0.98: 4581
Everest:
Queen: 2418
Photo: 13070
ZLib: 16216
Julia: 1538
Mandel: 2291
SinJulia: 1409
AMD Athlon 64 3000+ (s754) @ 2635MHz, DDR439 2,5-3-3-7-1T
1M SuperPI: 34.579
Ezért nem értem, hogy hogyan ugrik olyan előre a 3200+
[Szerkesztve] -
mycso
veterán
Ja persze, ha sima celeronról beszélünk, akkor ok --> az tényleg egy halott ötlet --> olyat nem érdemes venni, mert nemjó semmire /talán szövegszerkesztésre/.
Egy CeleronD viszont méltó ellenfele egy Sempronnak és pont!!!!
Az eddigi tesztekből ez jött le.
Nekem Sempronom még nem volt viszont voltak celeronjaim, celeronD-im, HT-s és ht nélküli p4-eim /nw, prescott/, pentiumD-m, A64-em/venice/ és XP-im /tbred A és B/.
Mivel szeretek tuningolgatni, ezért mindegyik procimnak megnéztem a végét, rengeteg tesztet futtattam velük, mivel imádom a játékokat sokat játszottam is /fps, szimulátor/
Nálam a rangsor a következő: /csak a saját prociaimra tudok támaszkodni/
Celeron 2.6 /ennek mindegy, hogy húzom-e vagy nem/
XP 2200+ /Tbred a és b/
CeleronD /2.12, 2.26, 2.4, 2.8GHz/
p4 2.8/533/1m
A64 3200+
p4 2.8/800/512
CeleronD 2.26, 2.4 /széthúzva/
p4 3/800/1m /E0 és D1/
p4 3.2/800/1m
d805
A sempronokat pedig mint a listából is látszik, kb az alapon járó CeleronD-k környékére tudnám pozícionálni.
Nekem ilyen procijaim voltak/vannak nekem ennyi a tapasztalatom velük.
Ezt a ranglistát nem csak az elért pontszámok alapján építettem fel /nemis tudnám, mert más verziójú/tipusú progikkal mértem régebben/ hanem a mindennapi használhatóság szerint --> zene, net, játék, tömörítés, stb, stb.
Ami nekem egy iszonyat nagy csalódás volt, az a 3200+ venice bár lehet a vias lap + a 100éves maxtor vinyó miatt van, hogy ilyen gyengén muzsikál.
mod.: ja még 1 --> mindenki jön itt a melegedéssel meg a fogyasztással. A fogyasztást aláírom, hogy többet esznek ezek az intel cuccok. A melegedést viszont nem értem.
Megfelelő stepping-ű p4/CelD-t kell vásárolni, és akkor nem lesz eget rengető melegedés.
Én sok procimat egy asszem 2.5k-s CM hűtővel használtam és nem találkoztam még széthúzva sem nagyon brutál hőfokokkal.
[Szerkesztve] -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #386 üzenetére
Jaja, főleg az alapórajeles eredményei iszonyat durvák.
Socket A, Thorton magos sempi. -
mycso
veterán
Kis frissítés, chokeee fúrumtárs eredményeivel: [link]
-
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #374 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert ugye, ha megrángatud, akkor hozza egy 2x akkor árú proci teljesítményét.
-
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #372 üzenetére
Ja, de egyébként sehol nem egetverőek a különbségek, úgyhogy ezekszerint kb egy szint.
Mennyit is ér a te procid??? -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #370 üzenetére
Motion_Blur Sempron 2600+@~2500 ram:~490@2.5-3-3-7
CrystalMark 0.9: 19499
ALU: 9069
FPU: 10430
Metabench 0.91: 9573
Metabench 0.98: 4060
Superpi 1M mod1.4: 37.704
Everest 2.80:
Queen: 2338
Photo: 13039
Zlib: 12165
Julia: 1380
Mandel: 2058
SinJulia: 1266
mycso:p4 3.2, ram: 533@3-4-4-6
CrystalMark 0.9: 21614
ALU: 10465
FPU: 11149
Metabench 0.91: 8544
Metabench 0.98: 3361
Superpi 1M mod1.4: 41.922
Everest 2.80:
Queen: 2269
Photo: 10233
Zlib: 13517
Julia: 1745
Mandel: 3301
SinJulia: 1442
[Szerkesztve] -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #359 üzenetére
Naa, azért számít az.
Akkor kicsit énis megtépem /3.8-3.9/Úgyse számít az a pár MHz
-
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #357 üzenetére
Már egyszer megnéztük, még amikor a 3 gigás p4-em volt, akkor asszem több testben a te procid volt a jobb.
De ha gondolod a meglévő tesztprogikkal /persze csak ide a tpoicba/ csinálhatok teszteket alapon. /mostmár a 3.2-essel/
Viszont akkor neked is végig kellene csinálnod 2.4G-n, mert a táblázatos eresményeid asszem nem mind 2.4G-n készültek. -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #355 üzenetére
Mondjuk konkrétan nekem már nincsen meg a Celeronom, de gondoltam hátha vannak még vállalkozó szelleműek.
-
mycso
veterán
UP!!!
Na miven mindenki eladta a Sempron meg a Celeron procijait????
Vagy már senki nem tuningol???? -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #352 üzenetére
Nemis figyeltem, de tényleg a többi eredménye everestben nagyobb, ez a 2 viszont kevesebb
De hát a képen is ez van, úgyhogy ennyi és kész.
Majd max, ha erre jár jól szólok neki, hogy csinálja meg újból ezt a 2 tesztet. -
mycso
veterán
Na az oldalon volt egy kis káosz, némelyik link mögött nem kép volt, hanem valami teljesen más, stb.
Akinek nincsen képe, szürkével írtam be az eredményeit, akinek hiányosak, azok helyére x-eket raktam.
zso73: ne csak az everesttel, hanem az oldalon lévő többi tesztprogrammal is csináld meg a teszteket, ill csinálj mindegyik ereményekről a többiekéhez hasonló képet /tesztprogi + cpu-z/.
És ha tudod, majd csináld meg húzott procival is a teszteket.
Az eredményeket, ide a topicba írd be mellé a kép linkjével.
maszat: a super pi 1M alap eredményed képét, nemtudom megnyitni, gondolom a link rossz, vagy valami ilyesmi, így eredményt sem tudok beírni.
Aggregátor: a te everest eredményeid képeinek linkjeit pótoltam
Motion_Blur: a te everest eredményeid képeinek linkjei rendeztem, mert ott nyílt minden csak képek nem
Én: valószínűleg sima celeronos /2.6@3.4/ húzott eredményeim nemlesznek
[link] -
mycso
veterán
Szia,
Lenne 1-2 kérdésem.
A cleronD-dnek 230FSB felett, mennyi feszt adsz???
/bios és CPU-Z értékek között, nekem van 0.05V különbség/
Nekem érdekes dolgokat csinál:
220FSB, bios 1.5 volt, cpu-z 1.55 volt --> atomstabil
230FSB, bios 1.55 volt, cpu-z 1.6 volt, na és itt érdekes:
Beállítom biosban a dolgokat, aztán kilépek és általában monitor kikapcsol és kész.
Tehát újraindítom a gépet, ilyenkor viszont elkezdi tölteni a win-t.
Na itt,kb 5 ből 2x beis jön a win, és akkor viszont tesztelgetni is lehet, tehát stabilnak tűnik
235FSB és 240FSB bios 1.6 volt --> a bios beállítás és kilépés utáni jelenség itt is megvan, tehát gépet ki, majd bekapcsolom, és elis kezdi tölteni a wint de ahogy a logo bejön, egyből restart.
Végülis amit tudni szeretnék, hogy te találkoztál e ilyennel, és hogy feszt meddig adjam neki, vagy egyáltalán érdemes-e, mert lehet itt a vége 3.9-nél és azért nemmegy tovább.
Ja levegővel hűtöm, 220FSB-n ahol az összes tesztet csináltam alapon 47 fok körül, tesztek közbe 5x, tehát a hőmérséklete egyáltalán nem vészes.
Elküldtem privibe is, ha esetleg ide nemnéznél be. -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #279 üzenetére
end73 igért eredményeket, vagy abból már semmi nem lesz???
mod.:Na majd próbálkozok még énis, hátha valami eszméletlen nagy volt mennyiséggel 4G körül stabillá lehet tenni..
[Szerkesztve] -
mycso
veterán
Na, hát a megérzéseim beigazolódtak: Motion_Blur húzott sempronjához, egy 4-4.2GHz járó celeronD adna hasonló teljesítményt.
Kicsit tesztelgettem.
CeleronD 315 2.26GHz@3.73GHz
FSB 220MHz, DRAM:FSB = 5:4
A húzott és alap eredményeket is beraktam a táblázatba, képek egyenlőre nincsenek, mert nemvolt kedvem kínlódni a berakásukkal.
Viszont egy dolog biztos: a tesztprogik eredményeit nézegetve, alapon a procim nagyon gyengén szerepelt, viszont a húzott eredmények, elég soknak tűnnek az alaperedményekhez képest.
[link] -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #272 üzenetére
Na végülis 2.26-os lett, most nézegetem, eddig 200FSB simán
-
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #270 üzenetére
Na ma lehet tesztelgetek kicsit énis, mert úgynézki lesz egy 2.1 celD-m.
Ha valakinek van ilyennel tapasztalata, írja már meg , hogy e0 vagy g1-est érdemes belőle??? -
mycso
veterán
válasz
Silencer83 #264 üzenetére
Mondjuk nekem a Celd-m 1.45v körül ment 213 FSB-t. /2.4 D0/
A nw celeronom 1.9v körül 3.6-ot /2.6 D1/ -
mycso
veterán
válasz
Silencer83 #258 üzenetére
Hát ez a g1 nagyon odab@sz!
-
mycso
veterán
válasz
Silencer83 #230 üzenetére
Most vetted nem???
Hogyhogy eladod???
[Szerkesztve] -
mycso
veterán
Na kiszedtem a memóriás témákat, és így már beis fér 1024x768-ba.
[link] -
mycso
veterán
Hát a programokat nem én találtam ki, hogy ezekkel teszteljünk.
Még mindíg folyamatban van a dolog, hogy mivel is follyanak a tesztek.
A többi adat általában látszik a képeken /CPUz kép asszem van mindenkinél/.
De egyébként nem a többi konponens itt a lényeg, hanem egy átlagos celeron és egy smpron rendzer összehasonlítása alap, és húzott állapotban.
A táblázatot is csak azért csináltam, mint már írtam, hogy ne csak össze-vissza legyenek az adatok, hanem áttekinthetően összelegyenek gyűjtve egy helyen.
Nekem mélyebben se kedvem, se időm nincsen vele foglalkozni, így ezt a cikkírás témát passzolom, de ha valaki kedvet kapna hozzá, az adatok itt rendelkezésre állnak. -
mycso
veterán
Na, akkor mit tegyünk még bele, most így néz ki: [link]
Most, hogy minden eredmény megvan alapon kb. hasonló a celerond és a szempron is minden tesztben.
A húzott eredmények, szerintem annyira nem összehasonlíthatóak.
[Szerkesztve] -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #163 üzenetére
Bár még meglenne a 2.4-es celeronD-m, azzal 3.85 körül biztos aprítanék, főleg, hogy mostmár lenne jó ramom is hozzá.
Egyébként ha úgyvesszük --> celeron 2.6 ~ sempron 2600+, akkor a te 2.5GHz-en menő sempronod milyen celeronnak flelne meg??? /3.8-4G körülinek???/ -
mycso
veterán
Szerintem ezt nemkéne ide, mert nem ilyen célzattal indult ez a topic, mint a címéből is látszik.
Ha ilyen baromságokat irogatsz, akkor töröltetni fogom a mod-okkal a hsz.-eidet.
Légyszives ne itt OFF-olgass, menj az off topicba, vagy valami láma fórumba, és hangoztasd ott a hülyeségeidet. Kicsit olvasgass vissza, aztán te is rájöszz, hogy hülyeségeket írsz.
köszönöm
Ja és hol látsz te itt vitát???
[Szerkesztve] -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #154 üzenetére
Hát sima celeron tuning lehet nem lesz, mert ebben a lapban nemakar menni.
Pedig amikor még az enyém volt akkor vidáman ment 3.6-on. -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #150 üzenetére
Hát azért ottvan az, főleg ahogy látom alapon olyan mintha jobb lenne a celeron /persze neked még elég hiányosak az alap eredményeid/
-
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #141 üzenetére
Majd Aggregátornak remélhetőleg nemsokára jönnek a tesztjei 3.6GHz-en.
-
mycso
veterán
OK akkor 2.5 lesz.
Na kicsit színesítgettem, kiegészítgettem: [link] -
mycso
veterán
válasz
Silencer83 #130 üzenetére
Hát úgy igazából nemis akartam komolyabbat, csak annyi volt a cél, hogy ne össze-vissza bedobálva legyenek az eredmények hanem kicsit összeszedve.
De ha a topic komolyan beindul akkor éppen meglehet komolyabbra is csinálni.
Az ötletek/segítség jöhet. -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #131 üzenetére
Csak azok össze-vissza órajeleken vannak vagy beírjak egy köztes 2400MHz-et és kész???
-
mycso
veterán
Na, valami ilyesmit gondoltam: [link]
Lehet majd bekellene tenni az első hsz.-be, ha komolyan fog folytatódni ez a topic.
Esetleg egy kis leírással, linkekkel a procikról. -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #125 üzenetére
Nem akarom én bonyolítani, csak ha majd meglesz mindenkinek a fent említett progikból az összes eredménye, akkor csinálok valami táblázatféleséget, hogy könnyebben áttekinthető legyen.
-
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #104 üzenetére
Legyenek Aggregátor tesztjei a mérvadóak.
Csináld végig azokat alapórajelen, és linkkel küldd el hasonló formában privibe.
Én meg csinálok 2.6 nw celeronnal alapórajeles teszteket, aztán után összerakom 1 hsz-be.
Aztán után majd kitalálunk valami egységes tuning frekvenciát, aztán ugyanúgy stb. -
mycso
veterán
Gondolok ezalatt olyanra, hogy a proci alapon, alap fsb, ram: 333 2,5-3-3-6 vagy 7.
És akkor Motion 2600+ sempronát egy 2.66-os CelD-vel összehozni.
Aggregétor alapórajeles eredményei adottak, Motion lécci csináld meg te is ezeket a teszteket alapon.
Aggregátor, te meg ezeket a teszteket csináld meg húzva /olyan 3.4-3.6 körül ha lehetséges/.
És akkor leszz összehasonlítás:
alap vs alap és húzott vs húzott között -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #110 üzenetére
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a 3 gigás p4-et is lehet ám húzni.
Egyébként tényleg lehetnének alap órajeles eredmények is, mert mint írtam feljebb, így nehezen összehasonlítható 2 rendszer. ram, fsb, időzítés -
mycso
veterán
CrystalMark 09
P4
3GHz
20335 [link]
alu: 9872
fpu: 10463
Sempron
2600+@2444MHz
19499 [link]
alu: 9069
fpu: 10430
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Metabench 0.91 beta
Sepmron
2600+@2451MHz
9276 [link]
CeleronD
2.4@3.6GHz
8544 [link]
P4
3GHz
7746 [link]
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Metabench 0.98 beta
Sempron
2600+@2320MHz
4060 [link]
P4
3GHz
3137 [link]
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Super Pi 1.4 1M
Sempron
2600+@2466MHz
37.704s [link]
P4
3GHz
45.234s [link]
CeleronD
2.4@3.8
~47s -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #91 üzenetére
Viszont akkor az nemmost lesz, hanem majd holnapután, mert most húzok alvadni.
mod.: na jó, ha holnap reggel sikerül időben felkelni, akkor gyorsba megnézem mbench 0.98, 0.91, superpi1.4 /sandrám nincs/ meg még mondd mit nézzek meg?
[Szerkesztve] -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #88 üzenetére
Ja, hát így tesztek szerint meghúzva, kb tudja az alapon járó 3G-s p4-em teljesítményét./ha gondolod nézhetek alapórajeles eredményeket, szerintem belefér a topicba --> már csak az összehasonlítás kedvéért/
-
mycso
veterán
Hát én Cel D eredményekben kifújtam, mert ennyi volt az összes amiket megtaláltam, esetleg még van egy 3Dmark '03-as eredményem is: celD 2.4@1.8GHz + ati 9200@43/196 --> 260 pont.
Na az nw celeronos eredményeket majd holnap vagy valamikor a közeljövőben, bár tök felesleges, mert az eredmények már most egyértelműek. -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #84 üzenetére
Ez szép,
nekem p4 3@4 102xx. -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #54 üzenetére
A Sandra különböző verzióinak erdményei, ugye nagyjából összehasonlítható.
Mondjuk ez nem sempron, de úgy érdekességképpen.
Tbred b 2200+@2.1GHz
Nemtom milyen Sandra /valami jó régi/
[link]
Még ''fiatal koromban'' volt ilyen procim is, aztán találtam róla egy képet.
Viszont ehez képest nem sokkal jobb a te procid./vagy pedig a sandra verziók mérései is ennyire eltérőek/ -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #82 üzenetére
Semmi gáz a 0.98-as az kicsit másabbul mér.
Metabench 0.91 beta-val mérj!!! -
mycso
veterán
Ja és most nézem, hogy a topic címe ''Sempron vs Celeron''.
Akkor itt lehet nemis a Celeron D-kre kell gondolni.
Na majd holnap barátnőmnél --> 2.6 nw celeron
Kíváncsiságból csak csinálok vele 1-2 tesztet. /csak hogy legyenek jó sz@r eredmények is/ -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #67 üzenetére
A háttereden milyen motor van?
-
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #77 üzenetére
Nézzél metabench-et, az amd-knek az elég jól szokott menni, kíváncsi vagyok, hogy mennyit nyom a procid.
-
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #71 üzenetére
Késleltetés tesztem nincs, a ram időzítései ottvannak az everestes képeken.
Sajnos akkor még nemvoltak meg a Geil-jeim, pedig akkor lehetett volna igazán tuningolgatni.
2x256MB TwinMOS DDR400 2,5-3-3-6@
/hát ha megmondod, hogy asus p4p800-e dx lapban hol lehet 1/2 T-t állítani, akkor megmondom, hogy melyik volt. -
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #67 üzenetére
CeleronD 320 2.4@
3.6GHz pi 1M, képem sajna nincs, a proci sincs már meg /valahova egyszer raktam fel róla képet, ha megtalálom akkor linkelem/ de valami 38s körül volt
3.6GHz metabench 0.91 8544 [link]
3852MHz innen csak 2.00-as everest eredményem van:
olvas 5772 [link]
ír 1956 [link]
Kb ennyi, majd még szénézek, mert asszem csináltam vele sandr teszteket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Parfüm topik
- Dark Souls sorozat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest