Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luck Dragon #35 üzenetére
Ninebotnál van az a szokás, hogy 15 km/h-nál méri az elméleti maximumot. Más kérdés, hogy ma sikerült a felét teljesíteni úgy, hogy a végén már csak 10-zel szötymörögtem mint a Wehrmacht Moszkva felé. 😆
-
válasz
Luck Dragon #31 üzenetére
Köszönöm szépen!😊
Ma megvolt a Hajdúszoboszló- Berettyóújfalu egyszer:Hallgattam a Google Maps-re így Derecskén egy korábbi ismeretlen útvonalon sikerült az eddigi " kőbe vésett " háztól házig 36 km tovább csökkenteni, 34.96 km az új rekord a két lakás között.
Az eső is elkapott, és mint fentebb látható, éppen elhozott. Igen, a külső akkumulátor amint kaphatóvá válik berendelős lesz, olyan 100 000 Ft körüli árra számítok.
A Hajdúszovát- Derecske közötti rendkívül rossz úton, szinte úszott az F3,xez sajnos a G30-nál sincs meg ilyen komfortosan.
Ami a töltés illeti: igen, a G30 Max 3A-es gyorstöltése azért hiányzik.
Ceia:
--Van logikus elfogadható oka annak, hogy a rollert "aktiválni" kelljen
Van, biztonság. Nehezebb ellopni. -
válasz
Luck Dragon #31 üzenetére
Én is gondolkodtam rajta viszonylag hosszú ideig.
Autóval jártam bevásárolni, munkába. ... Tömegközlekedés van, tömeggel, mert ritkák a járatok. Ráadásul városnézés is be van iktatva az útvonalba. Persze vannak gyorsabb járatok, csak például a buszmegállóig kell eljutni valahogy.Megvettem a rollert és bevált. Nagyon be vált. Felénk csak 20 a maximális roller sebesség, de így sem lassabb a közlekedés, mint autóval. Csúcsidőben sokkal gyorsabb. Mini Metró, személyre szabott útvonallal. Torontóban én sem vennék. Ott minden elérhető a valódi Metróval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged