- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus #70 üzenetére
I just found this on AliExpress:
HUF2,454.79 | Electric Scooter Aluminum Bags Double Hook For Ninebot Max G30 Scooter Hanger Gadget Claw
https://a.aliexpress.com/_EJIhrlGNekem ilyenek vannak a Pro 2-n, a G30-on is. F3-ra is jutna, de arra direkt nem teszek, mert azzal csak utazok.
https://www.aliexpress.com/item/1005005068439561.html
G30-on nagyon jól mutat a fekete -
pusszycat
nagyúr
válasz
Hieronymus #72 üzenetére
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Hieronymus #70 üzenetére
Más. Miután párszor majd el csaptak, vagy én lendültem ki oldalra rendeltem 2 tükröt. Majd arra gondoltam mégse akarom rátenni, igy rendeltem egy csuklóra felcsatolható tükröt, olyan mint egy óra becsukva, temuról, meg egy színes motoros szemüveget, mert tele van a szemem bogárral, ha meg szél van akkor meg bedagad a szemem reggelre vagyis inkább csak könnyezik. Ez főleg 40 km/h felett, hideg szembeszélnél jön elő.
Valaki rakott fel tükröt?
Valamelyik nap közelről követtem egy autót igy nem láthattam tőle a gödröt, amit épp hogy ki tudtam kerülni, pedig milyen szépet repültem volna.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Hieronymus #64 üzenetére
Azért tapasztalatom szerint, a roller nem igazán vásárlásra lett kitalálva, nagyon nincs hova tenni a szatyrot...
Amúgy sem merem kint hagyni, még ha nem is viszik el de piszkálják, bekapcsolják stb.
-
válasz
Hieronymus #32 üzenetére
Nekem is lesz majd, csak az aktuális projekt jobban leköt, és minden pénzt elvisz.
-
válasz
Hieronymus #7 üzenetére
Ajándékba kaptam!😊👌
Illetve, veszek hozzá eredeti Ninebotot számzárast.
Valamint lehet kapni kriptonitot 12K körül.
Jasl: elől. -
JasL
őstag
válasz
Hieronymus #7 üzenetére
Azt szerintem semmi nem akadályozza meg, csak ha lebetonozott valamihez hozzálakatolod
Bár az se, csak azt helyszínen kell leoperálni, húzósabb meló!
Tényleg, ki mennyiért vett hozzá és milyen lakatok? Nekem egy U-lakat van rajta, Kryptonite.
-
válasz
Hieronymus #2 üzenetére
Pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest