- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz
Piftuka #2843 üzenetére
Valami fejlemény?
Kicsit idegesít már, hogy sehogy se tudom összehozni. Kiválasztom, hogy az audigy digit out legyen az alapértelmezett, az eszköznél megy is a csík, tehát elvileg küldenie kellene a jelet az erősítőhöz, de mégsem teszi.
Régebben a surround mixerben kellett kipipálni, hogy digit out only, de természetesen nem tudom telepíteni a programot Win 8 -ra...
-
Bali27
addikt
válasz
Piftuka #2724 üzenetére
"Legtisztább" sajnos csak az, ha egy adott illesztőprogram, ill. programcsomag használatát követően újratelepíted a teljes Windows operációs rendszert.
Én még tudok egy jobbat. Ha Driver install előtt backupolod a rendszert, meg erre hivatott programmal külön a registryt lemented.
-
Joco175
tag
válasz
Piftuka #2721 üzenetére
Sziasztok !!!
Köszönöm a segítséget
!!! A hivatalos illesztő programmal sajna nem megy próbáltam egy csomót de sajna reménytelen
! A Daniel K progit még megpróbálom aztán ha ez sem akkor marad az alaplapi és
majd veszek egyet ! Csak azért szerettem volna ezt az SB-t betenni mivel az alaplapi nagyon halk és ez
elég zavaró játék közben!
qqcqqc:Az általad ajánlott Kx sem segített sajna
-
Bali27
addikt
válasz
Piftuka #2695 üzenetére
Én feltettem.. Mikrofonom nincs win8 alatt.. De szerintem ez nem ennek a hibája, sztem a kártyám azon része tönrement.... Egyébként ma vettem egy Microsoft Hd3000-es webcamot és abban meg azonnal van hang.. Igaz usb-s és nem a hangkariba kell dugni..
A hang az nagyon szép, cmss van cmss2 nincs..Erősebb ahang mint a win alapdriverével, pedig ha jol láttam ez is azt használja.. -
szimcsi
senior tag
válasz
Piftuka #2436 üzenetére
szia,
Logitech z5500 hangfalszett.
Creative mixer ebben nincs is, Van audio console, speaker settings, graphic equalizer.
Most sajnos nem emlékszek hogy xp-n nem buherált driver-rel az audio console-ban az spdif I/O fülnél milyen lehetőségek vannak, de itt default van és nem módosítható.
De biztos vagyok benne, hogy 1 helyen kell belőni ezt és működne, lejátszón semmit nem kellett. -
nyunyu
félisten
válasz
Piftuka #2426 üzenetére
Az "AMD High Definition Audio Device" elméletileg az ATI videokártyád hangchip-je.
Miota HDMIs erositot vettem, azota nem kell szivni a Creative driverekkel
Mondjuk WinAmp alatt nem csinalt semmit a balance csuszka, de annyi baj legyen.
Jeee, heten feltett 280.26-os nV driverrel mar ez is mukodik. -
laci1128
tag
válasz
Piftuka #2392 üzenetére
Szervusz!
Elsőként: Windows Vista, 7 és XP x64 alatt problémás lehet az Audigy-k használata. Ökölszabály, hogy önmagában nem szabad a gyári meghajtót használni - ugye az általad felsorolt jelenségek előbukkannak, szerintem nem is működik az az Audio Console rendesen. Én személy szerint a Daniel_k-t javaslom (ebben biztosan szerepel jónéhány a Creative alkalmazások közül), de persze nyugodtan próbát tehetsz a másik moddolt meghajtóval is (főleg ha van időd rá). Zenehallgatáshoz pedig érdemes lehet trükközni kicsit (cikk a témáról), azaz megkerülni a Windows hangrendszert és mondjuk OpenAL API-n keresztül piszkálni a kártyát. Én bevallottan nem vagyok audiofil, de mégis OpenAL output plugin mindig felrepül a Winamphoz.
Ily módon biztosan nem lesz "megeffektezve" a zene (legalábbis az EAX effektek biztosan nem másznak rá, az más kérdés, hogyha a Speaker Settings-nél van valami elrontva, akkor az mindenképpen hallatszik). A többi kérdésedre sajnos nem tudok választ adni, mivel én csak kimeneti jackbe dugott fülessel használom a kártyámat.
Sok sikert a driver próbához!
-
laci1128
tag
válasz
Piftuka #2372 üzenetére
Driver ügyileg ugyanott állnak, ahol a többi Audigy sajnos.
Pedig állítólag a belsejét reszelgették (most kivételesen a jó értelemben).
A Windows összeomlástól jogos a félelem, én is utálom újrarámolni az egészet, írtam is, hogy csak láttam a registry cuccot, de mivel x86-os Windows 7-re ment, ezért nem volt alkalmam kipróbálni, hogy segít-e avagy nem.
Érdekes módon eddig szerencsére a Windows 7-et "csak" kétszer kellett újratelepítenem tavalyelőtt október óta. Egyszer, mert kicseréltem a merevlemezt a notiban (ez elég érthető ok), másodszorra meg valamit trükköztem az UltraBay-el és kiborult tőle az Intel Matrix Storage driver (ezt mondjuk nem értettem, hogy miért), 5 percenként teljesen beállt a gép tőle. De lehet csak azért ennyi, mert nem fértem még hozzá a PCMCIA-s Audigy 2 ZS-hez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest