- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Ha kipróbálom, akkor beszámolok a tapasztalatokról, ezt megígérem.
De még várok a dologgal. Egyelőre örülnék, ha nem kellene a régi hangkártyámat visszatenni a gépembe, mert valamilyen új hangkártyával meg tudnám oldani, hogy a DTT2500 dekóderem teljes funkcionalitással üzemeljen.
(#2370) laci1128
Köszi a tippet!
Olvastam, hogy van hozzá egy registry módosító parancs, viszont ahol én ezt megtaláltam, ott nagy betűkkel írják, hogy mindenki csak saját felelősségre próbálja ki, mert a legtöbb esetben összezuhan tőle a Windows.
Én pedig ezzel inkább nem kísérleteznék. Elég nagy "luxus" egy "készre telepített", jól beállított Windows-t tönkretenni egy olyan drivercsomaggal, amelyről már előre lehet tudni, hogy 99%-os valószínűséggel nem fog működni.
-
szemtelen
tag
Hú már alig várom h feltedd és kitaláld helyettem is hogy lehet megoldani
Kevés időm van de este próbálgatom, de az a baj h szűz vagyok ebben a témában, annyira..
Kérdésem, a pana ak hifihez hiába teszem a digitális (fekete) csatlakozóba a jack dugót az úgyis csak sima asszem analóg jelet fog nem-igaz? -
szemtelen
tag
Szia!
Töltöttem le drivereket, a danielt is meg a másikat is, sztem az lehet a gond, hogy fent hagytam a gyárit is (Realtek ALC 883, 8 -Channel High-Definition Audio CODECET) és orrba szájba húztam le a drivereket hozzá.
Amúgy kíváncsi vagyok lesz e változás a hangzásban (én sokat várok tőle). -
laci1128
tag
Tudomásom szerint létezik megoldás a 4 GB vagy afeletti rendszermemória esetén fellépő problémára. Egyébként még annyit lehet tenni EQ hiányában, hogy Windows alapértelmezett Hangerőszabályzójában a Speciális opciókat bekapcsolva tudod állítani a mély-/magas hangszínkiemelést (nem nagy dolog, de legalább van), vagy a foobar2000 beépített EQ-ját használod, ha erre van mód ASIO esetén. (Ez amúgy bármelyik feltelepített driver-rel rendelkező Creative kártyára érvényes kb. a Sound Blaster 16 óta, ha nem régebb óta
)
-
laci1128
tag
Esetleg próbáld meg, hogy a szoftvercsomagból telepítesz mindent, kivéve a drivert (úgy emlékszem, hogy egyedi telepítés esetén a legalsó opció). Utána kellene a Creative honlapjáról beszerzett legújabb Audigy driver pack-et telepíteni. Egyébként az ISO-n szereplő cucc nem soft mod (írják is a honlapon), csak az Audigy 4-hez járó programcsomag (azaz valószínüleg az Audigy-khez elérhető legfrissebb programcsomag is egyben) és valami módosított, minden Audigy-vel működő drivert tartalmaz. Egyébként frissített Creative-os driverrel nálam nem volt hajlandó működni többé a sima EQ, a többi progi azonban flottul ment továbbra is, egyébként én az EAX-os EQ-t amúgy is jobban szerettem
(amíg nem váltottam OpenAL kimenetre).
Mivel nálad sem merülhet fel a 4+ GB RAM probléma (az adatlapodból kiindulva), lehet, hogy valami hardver ütközés áll fenn. Sok hozzászólással feljebb valakinek ecseteltem, hogy nálam anno az nForce Network Controller (nForce 3 250GB chipset) szokott összebalhézni bármilyen más PCI kártyával (én is kék halált kaptam az Audigy driver telepítésekor). Letiltva megoldódtak a problémák, telepítés után vidáman elvoltak egymás mellett. Ilyet érdemes próbálgatni, letiltogatni egy-két eszközt a BIOS-ban (alaplapi hangkártyát, hálókártyát első körben, majd telepítés után engedélyezni, SATA, RAID vezérlőt persze nem kell, ha azon lemezek lógnak), esetleg chipset drivert frissíteni, más PCI foglalatba rakni a kártyát (bár ennek elvileg Windows 2000 óta nincsen jelentősége, hiszen a Windows virtuális IRQ-t oszt ki az eszközöknek úgyis).
-
laci1128
tag
Ha nem kapnál lemezt az Audigy-hez, akkor a hozzá való szoftvereket innen tudod letölteni. Windows XP-n tökéletesen működik bármilyen Audigy kártyával, minden kis cucc (EQ, EAX panel, THX panel, stb.) benne van.
Ja és az Audigy 2 szoftvereinél frissebbek, mivel az Audigy 4 kellékeit tartalmazza a linkelt csomag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest