- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Kipróbáltam hogy betettem az LS -t a ZS mellé, de nem bírta működésre bírni az LS -t, próbáltam eredeti drivert, valami mást, meg PAX ot is, egyikkel sem működött, annyit bírtam kicsikarni belőle az eredeti driverrel, hogy a mikrofon -t hallottam a bele dugott fülesen keresztül, de ez beállításoktól nem függött, mindig ezt csinálta
jah és ettől függetlenül nem lehetett vele felvenni
Végül megoldottam úgy ahogy mondtad, alaplapiba van a mikrofon aztán jónapot.. -
wwenigma
Jómunkásember
Win7 alatt nincs problemam Au2-vel, tökéletesen szól, nem bugos. 3.7 , de elozoekkel se igazan volt bajom.
SB Audigy Series Support Pack 2.0
Fixes and improvements:
- Modifies default format on Windows 7 / Vista to 24-bit, 48kHz.
- Properly adds support for 64-bit OpenAL and 64-bit ASIO.Undocumented fixes by Creative (not listed in the release notes):
- Fixes Equalizer Out of Memory error.
- Fixes Equalizer settings being lost on Windows 7 / Vista when speaker configuration is changed.
- Fixes low volume on Windows 7 / Vista when default format is set to anything higher than 16-bit, 48kHz.
- Fixes MIDI instruments in Melodic Pool not playing when speaker setting is higher than 2.1 speakers.
- Restores missing Microphone option in Surround Mixer (documented).
- Fixes Microphone mute, volume and +20db boost controls.SB Audigy Series Support Pack 3.7
Fixes and improvements:
- Fixes Windows crash (BSOD) when you restart, shutdown or suspend Windows with Encoder activated.
- Fixes high CPU usage when DTS Interactive encoder is enabled on Windows XP/Server2003.
- Fix the EAX Console installation error on Windows XP/Server2003.
- Removes the Microsoft Audio Home Theater Effects to (try to) fix the static issue when playing audio using DirectSound interface.
- Adds WaveRT interfaces for Windows 7/Vista
- DTS Interactive encoder now works on Windows XP without any tricks.
- Fixes a cosmetic issue on Audio Console, encoder status now says DTS Interactive.
- Readds support for 64-bit OpenAL and 64-bit ASIO.
- Fixes Microphone not available on Audigy1 cards on Windows 7 / Vista.
- Enables support for WASAPI exclusive-mode event-driven playback, seems to be working just fine.
- Fixes the enhancements errors in Windows mixer and Windows Media Player.
- Adds Microsoft Audio Home Theather Effects for both Speakers and S/PDIF Out endpoints.
- Includes Encoder Switcher to enable DTS Interactive on Audigy cards.
- Fixes the Audio Console "Internal application error" when enabling the DDL Encoder on localized installs.
- Updates Audio Console to display DTS Interactive in the Encoder tab when Encoder switcher is used.
- Workarounds a bug that unexpectedly resets the speaker configuration.
- Prevents an issue during installation on Windows 7/Vista that may result in low volume when certain enhancements are enabled.
- Implements Hardware CMSS Headphone by using a workaround.
- Enables CMSS2 and Stereo Surround.Undocumented fixes by Creative (not listed in the release notes):
- Fixes the 6.1 speaker configuration is incorrectly available on Windows 7 64-bit (documented).
- Fixes the Enable Dolby Digital Live checkbox not staying checked when Audio Console is closed.Most tobbet nem keresgeltem, a 3.7-nél azokat hagytam meg amik valtoztak 2.0 ota. Egyebkent at kell nezni ami volt az osszes, mivel van ami belekerult majd kivettek es a teljes bugmentesites utan raktak vissza a driverbe. (default 24b/48khz , 64bit oal&asio, etc)
Persze nem mondom hogy jobb, mindenki dontse el maganak, NEKEM mukodik. Es ez szamit. Juteszembe, 2 drivercsere között vajon igy jartok el? [link] Nem artana... amugy meg az szidja a daniel_k altal reszelt drivereket, aki jobbat csinal. Egy biztos, sokkal inkabb a creative-ot kellene baftatni. Oruljetek hogy van valaki aki legalabb elerhetove tette az XP-n kivuli normalis hasznalatot...
-
Hát ez nem jött be! Én pont így használom és semmi baj az Au2-vel... (Mármint 64bites W7 és 4GB ram.) Elég gyakran játszom is (állandóra BF2, most meg a Star Wars: Force Unlished-del ökörködtem, de nem jött be. Majd a COD: Modern Warefare 2). Egy 5.1-es analóg rendszert hajtok a karival...
szerk.: közben végignéztem a 3.6-os pack leírását... Hát ezt inkább ki sem adták volna. Semmi olyat nem javít, ami kellene... Legalábbis számomra nincs benne semmi olyan.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kipróbáltam azt a drivert, volt pár hiba install közben, aztán hang sem volt. Wista sp2 komp. módban próbáltam. Most visszaraktam sp3.5-öt, ezzel elégedett vagyok.
No és a slussz poén, most működik a sztereó surround.
Amúgy ez a digit kimenet dolog már nem érint, mert kinyírtam a kari digit kimenetét. Ettől eltekintve surmóság.
Majd ha szerzek v. építek egy normális minőségű spdif dekódert, ami legalább DTS-t tud, akkor majd átállok az alaplapi realtek karira, spdifnek mindegy honnan jön.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megtaláltam a drivert. [link] Ezzel is kimegy a hang a hátsókra is, pedig emlékeim szerint ez sosem volt ilyen. Előző drivert leszedés után még drivercleanerrel kiszedtem, de az az érzésem, hogy nem ugyanazt a hangjelet kapja meg a hátsó két csatorna.
Amúgy ebben a driverben még nincs is cmms.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, úgy néz ki. Volt anno egy driver lemezem a live és audigy szériához, nem tudom mi volt a verziója, de az kitett egy CD-t, valamint a telepítése is hosszan eltartott, mert sokmindent felrakott, nem csak pár vackot, mint a Creative webes installere.
Majd megpróbálom megkeresni, abban jó volt minden.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
grunge
addikt
a verzioszám stimmel, szoval biztos vagyok benne. nekem semmi bajom nem volt vele, vissza is tértem hozzá. evvel az uj meghajtoval nem müködötta mikorfon normálisan vientrilo-n. eléggé meredek probléma állt elö...ugye van egy kis vezetékes kontrollere a z5300as hangfal szettemnek, amin van füles kimenet. nos ha bedugtam a fülest, elhallgatotta mikrofon, sőt azt sem hallottam amit a többiek mondtak. kihuzva mindne ok. aztán 10 perc után nem szolalt meg többet a mikrofon. bártmit is csináltam nem értem el semmit, addig amig vissza nem tettem a 2.18.0010-es drivert.
a hardveres gyorsitás miatt nekem is visitozott a 11-es, ez egy bughalmaz. a 10-es jol müködik itt
most 5.1re van állitva, és minden szol is ahogy kell.
-
Kormi76
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest