- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
A pax volt olyan még nálam, hogy minőségileg szép kis pluszt adott a hivataloshoz képest, de a kx-et érzem igazinak. Sercegés alatt a szimpla sistergős alapzajt értem, ami ennél picit hangosabb, ha elindul bármi, ami használja a hangot. Igazándiból nem zavar, mert így is kellően halk, és nincsenek interferenciás zajok, mint például az alaplapi integrált szutykoknál.
Ami külön öröm számomra, az a 10 sávos eq 31 és 62 hz tartománnyal, mert nálam fejessel (Sennheiser HD 202-II) az a fő szempont, hogy ezt a kettőt ki bírjam emelni.
A játékoknál nagyon meglepődtem, ugyanis mind a hivatalos, mind a pax driverekkel erősen ingázott az fps processzorigényesebb játékoknál, és kxel ez teljesen megszűnt, sőt, most az integráltnál is kevésbé terheli a procit. -
apetit1989
csendes tag
Köszönöm a választ.
Végül nem vártam tovább, és beszereltem a gépembe. A Creative oldala elégny gány, de sikerült szereznem hozzá való hivatalos drivereket egy alternatív helyről. Probléma nélkül telepítettem. Mintha a mély hangok szebbek lennének.
Az általad említett KX driverekről nem hallottam, el tudnád magyarázni dióhéjban, hogy végülis mi az?
Illetve egy letöltő linknek is örülnék.
Egyébként én is sztereóban hallgatom egy Sony MHC-NX1 -essel (nagyon jó kis cucc.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen egeret válasszak?
- Kempingezés és sátrazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Villanyszerelés
- Revolut
- Apple Watch
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Fotó állvány eladó
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest