- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Valami fejlemény?"
Szia!
Sajnálom, hogy csak most írok, de mostanra sikerült összehoznom a Windows7 telepítést - úgy néz ki - működő módon!
(És még így is az állandóan jelentkező BSOD okát nyomoztam az elmúlt hetekben.)
A lényeg, hogy a Daniel_K 4.5 csomagot telepítettem, a Creative console beállításainál kiválasztottam az S/P-DIF kimenetet, és nekem használja.
(Mivel most még egyszer újra kell telepítenem a Win7-et, bízom benne, hogy akkor is rendben lesz!)
A Creative DTT2500-as erősítőm van rákötve az Audigy2 ZS hangkártyára a megfelelő módon. Teszteltem AC3 zenével, és "átadja" a jelet a dekódernek, mert kigyullad a Dolby Digital-t jelző lámpácska, és 5.1-ben játssza a zenét, ahogyan kell.
Emellett természetesen a filmeknek és az egyéb zenéknek a hangja is az erősítőn keresztül szólal meg.
A furcsa, hogy veled ellentétben, nálam a Windows7 hangbeállításai nem a "valós" állapotokat mutatják.
A "Hang" eszközök között például ott van az S/P-DIF, de nincsen zöld pipa előtte, mint "alapértelmezett eszköz". Ráadásul, amikor lejátszom az adott zenét, vagy bármi hanganyagot, az ikon melletti csíkozott sávban nem "ugrálnak" a zöld "LED"-ek, szóval nem mozog a csík.
Ha alapértelmezettnek állítom be, akkor sem változik semmi. Sőt, az előbb addig állítgattam a különféle lejátszási és felvételi mintavételi frekvenciákat, és beállításokat, hogy elkezdte hibásan lejátszani az AC3 zene fájlt, amivel teszteltem. Szóval inkább visszaállítottam az eredeti állapotokat.
Összegezve: Nálad Win8 alatt szoftveresen a megfelelő jelfolyamot "igazolja" vissza az eszközkezelő megfelelő panelje, mégsem hallasz hangot az erősítőn keresztül.
Nálam Win7 (x64 SP1 Ultimate Hun) alatt a Windows-os beállítások teljesen furcsák és/vagy nem a valóságot mutatják, de az eszköz és az erősítő a várakozásoknak megfelelően működik.
Annyira persze nem meglepő ez egy nem hivatalos illesztőprogram használata esetén, mindazonáltal úgy gondolom, hogy érdemes lenne elgondolkodnod a Win7 használatán. (Feltétlenül szükséges számodra a Win8?)
Még egy info: feltelepítettem a Daniel_K 4.5 mellé a Creative Media Source 5.26.02-es változatát, és azzal játszom le a zenéket.
Egyelőre ennyit tudok mondani. Az alaposabb tesztelés még folyamatban van.
(Mivel ezt megelőzően, működő módon kb. 3,5 éve használtam utoljára S/P-DIF-en keresztül a fenti dekóder/erősítőt, és az még a kicsit szerényebb képességű SB LIVE! 5.1 Platinum hangkártyával volt, WinXP alatt, így elképzelhető, hogy a Windows-os beállításokat nem megfelelően konfiguráltam. Viszont legalább egyelőre működik, és ez a lényeg számomra.)
Üdv: Piftuka
-
Piftuka
veterán
A napokban szándékozom újratelepíteni a Win7-et, és immár én is a 4.5-ös DanielK féle szoftvercsomagot fogom használni. (Legalábbis ez a tervem. :-) )
Mivel én is mindig az S/PDIF csatlakozót használtam, ha sikerült (mert remélhetőleg sikerült) beállítanom, akkor feltétlenül megírom ide a végeredményt.
-
Findzs
addikt
lehet neked nem is a 2.8 kell
a 2.8 ezeket támogatja:
- Audigy Value
- Audigy SE
- Audigy LS
- Audigy 2 LS
- Live! 24-bit
- SB 5.1 VX, including Rocketfish RF-51SDCD
- X-Fi Xtreme Audio (PCI only), including Rocketfish RF-71SDCD.a 4.5 pedig ezeket:
- Audigy
- Audigy 2
- Audigy 2 ZS
- Audigy 4Bali27
kedves fórumtársunk itt nagyon egyszerüen leírja mit kell csinálni, ennyi az egész.
[link]nekem így ment egyből
ha összejött a tesztmód akkor az óra felett a sarokban megjelenik egy ilyen szöveg is
kikapcsolni a tesztmódot ugyan úgy kell csak az "on" helyett "off" -ot kell a végére írni és újraindítani a gépet -
Anal
tag
Ismerős a probléma.
Rakd fel EZT a drivert, talán megoldja, persze teljesen uninstalláld a régi drivereket.
Az a baj, hogy KX-et nem ismerem régen kicsit fenn volt nekem próba erejéig.
A kettőt ne variáld vagy KX-et vagy a fentit használd.Próbálkozz, moddolgass aztán majd írj hogy miújság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest