Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Win10-en, Audigy 2ZS-nél is működik Daniel_K? Jó lenne tudni mielőtt frissítek.
-
-
sellerbuyer
őstag
Hát olyan szinten vagyok elhavazva melóval, hogy csuda és "sajnos" egyikhez sem kell most ez a kártya, úgyhogy váratni fog még egy jó darabig a dolog magára. De amint tudok írni vmi konkrétat erről a részéről a dolognak, referálok.
Amúgy a látással eddig sem volt baja tulajdonképpen, csak hektikusan alakult. Pl. ha úgy kapcsoltam be a gépet, hogy a line-ba be volt dugva a keverő (mert előző nap mondjuk működött úgy rendesen), akkor azt csinálta, hogy sehogy sem akarta pont a live bemenetet látni, a mikrofont viszont úgy jelezte vissza, mintha élne, pedig abba semmi nem volt dugva és nem is jelzett ott bemeneti jelszintet egyáltalán, csak hogy él. Ez mondjuk úgy 10-20 indításig így volt, aztán a line élt ha épp a mikrofonba volt dugva a keverő. Persze az úgy nem is volt jó, de szólt legalább, mindegy... A lényeg, hogy sehogy sem akarta az igazat, nagyon ritkán tudtam eltalálni, hogy pont az működjön rajta, ami nekem kell.
-
sellerbuyer
őstag
Van alaplapi hangom is meg webcam-om is, nekem ez a kártya profi célokra kellene. Van egy külső profi fw-es hangkártyám is, de azt nem szeretem valahogy... Jelenleg épp eladó.
Nemtom, zavar, hogy külső meg mittomén... Pedig nagyon szépen szól, meg ASIO meg hat nyelven fordít, vendégeket beengedi, ilyesmi.
Nekem valahogy a Blaster mégis jobban bejön, fílingesebb is meg nemtom, ez is nagyon szépen szól. Csak ne lenne a driver miatt megkergülve.
Ha a line-ba dugom a keverőt, akkor csak a mic hajlandó élni, sehogy sem tudom a line-t beüzemelni. Ha a mic-be dugom, akkor meg a live akar élni. Ritka eset, hogy pont az akar élni, amibe épp dugom a cuccot.
Ezer millió baja van, ebből kettő-három, ami miatt én konkrétan nem tudtam használni. Értem én, hogy a driver készítői a csodálatos sok.1-es hangzásra koncentráltak, meg a csilliósorround-ra, de lehet, hogy ilyen alapvető funkciókat sem ártott volna megoldani, mint pl. azt, hogy működjön már a mikrofon meg a line bemenet rendesen és még sorolhatnám... mindegy. No de hátha majd ez az új driver odaver!
-
ACE-
addikt
Érdekes dolog történt, egy hete csalódottan elraktam a kártyát, hogy nem működik, most azonban még egyszer kipróbáltam, és láss csodát ugyanabban a slot-ban már felismerte a windows, sikeresen installáltam, és műkszik frankón. Nem tudom mi lehetett, lehet csak nem érintkezett a slot-ban rendesen, elvégre nem mai kártya...
-
Piftuka
veterán
"Te lennél a Creative helyében szerintem te is bánnád ha nem pörögne az üzlet, mert egy ember keresztbe húzza az összes üzleti számításod[..]"
Bali, ez egy nagyon erős túlzás!
Nyilván van néhány olyan hangkártya tulajdonos, aki azért nem váltott még a legújabb Creative termékre, mert DanielK (és néhány más lelkes "amatőr") a régi hangkártyákhoz is remek szoftvercsomagokat készít.
Abban azonban biztos vagyok, hogy ez egészen elenyésző része a felhasználóknak. Aki új hangkártyát akar venni, az így is tesz.
Tehát Daniel Kawakami nagyon-nagyon messze van attól, hogy a Creative "gigavállalat" legkisebb üzleti számításait is keresztülhúzza!
A Creative már nagyon rége leírta magát a saját üzletpolitikájuk miatt, és ha nem is érdekli őket a régi termékeik szoftveres támogatása, legalább annak örülhetnének, hogy amíg Daniel és a hozzá hasonlók tevékenykednek, addig az ő Customer Support-juk valószínűleg sokkal kisebb "terhelésnek" van kitéve.
Amikor már olyan lépéshez folyamodnak, hogy ellehetetlenítik a "custom" szoftverek fejlesztőit, akkor kijelenthető, hogy az eddiginél is butábbak és szűklátókörűbbek lettek az azért felelős vezetők a cégnél.
Én pedig alig várom, hogy belépjen a piacra még néhány szereplő, amelynek termékei minőségben, terméktámogatásban, és nyújtott szolgáltatásban felülmúlják a Creative aktuális termékeit!
Amelynek következtében végre egy vadonatúj, olyan Win7 kompatibilis hangkártyára válthatok, amely zenék, filmek, és a játékok alatt is probléma nélkül működnek.(Mert sajnos a konkurencia termékei jellemzően még mindig itt "véreznek" el. A Creative befolyása a különféle szabványok kialakítására túl nagy volt.)
-
wwenigma
Jómunkásember
Ott van a linken, google cache-ből... jött egy uj Audigy 4 driver amit kiprobalt es több szempontból jobbnak itelte mint az eddigiek - audigy2-re is mukodott. Az uj telepitohoz pedig nem kell majd driveralairast kikapcsolni W8 alatt (sem).
A 4.5 egyebkent babaul mukodik W8 x64 alatt Audigy 2 (SB0240) -vel.
-
SüdiLaller
aktív tag
http://hotfile.com/dl/38957911/565abb1/Audigy_SupportPack_3_8.exe.html
ezt kaptam most a másik fórumon, ezzel sem megy. A gyárival még megy a gama, de nincs hang, most meg bekresselt. ma 3x húztam újra a bc2-t. így fog járni ez is ha elborul az agyam...szerk. van egy tartalék winyám, valami f0s maxtor IDE-s, a célnak megfelel. 4 óra múlva meló, kidőltem, köszi a tippeket!
-
SüdiLaller
aktív tag
ahogy írtam is. de azóta levakartam az összes xar creative programot, drivert, és feltettem újra a legelsőt, erre game nem indul alkalmazáshiba BF2.exe error 0xc0000142
felgyújtom magam
szerk.: előtte előkotortam cod4-et, ott van hang, csak képtelen vagyok azzal játszani
-
Calibra72
aktív tag
Én is ezt ajánlottam, és ezt is használom az Audigy LS kártyámhoz.
Gameport-al addig jutottam, hogy DX diagnosztika futtatásával látja a DirectX a Creative gameport-ot, de a System32 könyvtárban található joy.cpl futtatásakor mégsem látja a kormányt
Még nem adtam fel, kísérletezek -
dudika10
veterán
A mai játékokban mi pluszt ad számodra az EAX?
Már egy jópár éve, a Vista megjelenése óta semmi értelme nagyjából.
Azért nagyjából, mert el-elvétve lehet találni egy-egy játékot, ami valamilyen megfontolásból támogatja. Pl a bioshock vagy a Battlefiel 2142, de ezek sem mai csirkék azért már. -
dudika10
veterán
Bocs, hogy belevauvau, de ez a volume logic csak mókusvakítás.
Nem tudom, hogy mit csinál, de egy loudness kiegyenlítést biztosan, onnantól kezdve pedig már jó nem lehet.(#2645) mcs: eq-ban pedig csak lefele húzunk, felfele nem.
Például elérheti az opamp a railt, és akkor clippel, amit a hangszóró 'nagyon szeret'. -
mcs
veterán
Pioneer SE-M290, hehe. Jó ideig én is használtam olyat, amíg anyám ketté nem törte a pántját.
Hihetetlenül kényelmes egyrészt a hatalmas kosarak, másrészt a velúr fülpárna miatt, de a terhelhetősége gyenge, én legalábbis könnyen két vállra bírtam fektetni. A HD 202 jóval izmosabb. -
mcs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest