Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
válasz
LamerGyuri #2803 üzenetére
Nyugi, nincs ilyenem csak álmodozok róla...
-
Asztee
aktív tag
válasz
LamerGyuri #2800 üzenetére
ertzumlasdfgnb 0--Köszi a válaszokat / megerősítést , akkor valószínűleg bele szerkeztem .
A Logi-t nem szégyenlem csak nem gondoltam, hogy már ezen is van érezhető különbség. ... meg hát én valami ilyesmin szeretném meghallgatni : [Denon AVR] + B&W - 803 Diamond
-
Bali27
addikt
válasz
LamerGyuri #2800 üzenetére
Nekem csak sima ősrégi Samsung 5.1-es tv-re és PCre kötött dvd-van, kis hangszórókkal, meg egy gagyi müanyag mélynyomóval. De ott is simán érezni. Tisztább, csengőbb a 2Zs mint az alaplapi
-
Piftuka
veterán
válasz
LamerGyuri #2731 üzenetére
Ez szintén kellemetlen. Egyébként egy fekete színű Audigy2 ZS előlapi panelre vevő vagyok.
-
herbyke
csendes tag
válasz
LamerGyuri #2691 üzenetére
No a végre szól mindegyik hangfal (Z-5500am van), viszont most a mikrofont nem érzékeli, és valahogy sikerült szétbarmolnia a chrome-ot is(egyszerű példaként a facebookom a felismerhetetlenségig leegyszerűsödött) továbbá összevissza kékhalálozok. Egyenlőre semmi ötletem, hogy mi lehet a gondja már megint...
. Próbálgattam kX-ban is állítgatni mindent, nyilván ésszerű korlátok között, de az sem segített ja és mégvalami, az egészséges, hogy amikor leáll a gép, akkor pattan egyet az összes hangfal, és amikor elindul akkor ismét, mintha régi hangszórókat áramtalanítanál?
-
herbyke
csendes tag
válasz
LamerGyuri #2688 üzenetére
SB0090-es kártya, most már meghalt a rendszer a sok drivertől, szóval csinálok egy win resit és utána állok neki a drivereknek. Akkor a Creative drivere nem is kell, csak a kX elegendő?
-
herbyke
csendes tag
válasz
LamerGyuri #2686 üzenetére
Köszönöm szépen a segítőkészséget mindkettőtök részéről, a BIOS-os tiltás bejött, most már muzsikál és a creative telepítője is sikeresen felkerült. Az egyetlen bajom még, hogy nincs egy normális kezelő felület, ahol tudnám külön külön a hangszórók hangerejét állítani, mert a hátsók igen csak halkan szólnak. Ja és a kX azóta is sír, hogy valami nem tökéletes és tegyem újra.
-
válasz
LamerGyuri #2665 üzenetére
Volt már creative-om, csak akkor még Win98SE-t aztán XP használtunk, most meg Win7 64 bit-et.
Láttam, hogy Audigy -re van jó driver.
Sound Blaster Live! 5.1 -re is van amit ajánlotok ?
A kérdés csak ennyi lenne. -
Bali27
addikt
válasz
LamerGyuri #2641 üzenetére
Ingyen főleg... Ki kell próbálni.. De én csak ezt használom.. Brutális a különbség.. és a legujabb winampal is tökéletesen megy..
Annyi a trükkje hogy lehet amikor felrakod nem fog elsöre menni.. Winamp beálitásaiba megkell keresni ezt a plugoint, és le kell resetelni.. Aztán ujrainditod a winampot és megy..
de ennyi és nem több.. Érdemes kipróbálni... nem véletlen ajánlgatom.. -
Flashget
félisten
válasz
LamerGyuri #2597 üzenetére
kicsit eljárt felette az idő, nem?
-
ocsi19
senior tag
válasz
LamerGyuri #2560 üzenetére
-
ocsi19
senior tag
válasz
LamerGyuri #2560 üzenetére
de most komolyan, melyiket érdemesebb megvenni?
tehát az aranycsatisat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest