Aktív témák
-
Peet
senior tag
Hát sajnos már elég késő van (1:00-ra mult), talán reggel fele próbáld!
Az én ötletem, bár egyenlőre én még csak sztereóba nyomom:
- ha az xp alatt van hang (valami kis gagyi hangszóróval nézd meg, esetleg fejhalgatóval) akkor az xp , a driverek és a többi cájg jó lehet, viszont ha így se jó akkor a gépeden keresgélj (pl: új driverek, directx, codec-ek...stb.)
- ellenőrizd a kábelt (tuti átviszi e az összes csatornát) és a csatlakozókat, no meg hogy mindent jó helyre csatlakoztattál és minden oda van kapcsolva ahova kell (ha nem vagy bizti valamiben is 100%-ig hogy jól kötötted be akkor kérdezd itt meg vagy valami havert esetleg egy hangtechnika boltban)
-a hangot igazán ha live-od van akkor a saját tesztpogijával nézheted meg, esetleg DVD-vel
-nem ártana utána olvasnod az ac3 dekódolásának sem, keress rá a neten, pl: a google-ben , vagy valami DVD oldalon.
Hát most egyenlőre csak ennyi ötletem van, no meg fáradt is vagyok már. A problémádon többet tudnánk segíteni, ha ott lennénk, mert lehet valamit nem vettél észre, ezért elenőrizz mindent le még 1 szer.
Na Jó éccakát! Áhhhm
:)
Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest