- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
gerzso
csendes tag
Azt hiszem nem egészen erről van szó, szóval a kártya működik minden oké szoftveresen. Na most a kábel se lehet gond mert egy szem digitális koaxon menne át azzal meg nincs gond. A hifi ki is írja hogy digitális jel, de csak az első két hangfal szólal meg minatha csak sima stereo jel lenne.
-
Peet
senior tag
Hát sajnos már elég késő van (1:00-ra mult), talán reggel fele próbáld!
Az én ötletem, bár egyenlőre én még csak sztereóba nyomom:
- ha az xp alatt van hang (valami kis gagyi hangszóróval nézd meg, esetleg fejhalgatóval) akkor az xp , a driverek és a többi cájg jó lehet, viszont ha így se jó akkor a gépeden keresgélj (pl: új driverek, directx, codec-ek...stb.)
- ellenőrizd a kábelt (tuti átviszi e az összes csatornát) és a csatlakozókat, no meg hogy mindent jó helyre csatlakoztattál és minden oda van kapcsolva ahova kell (ha nem vagy bizti valamiben is 100%-ig hogy jól kötötted be akkor kérdezd itt meg vagy valami havert esetleg egy hangtechnika boltban)
-a hangot igazán ha live-od van akkor a saját tesztpogijával nézheted meg, esetleg DVD-vel
-nem ártana utána olvasnod az ac3 dekódolásának sem, keress rá a neten, pl: a google-ben , vagy valami DVD oldalon.
Hát most egyenlőre csak ennyi ötletem van, no meg fáradt is vagyok már. A problémádon többet tudnánk segíteni, ha ott lennénk, mert lehet valamit nem vettél észre, ezért elenőrizz mindent le még 1 szer.
Na Jó éccakát! Áhhhm
:) -
gerzso
csendes tag
Senki sem tud segíteni?
-
gerzso
csendes tag
Sziasztok nekem is hasonló problémám van vagy valami hasonló. Nálam a következő sb live 5.1 és sony str-db 940 erősítő.Digitális kimenetre kötve átmegy a hang de a tesztnél csak két hangszóró szólal meg. Az erősítő könyvben írnak valamit, hogy ac3-as jelhez kell valami átalakító de semmi többet. A segítségeteket kérném én is, hogy ha valaki ismeri ezeket akkor segítsen. Lehet hogy a két problémára ugyanaz a megoldás.
-
enrico
csendes tag
Sziasztok,
SB Live 5.1 hangkártya,digi-outon jelfolyam ki, Onkyo tx-ds494-be coaxial be.
Szoftveres ac3/dd decoding kikapcsolva. XP Pro.
Erősítő szépen kiirja, hogy DD a jelfolyam, de egy kumma hangot sem ad ki.
Ki lett próbálva másik erősítővel is, a probléma ott is ugyanaz,felismeri,de NO SOUND!
Tudna vki valami tippet, ötletet, segitséget adni? Köszi szépen.
enrico
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bittorrent topik
- Napelem
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest