Aktív témák
-
Peet
senior tag
Hát sajnos már elég késő van (1:00-ra mult), talán reggel fele próbáld!
Az én ötletem, bár egyenlőre én még csak sztereóba nyomom:
- ha az xp alatt van hang (valami kis gagyi hangszóróval nézd meg, esetleg fejhalgatóval) akkor az xp , a driverek és a többi cájg jó lehet, viszont ha így se jó akkor a gépeden keresgélj (pl: új driverek, directx, codec-ek...stb.)
- ellenőrizd a kábelt (tuti átviszi e az összes csatornát) és a csatlakozókat, no meg hogy mindent jó helyre csatlakoztattál és minden oda van kapcsolva ahova kell (ha nem vagy bizti valamiben is 100%-ig hogy jól kötötted be akkor kérdezd itt meg vagy valami havert esetleg egy hangtechnika boltban)
-a hangot igazán ha live-od van akkor a saját tesztpogijával nézheted meg, esetleg DVD-vel
-nem ártana utána olvasnod az ac3 dekódolásának sem, keress rá a neten, pl: a google-ben , vagy valami DVD oldalon.
Hát most egyenlőre csak ennyi ötletem van, no meg fáradt is vagyok már. A problémádon többet tudnánk segíteni, ha ott lennénk, mert lehet valamit nem vettél észre, ezért elenőrizz mindent le még 1 szer.
Na Jó éccakát! Áhhhm
:)
Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged