- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
válasz
SilverSoth #1232 üzenetére
Nem haragszom, mert ez itt egy fórum, nem arról szól, hogy haragudjunk egymásra. Ha az az ismerős VALÓBAN otthon van a számítástechnikában, akkor lehet, hogy hardveres gubancok vannak ott (vinyó vagy alaplap részéről).
Úgy gondolom, hogy már elértem azt a szintet, hogy ha valamiben nem vagyok biztos, akkor azt nem írom be a fórumba, mert ugye 1 hülye 100-at csinál. Tehát ennél fogva örülni sem örülök, ha a végén igazam van, mert már az elején tudom, hogy az lesz. Na nem nagyképűsködöm tovább. Talán még csak annyit, ha Isten valóban saját képére teremtett valakit, az én vagyok! -
Hequila
őstag
válasz
SilverSoth #1229 üzenetére
Asushoz nem igazán értek, de ha jól tudom, hogy van egy alaplapi jumper, amivel le lehet tiltani a SATA-t (ezért is (ne meg másért is) utálom az Asust, mert még ekkor is alaplapi jumerekkel vacakolt, tiszta P1-es korszakot idéző módon). Egyébként lehet, hogy több eredménnyel jársz, ha a fenti linken lévő témában kérdezed meg, mert ez valószínűleg nem winchester probléma.
-
Hequila
őstag
válasz
SilverSoth #1225 üzenetére
Te ne haragudj, de Te tévedsz! Én jelenleg is Abit NF7-S alaplapot használok (természetesen Socket A) és simán működik róla 1 SATA vinyó is. Ha jól tudom, ugyan az a SATA vezérlő van az ASUS-on is (Silicon Image 3112-es), tehát az ASUS-on is lehet 1 SATA vinyót használni. De majd jönnek többen is, akiknek A7x8X-Delux-uk van, és megerősítenek!
-
Hequila
őstag
válasz
SilverSoth #1223 üzenetére
Már a legelső SATA vezérlők is képesek voltak kezelni egyetlen SATA vinyót, nem csak RAID-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anime filmek és sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest