- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Snowy_owl
őstag
2008-as lemez, és eddig ezt nem csinálta. Az illető azt mondta, hogy amikor másnap indította a gépet, akkor előtte éjszaka áramszünet volt, és a konektor meg földeletlen. Bár nem értek ezen részéhez, de arra tippelek, hogy túláram érkezett a hálózaton, és nem volt hova elvezetni, és a merevlemez bánta ily módon.
Inkább égett volna le, vagy lenne rajta sok sok szektorhiba, de így, hogy látszólag semmi baja, nagyon sajnálom.
-
Atti0925
tag
Korábban nem volt ilyen,mivel új a vinyó!Nincs HDD-led,mert nagyon bevilágítja a szobát.A Hard Disk Sentinel semmi hibát nem mutat,jó a hőfok.
Valszeg amikor dolgozik,akkor morog,nem zavar,csak megijesztett,h vmi hiba van vele,meg kell szoknom a hangját!
Mindenesetre lementem a fontos cuccaimat,ha esetleg mégis hibás lenne,és bekrepál.
Köszi a segítséget! -
pynyo
csendes tag
Sziasztok!
Van egy hatalmas problémám.Az egyik merevlemezemen frissítettem firmwaret de nem úgy sikerült ahogy az a nagy könyvbe meg van írva.Újraindulás után sajnos már nem ismerte fel a bios se a windows se semmi,és azóta se tudok mit csinálni vele.A szóban forgó HDD egy Maxtor DiamondMax 23 STM3320418AS 320GB persze tele adattal.A kérdésem a következő lenne javítható e a HDD vagy csak adatmentés lehetséges vagy egyik se?Többhelyre írtam már az elmúlt napokba de választ nem kaptam még sehonnan se. -
Marshall-air
csendes tag
a biosom még a boltban frissítve lett. és ennek a lapomnak most 1.4 a legfrissebb biosa, és az is van rajta.
ha eg lebutítom sata 1 re mr próbáltam tehát a 1,5 Gb /s re akkor sikerült partíciót csinálnom, egy 50 gigásat meg a többit egybe, az 50 gigát formáztam, a többi formázásánál ismét hibakódot kaptam
de ha sataII 3Gb /s es a lap és ugyanez a winyó akkor vigye nekem a 3Gb/ s et a pénzemért, vagy a boltos ismét cserélni fog nekem alaplapot....
érdekessége a dolognak az hogy 2 hét alatt a 4. alaplap a gépemben, és nem véletlen cserélték vissza, hanem mert az eladók sem okosabbak nálam sajnos.én már mindenre előre gondolok, mindent aprólékosan elmondok, és ha lehet inkább beviszem a gépet aztán ha nem jó már az ő saruk engem nem érdekel. csak most a vinyót máshol vettem, és annak nincs baja úgyhogy velük nemtudok mit kezdeni, meg amúgyis kell a etrrás vinyó, nem mondok le róla...
sztem lassan már vér fog folyni a boltban
-
zoli58
tag
Sentinel szerint rendben van. Mivel belátható időn belül új gépet akarok összerakni, ezt ilyenformán már nem akarom foltozgatni. Gyanítom én is, hogy valami inkompatibilitás lehet az ok, talán az, hogy az új SAm az SATA2, a Seagate-et nem tudom, de utánanézek.
Köszi és B.U.É.K.! -
Petyyyyy
addikt
HD sentinelig el sem jutottam vele. Az első vinyóról feláll az xp és semmi jelét nem látja a samsungnak =/ A bios frissítés meg nagyon meredek. Nagyon alul van támogatva az alapom - Mercury pvt800x-p. Megpróbálom egy másik satás alapon észreveszi-e a windóz...jobb nem jut eszembe, míg nemtudok biost frissíteni. Ha felismeri, megpróbálom az LBA-t. Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest