- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marshall-air
csendes tag
a biosom még a boltban frissítve lett. és ennek a lapomnak most 1.4 a legfrissebb biosa, és az is van rajta.
ha eg lebutítom sata 1 re mr próbáltam tehát a 1,5 Gb /s re akkor sikerült partíciót csinálnom, egy 50 gigásat meg a többit egybe, az 50 gigát formáztam, a többi formázásánál ismét hibakódot kaptam
de ha sataII 3Gb /s es a lap és ugyanez a winyó akkor vigye nekem a 3Gb/ s et a pénzemért, vagy a boltos ismét cserélni fog nekem alaplapot....
érdekessége a dolognak az hogy 2 hét alatt a 4. alaplap a gépemben, és nem véletlen cserélték vissza, hanem mert az eladók sem okosabbak nálam sajnos.én már mindenre előre gondolok, mindent aprólékosan elmondok, és ha lehet inkább beviszem a gépet aztán ha nem jó már az ő saruk engem nem érdekel. csak most a vinyót máshol vettem, és annak nincs baja úgyhogy velük nemtudok mit kezdeni, meg amúgyis kell a etrrás vinyó, nem mondok le róla...
sztem lassan már vér fog folyni a boltban
-
Marshall-air
csendes tag
válasz
apropéter #4011 üzenetére
ha win7 ed van akkor jobb gomb a sajátgép ikonon-- ott a kezelő--- lemezkezelő--- és ha ott látja akkor betűjelett kell neki adni, jobb gomb a vinyóra és lesz valami betűjel hpzzásaása dolog aztán mennie kell. ha inicializálni kell és nem engedi akkor megszívtad mint én
-
Marshall-air
csendes tag
Sziasztok, nemtudom hogy a legjobb helyre írok-e igazából csak kérdéseket olvasok, válaszokat nem nagyon.
a következő a felállás, ma vettem 1 TB os wd caviar green 3,5 es 7200 as 64mb cach es winyót (wd10ears)
sata2 3Gb/s
beteszem a másik 160 as sata-s mellé, a win7 alatt nem lehet inicializálni i/o eszközhiba miatt, de látja a gép a vinyót.
egyedüli vinyóként biosban win7 lemezzel sem lehet particionálni illetve formázni.
xp + jumperrel is erelődtem de semmi.. a lemez nem elérhető, de látja hogy van.
visszavittem tesztelték és a vinyó jó.
alaplap gond lesz...
alaplap kb 2 hetes, asrock n68c-s ucc sata2 3Gb/sec es.jah és csak utána lettem figyelmes hogy a wd vinyó nem raides, aminek nem tinaljdonítottam nagy jelentőséget, mert nem lesz több vinyó a gépben, csak míg átmásolom a dolgaim.
így most tegnap óta keresgélek olvasok, fordítok ez meg itt a végső elkeseredésem.
hotpluggal is próbálkoztam non raidben csak simán win alól mennie kéne lemezzel de nem megy ugyenezeken a hibákon alapulvavan még egy hot swap nevű dolog meg a win7 telepítése raiddel, de ahhoz meg floppy meghajtó kellene, a terrás korszakban az ember (leagábbis én) meg már mosolyog az ilyesmin. szóval alaplap lemezről kellene bootolni ez megy is, egy kis hibával kezd kiírja hogy 0 sectort érzékel a winyón de folytatja, a raid installation guide hoz kellene...
szóval ez az egy lehetőség ami még nyitott, de nemtudom megoldaná e a problémát,
vagy az alaplappal egyáltalán nem kompatibilis?sürgősen várnék választ, ide, vagy az a-mailemre, nagyon hálás lennék érte
inflames88@citromail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Western Digital Red Plus 3.5 4TB 5400rpm 256MB SATA (WD40EFPX)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest