- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
2008-as lemez, és eddig ezt nem csinálta. Az illető azt mondta, hogy amikor másnap indította a gépet, akkor előtte éjszaka áramszünet volt, és a konektor meg földeletlen. Bár nem értek ezen részéhez, de arra tippelek, hogy túláram érkezett a hálózaton, és nem volt hova elvezetni, és a merevlemez bánta ily módon.
Inkább égett volna le, vagy lenne rajta sok sok szektorhiba, de így, hogy látszólag semmi baja, nagyon sajnálom.
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Kezdeném a képpel:
[link]Szóval van ez a WD 1600AAJS-98PSA0 típusú merevlemez épp nálam, mert erre gyanakszom, hogy rossz abban a számítógépben, ami nem akar normálisan működni. Azt produkálja, hogy eljut a boot képernyőig (Windows 7) majd ezen nem is jut tovább, viszont a merevlemez állapotjelző lede folyamatosan világít. Ezzel a hibával hívtak megjavítani a gépet, majd miután újratelepítettem, mert más nem segített 1napig tökéletesen működött, de aztán újra ugyan ezzel a hibával nem indult el.
Ráadásul a windows telepítése is problémákba ütközött, mert a merevlemez formázása körülbelül csak harmadjára sikerült(hibaüzeneteket dobált fogalmam sincs sajnos, hogy milyen hibakóddal), és iszonyatosan lassan, pedig a windows 7 gyorsformázást használ, és pörögnie kellett volna mint a fene, de mégsem ez történt, hanem körülbelül 15-ször olyan hosszú ideig tartott.
A fenti kép pedig elárulja azt amire gyanakszom. Mintha valami kontakthibás lenne a lemezen belül. Azért nem a kábelre gyanakszom, mert a saját fülemmel halottam miután elhoztam és az én gépemre kötöttem, hogy ki, majd utána bekapcsolt. (nem energiagazdálkodás, mert ki van kapcsolva)
Ezen kívül még futtattam a HD Sentinellel felület tesztet, és sem rossz sem gyenge szektor nem található a lemezen.
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy vajon lehete bármit is kezdeni ezzel a lemezzel, vagy kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL T40 EMC Szerver
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest