- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, az miért van hogy az ezer éves gépem/rendszerem, most elkezdte azt játszani, hogy nem látja a satára kötött vinyóimat már boot alatt sem? Csak gondolkodik egy darabig aztán továbbugrik. Párszor újraindítom, átrakom alaplapon másik satába, aztán egyszercsak jó lesz megint... egy darabig.
(húzva nincs a gépem)Megoldódott a probléma, tápom ventije beállt, valami túlmelegedett. Venticsere már nem segített.... tápcsere!
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, az miért van hogy az ezer éves gépem/rendszerem, most elkezdte azt játszani, hogy nem látja a satára kötött vinyóimat már boot alatt sem? Csak gondolkodik egy darabig aztán továbbugrik. Párszor újraindítom, átrakom alaplapon másik satába, aztán egyszercsak jó lesz megint... egy darabig.
(húzva nincs a gépem) -
Kloden
senior tag
Tudomásom szerint teljesen mindegy melyikre dugod, mindegyik masterként lesz jelen.
StakDrone: vinyókezelővel, pl. Partition Magic-el sem látod a vinyót? Én is így voltam, a sata vinyómmal, a windowsos kezelő nem látta de a PM igen. Abban a labelt is könnyedén adhatsz neki.
-
Kloden
senior tag
Erre senki?
-
Kloden
senior tag
Hellótok, légyszi segítsetek, nem tudom hogyan keressek rá a problémára és a megoldását sem tudom:
Adott egy Abit IS7-V2 alaplap. Ebben Sata-150 csatik vannak. Namost vettünk egy Sata 2-es vinyót hozzá, és sajnos nem ismeri fel az XP, hiába dugtuk át a vinyó jumperét Sata 150-re. Bios felismeri a vinyót, de az XP egy nagy bad sectornak látja. (A lemez formattált és működik.)
Biost frissítettünk már, nem segített. Mit lehetne még tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest