Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zoli58

tag

válasz brd #4006 üzenetére

Sentinel szerint rendben van. Mivel belátható időn belül új gépet akarok összerakni, ezt ilyenformán már nem akarom foltozgatni. Gyanítom én is, hogy valami inkompatibilitás lehet az ok, talán az, hogy az új SAm az SATA2, a Seagate-et nem tudom, de utánanézek.
    Köszi és B.U.É.K.!

• zoli58

tag

Sziasztok! A következő probléma megoldását keresem, amire évek óta nem jöttem rá . Adott egy őskövület P4 konfiguráció (sis 655tx-es alaplap, Samsung 120 GB Sata, Seagate 250Gb Sata, stb.) Mindkét HDD-n gyakorlatilag ugyanaz a rendszer van feltelepítve (XP SP3) Egymástól függetlenül történt a telepítés, úgy, hogy a másik HDD ki volt húzva addig. A Samsung-gal semmi gond, legalább 4 éve megy hibátlanul, abszolút stabil, soha egy lefagyás. Ha a Sam-ról megy a rendszer, a Seagate is rendesen működik. Ha megfordítom, és a Seagate-ről bootolok, akkor teljesen szabálytalan időközönként, eseményhez nem köthetően egyszerűen megfagy a gép, csak a reset segít. Van, amikor ez órák múlva következik be, van, amikor 1 perc után. Azt gondoltam, hogy ez egy kényes cucc, és kész, a dolgot elintéztem annyiva, hogy a Sam-et használtam rendszerként. De most le akarom cserélni őket egy nagyobbra, vettem egy 1T-s Sam-et. Erre feltettem a rendszert, és ugyanaz a probléma, mint a Seagate-tel. MInden más ugyanaz a gépen, és a szofverek is ugyanazok, csak a HDD a különbség.
    Találkoztatok már ilyennel? Mi lehet az oka? És hogy lehet kiküszöbölni?
    KÖszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák