- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli58
tag
Sentinel szerint rendben van. Mivel belátható időn belül új gépet akarok összerakni, ezt ilyenformán már nem akarom foltozgatni. Gyanítom én is, hogy valami inkompatibilitás lehet az ok, talán az, hogy az új SAm az SATA2, a Seagate-et nem tudom, de utánanézek.
Köszi és B.U.É.K.! -
zoli58
tag
Sziasztok! A következő probléma megoldását keresem, amire évek óta nem jöttem rá . Adott egy őskövület P4 konfiguráció (sis 655tx-es alaplap, Samsung 120 GB Sata, Seagate 250Gb Sata, stb.) Mindkét HDD-n gyakorlatilag ugyanaz a rendszer van feltelepítve (XP SP3) Egymástól függetlenül történt a telepítés, úgy, hogy a másik HDD ki volt húzva addig. A Samsung-gal semmi gond, legalább 4 éve megy hibátlanul, abszolút stabil, soha egy lefagyás. Ha a Sam-ról megy a rendszer, a Seagate is rendesen működik. Ha megfordítom, és a Seagate-ről bootolok, akkor teljesen szabálytalan időközönként, eseményhez nem köthetően egyszerűen megfagy a gép, csak a reset segít. Van, amikor ez órák múlva következik be, van, amikor 1 perc után. Azt gondoltam, hogy ez egy kényes cucc, és kész, a dolgot elintéztem annyiva, hogy a Sam-et használtam rendszerként. De most le akarom cserélni őket egy nagyobbra, vettem egy 1T-s Sam-et. Erre feltettem a rendszert, és ugyanaz a probléma, mint a Seagate-tel. MInden más ugyanaz a gépen, és a szofverek is ugyanazok, csak a HDD a különbség.
Találkoztatok már ilyennel? Mi lehet az oka? És hogy lehet kiküszöbölni?
KÖszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Windows 10
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- AliExpress tapasztalatok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest