- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli58
tag
Sentinel szerint rendben van. Mivel belátható időn belül új gépet akarok összerakni, ezt ilyenformán már nem akarom foltozgatni. Gyanítom én is, hogy valami inkompatibilitás lehet az ok, talán az, hogy az új SAm az SATA2, a Seagate-et nem tudom, de utánanézek.
Köszi és B.U.É.K.! -
zoli58
tag
Sziasztok! A következő probléma megoldását keresem, amire évek óta nem jöttem rá . Adott egy őskövület P4 konfiguráció (sis 655tx-es alaplap, Samsung 120 GB Sata, Seagate 250Gb Sata, stb.) Mindkét HDD-n gyakorlatilag ugyanaz a rendszer van feltelepítve (XP SP3) Egymástól függetlenül történt a telepítés, úgy, hogy a másik HDD ki volt húzva addig. A Samsung-gal semmi gond, legalább 4 éve megy hibátlanul, abszolút stabil, soha egy lefagyás. Ha a Sam-ról megy a rendszer, a Seagate is rendesen működik. Ha megfordítom, és a Seagate-ről bootolok, akkor teljesen szabálytalan időközönként, eseményhez nem köthetően egyszerűen megfagy a gép, csak a reset segít. Van, amikor ez órák múlva következik be, van, amikor 1 perc után. Azt gondoltam, hogy ez egy kényes cucc, és kész, a dolgot elintéztem annyiva, hogy a Sam-et használtam rendszerként. De most le akarom cserélni őket egy nagyobbra, vettem egy 1T-s Sam-et. Erre feltettem a rendszert, és ugyanaz a probléma, mint a Seagate-tel. MInden más ugyanaz a gépen, és a szofverek is ugyanazok, csak a HDD a különbség.
Találkoztatok már ilyennel? Mi lehet az oka? És hogy lehet kiküszöbölni?
KÖszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest