- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli58
tag
Sentinel szerint rendben van. Mivel belátható időn belül új gépet akarok összerakni, ezt ilyenformán már nem akarom foltozgatni. Gyanítom én is, hogy valami inkompatibilitás lehet az ok, talán az, hogy az új SAm az SATA2, a Seagate-et nem tudom, de utánanézek.
Köszi és B.U.É.K.! -
zoli58
tag
Sziasztok! A következő probléma megoldását keresem, amire évek óta nem jöttem rá . Adott egy őskövület P4 konfiguráció (sis 655tx-es alaplap, Samsung 120 GB Sata, Seagate 250Gb Sata, stb.) Mindkét HDD-n gyakorlatilag ugyanaz a rendszer van feltelepítve (XP SP3) Egymástól függetlenül történt a telepítés, úgy, hogy a másik HDD ki volt húzva addig. A Samsung-gal semmi gond, legalább 4 éve megy hibátlanul, abszolút stabil, soha egy lefagyás. Ha a Sam-ról megy a rendszer, a Seagate is rendesen működik. Ha megfordítom, és a Seagate-ről bootolok, akkor teljesen szabálytalan időközönként, eseményhez nem köthetően egyszerűen megfagy a gép, csak a reset segít. Van, amikor ez órák múlva következik be, van, amikor 1 perc után. Azt gondoltam, hogy ez egy kényes cucc, és kész, a dolgot elintéztem annyiva, hogy a Sam-et használtam rendszerként. De most le akarom cserélni őket egy nagyobbra, vettem egy 1T-s Sam-et. Erre feltettem a rendszert, és ugyanaz a probléma, mint a Seagate-tel. MInden más ugyanaz a gépen, és a szofverek is ugyanazok, csak a HDD a különbség.
Találkoztatok már ilyennel? Mi lehet az oka? És hogy lehet kiküszöbölni?
KÖszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Red Plus 3.5 4TB 5400rpm 256MB SATA (WD40EFPX)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest