Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• prdave77
    csendes tag

Sziasztok!
    Hát küzdök a vinyókkal. Vettem egy 160 GB-os Samsung SATA2 vinyót. 4 NTFS partícióra formáztam. Pár hétig minden OK. aztán kék halál, aztán már el sem indult a gép. Kék halálban azt írta ki, hogy használjam a CHKDSK parancsot, ez működött, utána elindult a gép. Egy nap múlva ismét ugyanez, de már CHKDSK után sem indult el. Norton Ghost-al le volt mentve a C meghajtóm, azt visszaraktam és ismét ment a gép. De közben ismét bedöglött, de a Norton Ghostos kezelés megint segített. Azóta kölcsönkért vinyókra mentettem ki a dolgaimat és utána törlöm a partíciókat és az egész meghajtót, majd újra minden, hátha ez segít. Ja és két napja egyik pillanatban az egyik nem rendszerpartícióm megszűnt létezni, sajnos ezen voltak a zenéim és ezeket még nem mentettem le. :F Próbáltam csodaszoftverekkel kimenteni róla, a GetDataBack csak 5-10 zenét mentett ki. Próbáltam még a PC Inspector File Recovery-t de az semmit nem tudott kezdeni vele. Van még valami szoftver amit érdemes kipróbálnom a teljes lemeztörlés előtt?
    És az előző vinyót úgy formáztam NTFS meghajtókra, hogy lett egy elsődleges partíció, aztán kiterjesztett p. és logikai meghajtók. Tehát 4 partíció.De az újat pedig úgy, hogy 4 elsődleges partíciót csináltam, mert a súgó ezt jobbnak tartotta. Most úgy tervezem, hogy az 1. változat szerint csinálom újra. Ha megint gáz lesz akkor viszem vissza. Mi a véleményetek erről az egészről?

Abit AN8 Ultra, AMD ATHLON 64 3000+, 2*512 MB TwinMOS, Sapphire PCI-E X300 128MB TD (Lite), Pioneer DVD-106 S, win2000

Új hozzászólás Aktív témák