- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
-
Savanya
addikt
válasz
KaiotEch #14448 üzenetére
2 féle módban működik . Egyik amikor a monitor kábelét az alaplapira dugod - ekkor kellene kikapcsolnia a vga-t és csak 3D-ben feléleszteni . Másik mikor a PCI-E vga-ra dugod a monitor kábelét és ekkor ha a program támogatja hozzáadódik az alaplapi vga ereje is .
Mediapresso a második lehetőséget támogatja . -
-
Cheater-666
csendes tag
válasz
KaiotEch #14146 üzenetére
Itt lennének a képek, másról nem tudok képet csinálni, ezeknek lehet köze a tuninghoz, azt a 3428MHz-es értéket, ne nézd azt mindig annyinak mutatja akár hogy változtatom a többi értéket,gondolom a gyári órajele a procinak és az mindig ott lesz...
Az előző kommentemet ne nézzük, ott összevissza nyomkodtam...
-
Egon
nagyúr
válasz
KaiotEch #14032 üzenetére
Egyébiránt számomra egyetlen pozitívuma lett volna a Z68-asnak ha azt választottam volna: a normálisabb Slot-elrendezés.
PCI-E-s hangkártya használata esetén, végre elég messzire tudtam volna rakni a Xonar-t a vga-tól (feltéve ha működött volna a legalsó slotban).
Szerk: ebből is látszik, hogy abban maximálsian igazad van, hogy nagyon nem egyformák az igények. -
Egon
nagyúr
válasz
KaiotEch #14032 üzenetére
1. Amikor én néztem, kb. 6K volt az árkülönbség, ami jelentősnek tekinthető (majdnem 20%).
2. Mondjuk akinek van egy jó miniDV-s videokamerája, az használja keményen...Nekem van.
3. Kölcsönadom? LOL. És ha a procit akarom kölcsönadni, akkor legyen tartalékban egy másik Szandi?Ugyanmár...
Eszembe se jutna kölcsönadni. Mondjuk nincs is kinek: az ismeretségi körömben az emberek 99%-a Socket775-ös lappal rendelkezik, a maradék 1%-nak AMD-je van...
-
Wukiwo
senior tag
válasz
KaiotEch #14027 üzenetére
Lehet én vagyok a régi vágású de szándékosan maradtam P67-nél
Z68-ban semmi olyan funkció nem volt ami miatt azt kellett volna vennem.Ez egy jól bevált lap és tud mindent amit én szeretnék.Ennyi de ezt te pontosan érted hiszen szélmalom harcot vívtál már a lapokkalPedig a mostani lapod rendben van ,volt nálam is egy pár hétig
-
ÁdiBá
veterán
válasz
KaiotEch #14022 üzenetére
Z68-asnak az értelmét én akkor látnám hogy ha megválnék a videó kártyámtól ideglenesen pár hétre mondjuk egy üzleti eladás miatt.
Addig jól jönne az iGP ami a processzorban található. De, mivel hogy én általában a mostani kártya mellé veszem az újat és úgy válok meg a régitől, így értelmetlen számomra ez a funkció.
Én azt mondom nagyobb előrelépés az X79 sorozattól láthatunk ami persze számunkra már új foglalat illetve CPu váltást jelenthet ismét.
Semmi más előnyét nem látom a Z68-nak... -
kanál01
tag
válasz
KaiotEch #13946 üzenetére
50fokig 90%, 50fok felett 100%-on megy a TX3, de 63fok volt a max. eddig
a házikóban elől 3+2db 12cm venti, fent 2x20cm, oldalt 25cm, hátul 1x12cm és 2x5cm venti, és ezért a TX3 is elég, de van Hyper 212+ is (q9550-en ment vele), valamikor rá kelleném rakni... de nekem bonyolult volt, először nem volt hozzá még türelmem... majd most vmikor..
köszönöm a hozzászólásokat, illetve a segítséget
-
ffodi
veterán
válasz
KaiotEch #13885 üzenetére
Ez igaz, hogy nem mindegy, hogy kvázi-szinuszos a kimenet, vagy valódi szinuszos, sok eszköz nem kedveli a kvázi-szinuszt. Igazából ha nem gyenge minőségű a tápod, akkor nem lehet gond egy alap k-szinuszos UPS-el sem(főleg ha ritkák az áramszünetek). Sajnos egy komoly szünetmentes viszont nem olcsó.......
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
KaiotEch #13861 üzenetére
Jah ha nincs tuning akkor no para. Azt hittem a fesz van auto-n.
Lehető legtöbb rammal kell tesztelni. akkor jó ha sikít a W7 hogy kevés a szabad a rendzser memó és zárj be néhány alkalmazást.
mod:
De ha alapon megy akkor enm kell Linxelned. Alapon küldve 1000% hogy stabil teljesen. Már ha nincs alulfeszelve.
Bélaaaa:
Nézél rá, mondom nekem NFS World-ben megszűntek a mikrolagok.
-
Landon
addikt
válasz
KaiotEch #13858 üzenetére
Amit említettél az pl simán sw-es bug szerintem.
Mindenesetre amit Qru mondott arra tényleg figyelj oda ha húzva van a CPU-d. LinX-nél figyeld hogy a kraft javítgatásra megy e vagy 'tiszta' számításra.
Legegyszerűbb ha a 'Residual (norm.)' oszlopot nézed, ott minden egyes run-nál ugyanannak a 'kódsornak' kell szerepelnie. Ha valahol is eltér az előzőtől az azt jelenti, hogy nem stabil a CPU.
-
Landon
addikt
válasz
KaiotEch #13852 üzenetére
De pl mi? Hidd el nekem már okozott jópár furcsa dolgot a Catalyst Win-ben.
Qru: Elviekben LinX/IBT-vel könnyű kiszűrni ha instabil a CPU és javítgat! Amit írtam múltkor is, hogy a Residual érték ha variálódik az mutatja nagyon jól ezt. De ha kb nem azonos idő alatt futnak le a körök az is ezt jelzi.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
KaiotEch #13847 üzenetére
Nálam (is) voltak HT-vel hasonló mikro lagok egyes játékokban, HT nélkül megszűntek. Nem is használom a HT-t azóta. Kevesebb fesz is kell így azonos órajlehez, kevésbé is melegszik.
Ha meg renderelni kell nagy-nagy ritkán akkor meg addig visszakapcsolom a HT-t.Esetleg okozhat még ilyen problémát ha nem teljesen stabil a proci adott órajelen.
Trükkösek ezek a Core procik, mert van bennük hibajavító algoritmus ezért lehet stabilnak látszik szintetikus tesztekben de maga a számítási kapacitás csökken, mert hiába megy magasabb órajelen a számítási kapacitás növekménynél nagyobb erőforrást elvon a hibás számítások újbóli, javított számítása. fizikailag nem kapsz kékhalát vagy ilyesmit csak csökken a számítási kapacitás.
Kvázi véletlen jöttem rá anno én is, kiderült hogy 3,7GHz-en több GFlops-ot tolt a procim mint 3,8GHz-en. Mondom ez meg hogy lehet, hisz a Linx gond nélkül futott mind két órajel esetében. Aztán utána olvastam a Bloom topikban és egyből kiderült.
Emeltem kis feszt és mindjárt megugrott a GFlops értékem. -
diegho
nagyúr
válasz
KaiotEch #13400 üzenetére
persze, le tudod venni a feszt, de az energiagazdálkodás nem fog menni, vagyis load és idle is ugyanannyi lesz a feszed, de ezt már leírtam privibe is. Az offset és a dvid annyiból jó, hogy ha úgy alulfeszeled, akkor load is kevesebb lesz a feszed, plusz még energiagazdálkodás is menni fog. Most is simán belőheted 1.1V-ra vagy kevesebbre.
Ja és 1m-ről már nem minden ventinek van hangja, pl nekem a gyári hűtő ventije már bőven átlépte a tűréshatárt.
-
Chalez
őstag
válasz
KaiotEch #13277 üzenetére
Miért mi a gond a pirossal? A színe?
Kipróbálok én majd mindent vele, csak még egyelőre fogalmam nincs az egész platformról...
Meg cpu hűtőre nem telik már, csak stock coolerrel fogom használni...
Majd az évvégi gamedömpingre azért beszerzek egy jobb hűtőt...vagy előbb. Aztán mehet a tuning. -
diegho
nagyúr
válasz
KaiotEch #13142 üzenetére
Amint állítani fogod a feszt, a lapod nem fogja használni az energiagazdálkodást, tehát végig a beállított feszen fogja hajtani a procit. Tegyük fel 1.1V kell neki az alap órajelhez, akkor mindig annyin fog menni, ha auto-n hagyod, akkor meg terhelésnél 1.25V körül, terheletlenül akár 0.9V alatt. Lehet választani, hogy melyik tetszik.
-
Kalmar01
csendes tag
-
Brekkk
senior tag
válasz
KaiotEch #12964 üzenetére
Nekem is ennyi. Nem értem miért van melege a HAF 932-ben.
Lehet újra kéne pasztáznom a procit. Azóta ilyen meleg amióta kicseréltem a B2-es lapot B3-asra. Bár mondjuk előtte meg télen néztem a hőfokokat akkor rendben volt.
Mondjuk normál használat közben 55-60 foknál nem melegebb a proci, az meg bőven jó.
Gondolom még a 85-88 fok sem végzetes a procira.
Nekem volt egy QX6850-em az Linx alatt még 90 foknál is járt semmi baja nem volt tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest