- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Tesztekkel? E8400-tól kezdve minden gépemen lassulás jelentett a CR2. Természetesen nem eget rengető a dolog, de mérhető, hosszabb munkák esetén időben is. Az biztos, hogy több sebességet vesztettem vele, mintha valami más apróságot állítottam az időzítések között. Az persze gépfüggő, hogy kinek mi jön be, ált. CR1-et lehet stabilizálni, nekem legalábbis még minden gépemben sikerült. Asszem P6T-ben akartak mindenárom csak CR2-ben menni a RAM-jaim (mert nem támogatta őket a lap), de ott is.
Más: Amúgy is lehet gyorsítani a RAM-okat, ha a táblázatomban nézed a 74 körüli (vastagon szedett, most ebédszünetben nem nagyon van időm átlépegetni) sokadlagos értékeket, azokkal mérhetően gyorsult a rendszer, és stabil maradt, miközben az alapbeállítás 129 volt, azaz majdnem a duplája.
Az persze remek játék, hogy a tucatnyi RAM-beállítás közül milyen kombóval lehet a legjobb teljesítményt elérni a stabilitás megőrzése miatt, mindenkinek tudom javasolni ha amúgy már van egy stabil kb. 4.5GHz-e.LynX és IBT hozzák a javulást teljesítménymérésben, de Aida64 membench is jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest