- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Igen? Hát ezt valóban elkapkodtam ott kicsit a végére... De, hogy ezzel a lapot ki lehet nyírni. O.o Álmomban nem gondoltam volna. De ha most mind2 rákötött USB rendesen megy akkor már gondolom most rendesen van rajta. Csak azért kérdem, nehogy az legyen, hogy még mindíg rosszul van rajta de "erőltetve van" és ezért működik...

Hát gyerekek ez ciki... ilyen még nem fordult elő velem, persze tudom jó kifogás.
Ezt most elkapkodtam ott és el is k.rtam ennyi nincs mit szépíteni.
Úgylátszik szerencsére ma már nagyobb a védelem mintsem, hogy ilyen hülyeség miatt elszáljon a lap. Meg szerintem valóban 10 emberből 5 "hülye" forsítva teszi fel minimum...Nah még most jön a mentés... OS majd OC.
Vicces, hogy a régi winem gond nélkül felállt és megy... csak driverek kellenének neki. Pedig most aztán ami tudott változott tényleg, AMD--»intel; nVidia--»ATi... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Úgylátszik szerencsére ma már nagyobb a védelem mintsem, hogy ilyen hülyeség miatt elszáljon a lap. Meg szerintem valóban 10 emberből 5 "hülye" forsítva teszi fel minimum...
Vicces, hogy a régi winem gond nélkül felállt és megy... csak driverek kellenének neki. Pedig most aztán ami tudott változott tényleg, AMD--»intel; nVidia--»ATi...