Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz
Bobó_20 #1634 üzenetére
Nálunk van itthon X8 és Xperia mini is. A mini tényleg nagyon jó, bár nekem egy kicsit kicsi a kijelzője.
Ha úgy érzed, hogy váltani kell, akkor tedd meg, ne késlekedj. Hogy őszinte legyek nekem is motoszkál a gondolat a fejemben. Ünnepek előtti nagy bevásárláskor volt egy kis időm. Megnyomkodtam néhány "Nagy vadat". Eléggé érdekes összkép alakult ki bennem. Ami nagyon bejött az a Sensation, minőségi ház, a sens felület nagyon ütős kinézetre(a kijelző az SLCD-vel azért sántított egy kicsit a samoled után). Az SGSII kicsit csalódás volt, a kijelzője nagyon tetszett, és a hardver is megfelelő lenne a váltáshoz. Csak mikor a kezembe vettem, elfogott az a búcsús műanyag kacat érzés. Az SE-k nagyon bejönnek kinézetre, csak ott kevés hardveres fejlődést látok a Wave-hez képest, bár jól használhatók, és megkapják az ICS-t is. Ha most kellene váltanom hát nem tudom. A Wave 3 tetszik, minőségi a ház, de sajnos a samu lehetetlen ügyködése miatt kicsit megrendült a bizalmam a badában. Lehetne ez egy nagyon jó rendszer, szimpatikusabb mint a droid, ha a samu jobban nekifeküdne, foglalkozna a gyermekbetegségek javításával, illetve a 2.0 már itt lenne, és nem bélyegeznének minket lassan a" Türelmesen Csodákra Várók" klubjává.Amit majdnem elfelejtettem, megnyomkodtam a Note-t. Na azt nem tudom, kinek találta ki a Samu? Nagyon öszvér jószág. Telefonnak rohadt nagy, nekem legalább is nem kellene. Otthonra még elmenne, de van nagyobb kijelzős tablet arra a célra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest