- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasH_001
tag
Szia!
Nagyon köszönöm.
NX1000 gépről lenne szó, egy fórumban annyit láttam, hogy ennél a típusnál csak az 1.00 firmware-rel rendelkező gépeken lehet előcsalni a fejlesztői menüt.
Ezért gondoltam, hogy talán a fájlok/mappák neve alapján meg lehetne állapítani, mint pl. a Panasonic gépek esetén. -
mrmarkus
aktív tag
Esetleg így próbáld meg, de én Samsungot nem találtam... ...ráadásul itthon biztosan olcsóbb beszerezni valami pótlást...
-
sesshou
senior tag
Elakartam vinni megnezetni garanciaval de elotte "jol megtekergettem" hogy tudjam pontosan mikor is jon elo a hiba de most latszolag elmult. Lehet az elozo tulaj foleg automataban hasznalta es a csatlakozo egy kicsit elkorodalt a nem mozgatas miatt voszont a mozgatas miatt lecsiszolodott. Lehet egy probat nalad is meger hogy alaposan atmozgasd az automatan.
-
hito
nagyúr
Köszi, meg is csináltam a videó limit törlés hacket és szépen működik
sideburns: ez a probléma mennyire áll még fenn? Javította a Samsung a dolgot, vagy maradt a régiben?
-
Victoryus94
őstag
Nem is Mo volt a célközönség, de lehet pont ez volt a gond.
Minden országban kampányolni kellett volna mellette, és kitartani, nem csak 1-2 gazdagabb országba reklámozni, vagy bele se kezdeni az egészbe. A siker nem jön magától. Kellenek hozzá partnerek is... a Samsungnak nem nagyon volt.Nekem jobban hiányoznak a Sigma NX obik, mint a vakuk... (még a Tamronnal is kiegyeznék)
Az obi csere bizonyos esetekben megérheti a Samsungnak... így nem kell külön szerviz + szakembereket képezni, fizetni, stb. -amíg nincs nagy eladás, megérheti...
Mondjuk nem tudom a rossz obival mit csináltak... visszaadták? Vagy elküldték a gyártósorra alkatrésznek... -
Victoryus94
őstag
Elvileg csak NX1 és NX500
Nem kizárt, hogy van, ami működne 300-zal is, de én nem merném kipróbálni.Egyébként googlezz rá, mert van néhány találat a modolására, pl: http://www.dpreview.com/forums/post/56754944
-
Szteff2
csendes tag
Igen, azt láttam, de egy lentebbi reakcióban mintha arról írnának, hogy amennyiben vissza tudod állítani, akkor nem lehet gond. Nyilván, ha úgy hal be a gép, hogy erre már nincs lehetőség, akkor számolni kell a garvesztéssel.
Szóval mindezt csak azért vetettem fel, mert időnként szeretnék készíteni hosszabb felvételeket, és arra gondoltam, hogy arra az alkalomra állítanám csak át az időlimitet. Utána vissza. Így kisebb lenne az esély, hogy a dev menüben buheráltan romlik el. Már ha így megmaradna a gari. -
kingabo
őstag
Valaki kérdezte pm-ben, de mivel bárkit érdekelhet még ezért itt válaszolok.
Feketét kaptam. Úgy rémlik a 45mm-esből írták, hogy van mindkét szín, meg mintha olyan is lett volna ami tud 3d-t is.
A pk $16 körül volt tracking numberrel.Úgy rémlik mintha talán Ausztráliában találtam volna egy oldalt, ahol mindenhez kép meg leírás is volt a part number mellé. Egy kis google és megtaláljátok. (nekem már nincs meg)
Ha vmi kimaradt kérdezzetek itt.
(#438) ferq68: bocs én se akartalak kioktatni.
A samu sajna ilyen (volt)...
-
-
mauimagic
senior tag
ha a dpreview-os fórumbejegyzésre utalsz, akkor azon már túlvagyok, a cikkszám alapján egyetlen helyen találtam ennyiért, szóval gondolom onnan vetted...
látom használtad m42-es objektív(ekk)el, arról mi a véleményed? Nagyon macerás az állandó allítgatás? Fateromnak van egy f1.8 50mm-es obija, lehet először megnézem azt egy konverterrel...
Olvastam, hogy régi objektív+konverter kombónál néha a "végtelen" nem éles, te találkoztál ilyennel az NX-nél?
-
kingabo
őstag
Műxik a dolog, ma ért ide egy 30mm-es palacsinta.
Egy jókora 25*25*25-ös dobozban érkezett, papírral kitömve, az objektív a saját dobozában bubis zacsival volt kipárnázva.
A paypalos címre küldik, hiába kérnek címet a rendeléskor. Az oldalukon nem frissítik a rendelést, úgy írtam rájuk, hogy mi van. Ekkor kaptam tracking numbert, gyorsan válaszoltak Usa munkaidőn belül. Ez alapján kiderült, hogy következő nap fel is adták.Kár, hogy 27k-m maradt már csak erre a hónapra a számlámon.
Szokatlanul hangosan fókuszál az objektív, ill fura, hogy a front lencsét befogó rész "lötyög".
[ Módosította: Mate ]
-
Victoryus94
őstag
Nekem NX 500-as van, én nagyon örülnék neki.
(a hozzá adott obitól 2 hónap után szabadultam,
ég-és föld a különbség(nem, inkább a tescos cola, meg a coca cola között nincs ekkora különbség) mint a sima 45mm-es között, meg ha a 18-55-öst állítod be 45mm-re). Képzelem, a prémium obival milyen lehet...
Mondjuk az NX500 jobb, mint a 300-as, de a 300-assal is jobbak lennének a képeid, mint az alapobival, az tuti. -
sideburns
aktív tag
-
motocoder
aktív tag
Én 20.-án vettem meg azért ,mert a DSLR-t a súlya miatt már nem nagyon akartam hordozgatni.
Meg jőtt ez a lehetőség.
Még csak a gyári obi /9-27/ van hozzá!
Olvastam,hogy sok milc-es átalakitóval használja a manuális objektiveket.
Ami relative olcsó.
A Youtuben találsz sok teszt felvételt ilyen obikkal. -
Gork
tag
Teljesen igazad van, viszont én stock obival tervezem használni, nekem az tökéletesen elegendő lenne. Épp ezért megfontolandó vásárlásnál az is, mivel akarok jó pár tízezret kiadni azért, hogy vegyek egy nx3000-hez járó 16-50mm-es kit obit. De ha valaki esetleg már most cserélne egy nx300-as kit obit nx 3000-esére, akkor én lennék a legboldogabb.
-
bicajoskema
tag
Nekem egy kiwiphoto adaptert sikerült szereznem hasznaltan. Neha felvillan hogy Check the lens, de ez egy delutani kirandulas alatt 3szor, amivel teljesen együtt lehet elni. Meg soha nem volt ezelött a gep elött fenykepezöm, de ugygondolom hogy az NX1000+Helios m44-5 kombinacio teljesen kenyelmesen es jol hasznalhato.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest