- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Megvan még a GX85. Talonban van arra az esetre, ha megőrülnék
De mostanában hozzászoktam az APSC-hez (A6000, NX500) és nem lenne könnyű visszaállni a fele akkora szenzorra. M4/3 75mm 1.8 azért nem olyan, mint APSC + 85mm 1.4
Bár biztos azzal is lehet kegyetlenkedni. Ha ismét bepánikolnék szerintem Sony FF-re, vagy Sony APSC-re menekülnék. A6000-ek is vannak már 90-100-ért. Igaz nincs szenzorstabi, és nem simogatós a kijelző. Viszont elég erős fotóban, engem meggyőzött.
Muerte68: gyereknek tanulgatni + műfajt megszeretni szerintem tökéletes. Csak aztán ha elkapja a gépszíj, majd győzd finanszírozni az új hobbiját
-
hito
nagyúr
A 45mm 1.8-asodon nagyon erősen gondolkodom
sesshou: minek 70-et kiadni egy NX300-ért, amikor nekem van 50-ért is eladó?
Igaz, a 18-55-ös obi manual fókusz gyűrűje valamiért nem akar működni, de ettől függetlenül hibátlan, AF hiba nélkül teszi a dógát
Még nem hirdetem. Sajnálom eladni, mert ennyi pénzért nincs párja. Ettől függetlenül eladó, csak húzom a dolgot.
-
lsz
csendes tag
Üdv!
Körbekérdeztem, de a MM-ben már nincs sehol egy darab teleobjektív sem. Így marad 1-2 bizonytalan itthoni webáruház, ahol még talán van egy pár fehér objektív, vagy a külföldi források. Esetleg még használtan, kérdés, hogy milyen állapotban jut hozzá az ember. Sajnos ez a kivonulás nagyon drasztikusra sikeredett. Nem is értem, hogy az 500-ast most februárban nagy felhajtás közepette bedobták még, aztán meg lehúzzák a függönyt, de nem tudom mire számoltak, hogy ezek után ki fog venni NX-et egyáltalán. -
hito
nagyúr
Nem tudod mi a jó
Egyébként tényleg baromi kényelmes úgy videózni, hogyha változik a fényviszony, akkor nem kell leállítani a felvételt és utánaállítani (majd összeilleszteni), hanem egyszerűen korrigálok EV-vel és iso-val. Tudom, egy fényerős zoomobi jobb lenne, és akkor egy életre búcsút inthetnék ennek a problémának. Addig viszont 3.5-es kezdővel marad a trükközgetés.
-
hito
nagyúr
Ha ez jó vétel volt, akkor azt már meg sem említem, hogy tegnap elírták az árát és voltak (elég sokan), akik 64eFt-ért jutottak hozzá
Természetesen hamar kapcsoltak és javították a hibát.
Tényleg nagyon jó gép, szavam nem lehet. Obik is voltak akcióban. Egy 18-200-ast kínálgattak nekem 220 helyett 110-ért, ami megint csak durva. Minden fotós cucc (váz, kit, obi) 50%-on van/volt 24-ig, vagy a készletig.
Én egy kicsit benéztem egyébként az NX30-at, mert azt hittem, hogy az NX300-zal ellentétben itt videófelvétel alatt is lehet állítani az iso-t és az ev-t, de kideerült, hogy nem. "Csak" előtte lehet ezeket állítani, közben "csak" rekesz és zársebesség módosítható. Ebből kifolyólag elképzelhető, hogy eladó is lesz ugyanannyiért, amennyiért vettem és rápróbálok egy Pana G6-ra, mert ott viszont 100%, hogy lehet iso-t állítani felvétel alatt is. Az a baj, hogy RX100-amnál nagyon rászoktam beltérben a felvétel alatti babráláshoz és nagyon hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest