- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mauimagic
senior tag
-
kingabo
őstag
válasz
mauimagic #428 üzenetére
Igen arra. Bocs nem tudtam, hogy olvastad-e azt a hsz-t, azért írtam így. Én a samsungparts.com-tól rendeltem, de úgy látom elég durván megemelték jó pár objevtív árát.
Igen van egy Helios-44-2 objektívem. Nem igazán használtam még, eléggé megszívtam az adapterrel.
Szokásos ebay-es adapter hiba: nem nyomja be az érintkezőt, ezért a gép állandóan azt írta, hogy nincs objektív. Próbáltam 2 komponensű ragasztóval kiönteni, de az érintkezőt továbbra sem nyomta be, viszont cserébe "leforgácsolódott" a ragasztóból, ami egyenesen a szenzorra hullott
Végül a szigszalagos megoldással sikerült működésre bírni
Ember függő, hogy mennyire macerás. Nekem inkább a tapasztalat hiányzik a jó beállítások kitalálásához... Egyébként meg full autó módban kattogtatva is állandóan lemaradok a többiektől szóval a plusz idő nem oszt - nem szoroz nálam.
Szvsz: egyáltalán nem drága ebayről az adapter, ha az is sz@r, akkor szigszalaggal ki kell "párnázni",meg elküldeni az eladót hidegebb égtájakra.Tanulni sztem mindenképpen hasznos, illetve sosem hátrány ha van (még) egy fényerős objektíved.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest