- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz
Elektrosokk #807 üzenetére
Igen, egy NX500 és köszöni jól van.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Elektrosokk #805 üzenetére
Szerintem már nem tudjuk meg, hogy mi lett volna a kérdés.
-
Marianna69
újonc
válasz
Elektrosokk #796 üzenetére
Köszi, de sajnos nem segített a leragasztás sem..
-
Dr.NX
addikt
válasz
Elektrosokk #792 üzenetére
Új belépőként azért tényleg nem annyira érdemes halott rendszer felé indulni. Vagy csak akkor, ha ért hozzá és tudja mi kell neki.
-
Ubulhun
tag
válasz
Elektrosokk #779 üzenetére
Köszi! De valószínűleg Sony irányába megyek el, a nagyobb objektív- illetve tartozék-kínálat miatt.
-
hito
nagyúr
válasz
Elektrosokk #766 üzenetére
Az NX1-gyel?
Viccet félretéve, neked szent meggyőződésed, hogy lesz új NX váz? Nem gond, mindnyájan hiszünk valamiben, így vagyunk összerakva, csak kérdezem
Egyébként hiába hesegetem a gondolatot, már az első hír hallatán alaposan beleéltem magam
-
hito
nagyúr
válasz
Elektrosokk #764 üzenetére
Hát, hogy majdnem az utolsó expó volt
-
hito
nagyúr
válasz
Elektrosokk #762 üzenetére
Sokakat!
De sportos lett az arcod
Emlékszem még amikor elcsukló hangon, kétségbeesetten hívtál föl, hogy mi történt azzal a "használati tárgy"-gyal
-
hito
nagyúr
válasz
Elektrosokk #760 üzenetére
Sokan írták már ezt sokszor, sok helyen. Én már csak akkor hiszem el, ha itt lesz.
Tudod, hogy nem iszom, szigorúan csak a hidratáció miatt
De veled kivételt teszek és megiszok egy alkoholmentes sört...vagy pálinkát
Hogy egy valós jó hír is legyen! Van új firmware-ekkel is lehetőség az expó szám kiolvasásra: katt. Kipróbáltam, működik
-
törölt tag
válasz
Elektrosokk #724 üzenetére
Ó, már majd' két hónapja megvan. Működik szépen.
-
törölt tag
válasz
Elektrosokk #722 üzenetére
Köszi!
Persze, nem nagyon lágy a 16-50, de egy kicsit az. Az árához képest kiváló.
De ahogy meg is jegyzed, az NX500-on, NX1-en sokkal könnyebb dolga van ennek az optikának is, mert az a két gép a 28MP-ével és az egészen kiváló szenzorával nagyon nagy ugrás a képfelbontásban, képminőségben. (Nagy kár, hogy leállt a Samsung a témáról, éppen akkor, amikor elkezdett kirívóan jó gépeket csinálni.) De az NX3000 20MP-es régebbi szenzorán is egész jó képeket lehet lőni - főleg ennyi pénzért. A zajcsökkentés persze eleve ki van iktatva nálam, de azért jó lenne egy élesítés funkció is a szoftverébe. -
hito
nagyúr
válasz
Elektrosokk #612 üzenetére
Ebben reménykedtem, köszi
-
hito
nagyúr
válasz
Elektrosokk #610 üzenetére
-
hito
nagyúr
válasz
Elektrosokk #603 üzenetére
Engedek én, nincs bajom az alkuval. A pofátlansággal van a problémám, meg azzal, hogy nincs zseton, de azért minden kell negyed ár alatt egy kicsivel
-
hito
nagyúr
válasz
Elektrosokk #590 üzenetére
Közgyűrű nekem szimpibb, és a 18-55 épp eladás alatt van az NX300-zal együtt, tehát arra már nem költenék
16-50 közgyűrűvel nem lenne rossz.
-
hito
nagyúr
válasz
Elektrosokk #566 üzenetére
Jól hangzik, folyt priviben
-
hito
nagyúr
válasz
Elektrosokk #551 üzenetére
Hát, azért megpróbálom még összehozni. Jó lenne konvertálás nélkül megnézni a videókat és csak azt renderelni le, ami meg is éri. De eddig valami förtelmesen jó
-
Victoryus94
őstag
válasz
Elektrosokk #545 üzenetére
Ez érthető... A 6300-at nem ismerem, bár a Canon 80D-vel láttam összehasonlítást. Nem rossz.
Viszont videóban az NX500 szerintem veri. -
hito
nagyúr
válasz
Elektrosokk #539 üzenetére
A kereső hiánya fájó, sőt sokaknak kizáró ok, de meg lehet nélküle lenni.
Studi: mutass Sony vonalon annyiért egy olyan gépet, mint az NX500 és máris rohanok a MM-ba
Ez a legnagyobb előnye. Hátránya, hogy zsákutca hosszútávon. De az NX500 tudása még egy jódarabig elég lesz szerintem (28Mp APSC elég jó szenzor, 4k, brutál fHD, hackelhető, raklap extra, stb.).
-
Studi
veterán
válasz
Elektrosokk #537 üzenetére
Sonyról Samsungra váltanál? Erre mi motivál?
-
hito
nagyúr
válasz
Elektrosokk #537 üzenetére
Azért ott sem fenékig tejfel ám a dolog. Most jön az egyik svéd webshop-ból egy GM5-öm. Majd' két hét volt a kommunikáció. Nem én intéztem, de az ember aki csinálta, kishíján kitépte szálanként a haját, mire postázásra került a dolog
Nem bántam meg ezt a 300-at. Amíg nincs NX500, addig egy csomó dologra hasznát veszem a többi gép mellé.
Az NX1 engem azért nem vonz, mert teljes szenzor kiolvasással működik a 4k videó és ez nekem a felhasználók 99.9%-ával ellentétben hátrány. Ugyanis ha minden igaz 2.4x-es crop faktorral működik a 4k felvétel az NX500-nál. Ez annyit tesz, hogy bármilyen obi tele végéhez (meg persze az elejéhez is) hozzátesz egy 2.4x-es szorzót, tehát alaposan megnyújtja a tele végét az eredetihez képest. És ez nekem nagyon kell.
Főleg, hogy Samunál a tele kimerül a 18-200-ban, vagy az 50-200-ban
Ettől feljebb NX vonalon nincs élet.
-
hito
nagyúr
válasz
Elektrosokk #535 üzenetére
Mármint mit? Hogy kínomban vettem egy NX300-at, vagy hogy sikerült a 30perces limit törlés hack? Vagy mindkettő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest