- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubulhun
tag
Köszönöm még egyszer mindenkinek a tanácsokat. Samsungot kizártam, két esélyes darab maradt a látókörömben, a Sony a6000 és a Panasonic GX80. Mindegyik mellett és ellene is szólnak érvek, még rágódom rajta, illetve - mivel használt gépben gondolkodom ezen a vonalon is - majd az éppen elém kerülő lehetőségek szerint választok.
-
Ubulhun
tag
válasz
#71562240 #790 üzenetére
Ha hihetek az olvasott leírásoknak, összehasonlításoknak, akkor az 5100 kicsit közelebb áll a 6000-hez, mint az 5000-hez. A háza olcsóbb műanyag kivitel, nincs vakupapucs, de egyébként az érzékelő és a szolgáltatások jórészt a 6000-rel egyeznek meg. (És szívem szerint úgy vagyok - hallgatva a Te korábbi tanácsodra is - hogy van időm, nem kapkodom el, olvasok még teszteket, közben pedig hátha kifogok akár egy elérhető árú a6000-est is....
)
-
Ubulhun
tag
Igen, az a500-ról már letettem. Most a5100-ban gondolkodom, és ott is csak használtban, az talán nem olyan sok pénz... Legalábbis nem kell hozzá bőrönd, hogy magammal vigyem az árát...
Tkp. az vette el a kedvemet, hogy valóban halott rendszer jelenleg, mint többen is mondtátok. De ezen kívül megnéztem hirdetéseket - és alig találtam hardverapro.hu-n illetve más apróhirdetés oldalon is két-három darab eladó obit Samsunghoz. Ami volt, azt pedig aranyárban mérték. Nem kétlem, nyilván meg is ér annyit, csak nekem nem nagyon lenne rávalóm.
Ennyi motivált igazából, nem az, hogy többre tartom a Samunál a Sunyit. -
Ubulhun
tag
válasz
Elektrosokk #779 üzenetére
Köszi! De valószínűleg Sony irányába megyek el, a nagyobb objektív- illetve tartozék-kínálat miatt.
-
Ubulhun
tag
válasz
#71562240 #774 üzenetére
Köszi!
Az a baj, hogy mindig bejön a képbe egy új típus - és persze egyik ebben jobb, a másik abban, és tapasztalat nélkül nehéz megítélni melyik tulajdonság fontosabb illetve hasznosabb. Néha az az érzésem, már túl sokat olvastam, és csak kavarognak a fejemben az információk...
Ezért gondoltam, hogy egy-két kimondottan szubjektív vélemény talán segít.
És mondjuk az a500 és a GF7K közül - nem tudom, van-e tapasztalatod valamelyikkel - melyik lehet jobb?
Használtan nem láttam nagy eltérést az árban, illetve mindegyikből láttam hirdetés nagyjából azonos árfekvésben. -
Ubulhun
tag
Sziasztok!
Felmerült, hogy használtan hozzájuthatok - esetleg - egy NX 500-hoz. Videók terén, úgy tudom, elég jó a gép, igaz? Itt a fórumon esetleg van valakinek leírás, rövid tesztje róla? (Nem találtam nagy hirtelen, de lehet, hogy felszínesen kerestem.)
Illetve olyan kérdésem volna, hogy vajon milyen hosszú videókat enged létrehozni? Zoomolás, zoom áthelyezés felvétel közben működik? Egy Sony Alpha a5000 vagy a5100-hoz képest milyen a gép ilyen téren? (Elnézést, nagyon nem vagyok otthon a fényképezőgéppel készített videók világában, viszont szeretnék ebbe az irányba mozdulni régi HI8-as kamerám helyett.)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Bluetooth hangszórók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest