Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubulhun
tag
válasz
#71562240 #790 üzenetére
Ha hihetek az olvasott leírásoknak, összehasonlításoknak, akkor az 5100 kicsit közelebb áll a 6000-hez, mint az 5000-hez. A háza olcsóbb műanyag kivitel, nincs vakupapucs, de egyébként az érzékelő és a szolgáltatások jórészt a 6000-rel egyeznek meg. (És szívem szerint úgy vagyok - hallgatva a Te korábbi tanácsodra is - hogy van időm, nem kapkodom el, olvasok még teszteket, közben pedig hátha kifogok akár egy elérhető árú a6000-est is....
)
-
ByBeni
tag
válasz
#71562240 #786 üzenetére
Szervízre egyenlőre nincs időm beküldeni (külföldön vagyok)
Nagyon szerettem pedig a gépet, meg voltam elégedve vele!
A szoftveres hibára még annyit hogy egy ideig navigáltam a menüben utána nem reagált sem a kikapcsolásra sem semmilyen gombnyomásra, azaz lefagyott. Nincs mese, gépváltás lesz.
3 akksi, obi, vaku, hordszíj eladósorba kerül
-
Ubulhun
tag
válasz
#71562240 #774 üzenetére
Köszi!
Az a baj, hogy mindig bejön a képbe egy új típus - és persze egyik ebben jobb, a másik abban, és tapasztalat nélkül nehéz megítélni melyik tulajdonság fontosabb illetve hasznosabb. Néha az az érzésem, már túl sokat olvastam, és csak kavarognak a fejemben az információk...
Ezért gondoltam, hogy egy-két kimondottan szubjektív vélemény talán segít.
És mondjuk az a500 és a GF7K közül - nem tudom, van-e tapasztalatod valamelyikkel - melyik lehet jobb?
Használtan nem láttam nagy eltérést az árban, illetve mindegyikből láttam hirdetés nagyjából azonos árfekvésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Macrodroid
- Filmvilág
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest