- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboi6512
őstag
válasz
ruzsass #3170 üzenetére
Szia!
Kompatibilis vele ,én is olyanra cseréltem ki. De szét kell hozzá kapni a gépet vagy szervizben tudod megoldani.Ezt tettem bele -
Smiro
senior tag
válasz
ruzsass #2118 üzenetére
Ezzel szívok én is... A boltban néztem meg a gépet, bekapcsoltattam, mert távol vettem a lakóhelyemtől és nem akartam zsákbamacskát hazavinni. Előre telepített W8 van rajta, csak épp a regisztrációs kulcs nincs meg. Gyári doboz nélkül vettem, emiatt olcsóbban, most meg szívás, mert nem tudok feljebb lépni... mint ha warez Win lenne a gépemen
-
Drughi
addikt
válasz
ruzsass #2107 üzenetére
Ha nincs kiírva a gyári rendszered, akkor nincs mit tenni.
Utána jártam és ha törölted a gyári partíciókat, anélkül, hogy lementetted volna, akkor ezügyben ugrott a szoftver aktiválása.
Utólag megnéztem és a garanciális feltételek között is ott van.Szóval keresek olyan embert, akinek van lemezre kiírva Windows 8-as gyári recoveryj-e. PÜ-ben keressen.
Köszönöm! -
Toxy
aktív tag
válasz
ruzsass #2008 üzenetére
Nekem sincsenek már meg a recovery partíciók, mert töröltem egyből mikor vettem gépet. (kicsit bánom is).
De msdn-es érintetlen win8 iso-t letöltve s feltéve aktiválódik a windows.
S pont ma csináltam a gyári 1TB hdről egy költöztetést az SSD-re. Igaz ezt a samsung szoftvere csinálta meg hibátlanul.
-
jozefhu
csendes tag
válasz
ruzsass #1996 üzenetére
Igen, átállítottam és így több FPS-em ugyan van, de így is csak csutkalowon tudok játszani.
A driveres részét ezek szerint meg elb*sztam, mert leszedtem mind az Intel mind a Radeon drivert és a legújabbakat tettem fel hozzájuk, de nem lett se több, se kevesebb az FPS-em a gyári driverhez képest. -
jzsolt79
tag
-
knuckle
aktív tag
válasz
ruzsass #1948 üzenetére
Van megoldás, egy sima pq magic megoldja
nekem is így van a gépemen az eredeti lerejtve...
és van egy ssd a rendszernek...
a vinyót kiveszed, és az ssd-re felrakod a rendszert, driverek miegymás, és szedsz hozzá le egy partition magic-et, természetesen az oprendszernek megfelelő verzióban (x86, vagy x64 )
ha a program fenn van, kikapcs, és a vinyót visszarakod, a biosban kiválasztod, hogy az ssd-ről induljon, majd program indít, és lerejted...ha szerencséd van reboot nélkül megcsinálja, ha nincs akkor restartol, és úgy csinálja meg, majd ezt követően már csak örülni kell
ha valami nem tiszta, vagy nem értesz mindent, nyugodtan írj rám privátban, és elmagyarázom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Nyaralás topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest