- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibusz0314
aktív tag
Nem a Battery Life.. az még sajnos nem.. Viszont nem nézte meg senki, akinek ilyene lenne (valószínüleg nincs
) Hogy látja-e a biosban.
A VGA Dedikalt/ATI kártya, meg... feltettem egy beta drivert és már át is váltotta.. valamiért nem telepítette fel... :/
Ennyi
Biosra esetleg valaki?
-
csasaKKP
senior tag
Ha garis, és rendeltetésszerűen használtad, akkor szerintem mindenképp szerviz (sajnos sokszor belekötnek minden apróságba). Igazat megvallva azt hittem, hogy akkor szedted ki az akksit, mikor be volt kapcsolva a gép és a PMIC (Power Management IC) megkattant.
Dhampir által linkelt fórumtársak értik a dolgukat, szerintem írj nekik, hátha tudnak adni valami jó tanácsot.
-
csasaKKP
senior tag
Szia!
Hogy vetted ki? Mikor használtad a notebookot, akkor? Mikor tetted vissza? Akkor is be volt kapcsolva a gép?
Mennyi ideig ment hálózatról csak?Pár hónap hálózati használat alatt nem megy tönkre, főleg, ha bekapcsoltad azt, hogy csak 80%-ig töltse. Itt az elektronika gyanús, a töltésvezérlő. Lehet az akku elektronikája is. Jó lenne kipróbálni másik akkuval. Ha garanciális, azonnal visszavinni.
1-2 év alatt nem szabad tönkremennie.
Szerk.: Ha az van, hogy akkor szedted ki az akksit, mikor a gép be volt kapcsolva, akkor lehet probléma.
-
Dhampir
félisten
-
-
csasaKKP
senior tag
Service.
Ha a BIOS-ba sem tudsz belépni, akkor elég rossz ügy, mintha a POST folyamat alatt hibát találna. Bekapcsolás után tulajdonképpen azonnal indul a POST, így rövidítve a bekapcsolás és a rendszertöltés közötti időt. Ez a BIOS-művelet ideje, ami Series 3-nál ~4 másodperc.
Memóriamodul(ok) gyári? Az utolsó nap, amikor működött, mit csináltál? -
PPatrik
aktív tag
Én a régebbi gépemmel több mint egy évig szívtam a gyári rendszerrel. Majd felraktam egy win 8 előzetest, de azzal se lett sokkal jobb, így akkor ment vissza a gyári.
Egyébként az sw update működik valakinek? Nekem meg se nyílt, így letöröltem.
Drughi: Kódom sincs.
Csak egy gépem van, amin gyárilag volt win 8. Jaa és a dizájnos matricám is megvan.
-
csasaKKP
senior tag
Intel valóban nem megy fel. De a többivel is óvatosan kellene bánni. Három hete írtam, hogy mit összeszenvedtem a 7670M-el a notimban. Csak egy rendszervisszaállítás segített.
@Bobrooney: Köszönöm. Nekem 9.17.10.2817 van fent, nincs frissebb az SW Update szerint. Neked talál frissebbet? Ha nem leírnád a notid típusát. Megköszönném.
-
lsc
nagyúr
De minek, mikor az sw update letölti a megfelelőt, az meg igaz hogy Te nem tudsz manuálisan letölteni. Ráadásul miért tegyek win7 drivert win8-ra mikor van win8-hoz is.
Mod #1372) csasaKKP: Csak a catalyst kevés, integrált driver kell a samsung oldaláról, abban benne van az intel és az amd driver is. Csak intel vagy csak amd driver nem jó. Szerintem jobban járnál ha visszaállítanád a win8-at, a mostanit már rendesen összekutyultad.
-
misionline
tag
Szia.
Persze úgy is próbáltam, hogy felment a win8 feltette a drivereket, csak bt és deidkált vga drivert nem tett fel, Akkor még mindegyik böngésző jól ment, ha feltettem vga driverét utána lett közvetlenül a gebasz.
Próbáltam, hogy új win telepítés, más drivereket pakolgattam fel, a firefox és többi is jól ment végig, csak a vga driver tett neki keresztbe.
-
misionline
tag
Igazad van.
Le is töröltem a gyári oprendszert, tettem fel másikat szépen aktiválta is magát ahogy kell, érezhetően gyorsabb...
Van egy olyan problémám, hogy win telepítés után a firefox megy szépen ahogy kell neki, ezalatt azt értem, hogy ha valahova beírok felhasznevet és jelszót rákérdez, hogy megjegyezze e és a másik, hogy ha megnyomom ctrl+D gombot felugrik egy kis ablak és tudom választani hova mentem az oldal könyvjelzőjét...
Ha viszont feltelepítem az dedikalt vga driverét catalystot, akkor onnantól kezdve a firefox sem és egyik böngésző sem menti a jelszavakat, nem is kérdez rá, és ha a ctrl+d-t nyomom simán csak elmenti a könyvjelzők helyre és rá sem kérdez én hova akarom menteni...
Próbálok más drivert mert ez az a driver amivel adták...
-
lsc
nagyúr
Nálam is ugyanez, majd írd be légyszi mit válaszolnak.
Az a röhej hogy win 8 alatt egyszer frissített 07-re, de kipróbáltam hogy mi van ha beállítom a bioszt hogy tudjak win7-et telepíteni, akkor kiakadt teljesen, mire életre pofoztam "visszaállt" 05-re. Az a szép még hogy a wifi-t azóta nem mindig tölti be indulásnál, kevés erőforrásra hivatkozva.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged