Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci305
csendes tag
-
joci305
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ue55 m5502-es tv-m ami kb egy hónapos. Eddig tökéletesen működött a saját youtube ikonjával a youtube, de tegnap óta csak egy szürke képernyő jön csak be és nem hajlandó semmit se csinálni
A másik problémám, hogy képtelen vagyok vele saját csatorna listát létrehozni a tv adóknál, ezért ahogy az automata beállítja, csak úgy tudom nézni. De még kitörölni sem tudom, ezért egy más után van szépen eltárolva ugyanazon csatorna sima és hd változata (Digi van nálam és koaxon van szétosztva, egy másik Lg-vel ezt tökéletesen megoldottam)
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest