- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Nem tudom mennyire tartós és milyen menőség ( az árából ítélve lehet hogy csalódás is lesz), ezt szemeltem ki. Legalább nem sokat vesztek ha csalódás lesz.
(#77610) BBéci természetesen minden beállított érték fel van írva
De azért nem kísértem a sorsot amíg minden jól működik. Inkább kikapcsolnám a frissítés keresést, ha lehetne valahogy.
-
Teasüti
nagyúr
A tévén a hangbeállításoknál lesz olyan opció, hogy további beállítások, majd audioformátum.
Minden alkalommal el kell látogatni ide, ha nem ugyanaz a hangkodek megy éppen.Viszont ez a felállás amiatt nem fog működni, mert a lejátszód a TV Edid információit veszi át HDMI-n keresztül, ami meg csak sztereó hangot fog eredményezni. Én is szórakoztam ezzel egy időben, még egy PC-t se tudtam rávenni, hogy passthrough módon küldje ki HDMI-n a hangsávot, mindig csak sztereó hangot kaptam (mivel a tévének csak két hangszórója van). Ez PC-nél megkerülhető lenne Edid szerkesztéssel, csak kellene hozzá egy 6 csatornás Edid minta is, amivel felül lehet írni a TV által szolgáltatott paramétereket. Na ilyenem nem volt, de ha meg már lenne HDMI-s AVR-em, akkor meg az egész projekt okafogyottá válna, szóval mindegy is.
Elméletileg a Tv viszont tudja továbbítani a beérkező hangsávot passthrough módon.
Praktikus megoldás, hogy a lejátszót közvetlenül kötöd össze a hangrendszerrel. Már ha mindkettőn van digitális csatlakozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- SSD kibeszélő
- Battlefield 6
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest