- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
válasz
Great_Muta #47173 üzenetére
-
zer0fill
tag
válasz
Great_Muta #36217 üzenetére
alkudj!!! jól jársz!! garancia v.. napján indul... alkudj ..-
-
zer0fill
tag
válasz
Great_Muta #36202 üzenetére
szia!
nem kifutott, ezek menek most jó ár-érték arányban... nekem 46"D6570 -em van ( majnem uagyan az. )
NEKED ITT A BEST BUY !!! : [link] -
válasz
Great_Muta #35238 üzenetére
Hali!
Én szemből szoktam nézni...
(#35239) Májküll:
Digi a szolgáltatóm, mindent digitálisan nézek, így nagyon szép a kép. Kb. 2,5-3 m-ről nézem. Meg vagyok elégedve a kép minőségével, csak kellene hozzá beállításokat keresi neten, mert az korábban sokat dobott a másik tv-men is.
-
Flashget
félisten
válasz
Great_Muta #35150 üzenetére
smart funkció alatt nem csak arra kell gondolni amit PC-vel is intézhetsz...gondolj inkább az okos telóra mit érhetsz el az applikációkkal.
-
sandró60
addikt
válasz
Great_Muta #35148 üzenetére
Szerintem a hosszabb "távon" az kb 3-4év ezeknél a tv-nél.Azt tudjuk,hogy technika akár napi szinten változik.Igy sajnos amit ma megveszel lehet"holnap" már "elavúlt"A helyedben ha nem kell a smart akkor azt venném (nagyobbat).Minnél nagyobb annál jobban látod a full hd minőség előnyeit
-
JoeYi
őstag
válasz
Great_Muta #35145 üzenetére
azt csak te tudhatod mekkora tv kell. 6030-ban nincs wifi, nincs smart és vastagabb. Képminőségre hasonlóak
-
Flashget
félisten
válasz
Great_Muta #33654 üzenetére
igen ez csinál 50Hz-es tévéből kamu 100Hz-t és samsung előszeretettel reklámozza a CMR-t 5xxx tévéknél és nem a tru motion értéket adja meg.
míg a 6xxx felett pont fordítva ott a cetlikre kiírják 100-200 tru motion és nem azt, hogy CMR 400 meg 800euronics eladóit ezzel hoztam izgalomba mikor rám akartak tukmálni egy D5500-at D6500 helyett, hogy mondván az is100 Hz és most kedvezőbb az ára.. én meg mondtam akkor ezen elv alapján 400Hz-es tv-t vennék inkább, mire ők olyan készülék nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest