- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
e.vid #152690 üzenetére
Bocsi a fake infoért, ma néztem reggel a samsungos értesítő emailt, ami már tartalmazza a futárnak átadott tételeket. Két soundbart egybe küldenek, egyet pedig külön és ez zavart meg mert tegnap még a súly alapján próbáltam beazonosítani a kiküldött termékeket.
A QE65QN90B továbbra is folyamatban státuszú. -
wallace 234
őstag
-
wallace 234
őstag
válasz
e.vid #152331 üzenetére
Sajnos sok ilyen cég van, csak azt nem értem, hogy tudnak fent maradni, hogy ennyire bénák nem tudják szervezni a kiszállitást. Ügyfél meg ideges, frusztrált mert nem kapja meg a terméket. Kicsi ország de annyi futár cég van,mint sehol! Többsége semmire kellő! Tiszteletet a kivételnek! Jól meg jártad ez a cég tényleg az alja. Legközelebb honnan veszel új tvt? Vagy mi a terv?
-
Sárpac
nagyúr
Értem, de mivel ez az első ilyen samum nem vagyok tisztában azzal, hogy ez milyen gyakori hiba-e egyáltalán? Szerintem amúgy a panel belső rögzítésnél van feszkó benne ezért ilyen. Persze már a teljesen halott pixel is indokolná a visszaküldést, holnap még alszom rá egyet.
(#79607) tyotyiga: ez a másik én sem tudom csak nagyítani lehet az automata meg kurva szar magától menet közben össze vissza nagyít kicsinyít!
-
Flashget
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest