- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Szabi020
tag
válasz
_Atesz #152459 üzenetére
Köszönöm a tippet! Muszály lesz megpróbálni nekem is akkor ha ez az ami működik.
Kábelvilág:
Én is töletek vettem egy kábelt. Amit vissza is küldtem ha emlékeztek, mert azon még a HDR sem ment. Majd a jelenlegi amire javasoltátok a cserét ugyan ezt csinálja nekem is. -
_Atesz
addikt
válasz
_Atesz #152371 üzenetére
Ok, meglett a probléma, csak a kábel végett volt az időnkénti villanás.
Itt páran írták az Alza kábeljét (Vention), viszont találtam róla pár értékelést, ami nem volt bíztató, pont a 4K 120Hz-el gyűlt meg a baja.
Utánanéztem, és jókat olvastam az AudioQuest Pearl 48Gbps 2.1 [link] kábelről ez ügyben, be is váltotta a hozzá fűzött reményeimet.
Semmi villódzás, film elindításánál korábban stabilan villant egyet a kép (MPC-BE esetén), ezzel olyankor sem.
Nem olcsó a kábel, pedig kézbe fogva olcsó hatást kelt, sima merev, PVC köpeny.
Meg van jelölve rajta a folyamirány nyíllal, gondolom a zajcsillapítás végett nem mindegy:Gondoltam leírom, hátha másnak is tanulságos lesz a történet, ne kelljen ennyit törpölnie a problémán.
Lehet van olcsóbb is, ami tudja ugyanezt, de miután a Unitek Prémium HDMI 2.1 kábel nem vált be, gondoltam lehetőség szerint tutira megyek. -
Teal'C
veterán
válasz
_Atesz #152378 üzenetére
Szia
Véletlen tévedtem ide de olvastam a problémád. Nekem is volt ilyen és nem tv hiba. A pc-d hdmi csatija kinyírja a kábeled. Az előző lapom csinálta ezt még a drága kábeleket is kinyírta előbb utóbb. Nem tudtak magyarázatot adni a jelenségre szervízben sem, végül kaptam egy új lapot ami még jobb széria is volt. Vehetsz új kábelt de ez csak időleges megoldás. Nekem ez volt a megoldás azóta nem csinálja. Amúgya az Alza Vention 8k kábelei elég jól beváltak nekem. -
0629
csendes tag
válasz
_Atesz #152371 üzenetére
Ez a pillanatnyi képkiesés már hónapok óta téma a külföldi fórumokon is. Sokan vissza is küldték a tévét emiatt. Bizakodóak voltak, hátha az újabb firmware megoldja, de nem. Én maradtam még a 1808-on. Egy időszakban nekem is csinálta, függetlenül attól, hogy éppen mit is csináltam a pc-én. 1 percen belül 2x is. Mostanában nagyritkán kihagy 1 pillanatra, a fene se érti mi váltja ki. Kábelt én is cseréltem
-
Szabi020
tag
válasz
_Atesz #152293 üzenetére
Elvileg az az amivel végre működik igen. (összefoglaló)
Én egy ideje nem néztem rá. Akkor még ez nem volt opció sajnos. De nem is baj ha van végre valam egyszerübb megoldás. -
Szabi020
tag
válasz
_Atesz #152291 üzenetére
Ha Számít a HDR is akkor MPC.HC- > MadVR kodekkel ami támogatja is a HDR-t.
Bár ahogy nézem lehet frissült már azóta!! De ezt majd más megmondja. Én kiváltottam netflix el ezt a gondomat. (Bár ahhoz is kell egy bővítmény a windows store ból (HEVC-videobővítmény) és csak az EDGE böngésző kezeli a 4K-t..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest