- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bobby81 #144508 üzenetére
Felhívtam őket, tarottam 3 percet mert a csajszi nem tudta, és utánaérdeklődött, de nem tudta megmondani hogy van-e rajta fólia. A két fehér műanyag lapott levettem, az egyértelmű volt, de ha ez fólia (ami a képen van), akkor nem tudom hogy lehetne leszedni, mert a körmöm lepattan róla..
Csináltattak egy gyári visszaállítást, de nem tapasztalok változást, azt mondták akkor telózzak újra, szóval majd visszahívom őket.. -
-
insight
aktív tag
válasz
Bobby81 #143527 üzenetére
QE82Q60R.
utánaolvastam, a Samsung egy idő után reklámozgat, és nem nagyon van mód az eltüntetésére. Botrányos. Most megpróbàltam az egyik javaslatot, elutasítani a lehető legtöbb szabályzatot, elvileg ez ritkítja, következő lépésként blokkolom a samsungads.com-ot a routeren.
Már bánom, hogy nem LG OLED lett helyette. -
mezis
félisten
válasz
Bobby81 #22232 üzenetére
Nekem D5500 van, de amióta megtudtam, hogy speciális "Samu" formátumban írna, amit most még semmi mással nem lehet lejátszani, már egyáltalán nem érdekel. Inkább PC-vel felveszem a műsort, Avidemux-al kiirtom a reklámot, ha meg akarom tartani hosszabb időre, akkor még tömörítem H.264-be. Ezt viszont rendben meg tudom nézni a TV-n.
(Volt hasonló gondom egy Telefunken STB-vel is. Írtam az ügyfélszolgálatnak, azok egy hazai képviseletre bízták a választ, ami úgy szólt, hogy "szerzői jogvédelem miatt ilyen a felvétel módja". Egy frászt. Találtam az interneten egy szoftvert, ami kobogarássza a TS file tartalmából annak az elejéről hiányzó header-t, megfejeli és innen már nézhető PC-n is.
Lehet, hogy Samsungéknál is csak ennyi a gond ? Ha valaki elérhetővé tesz egy pár perces felvételt, szívesen ránézek.) -
sandró60
addikt
válasz
Bobby81 #21991 üzenetére
Ha csak kb másfél hónapot visszanézel ebben a topikban találsz erről a tipusról sok értékes infót.Vagy olvasd el ezt a linket elejétől a végéig! olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest