- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
beci
őstag
Hogy legyen pozitív garanciális ügyintézés is...
Chat-en megírtam nekik, hogy mi a problémám a távirányítóval, elkérték a garijegyet, számlát, tv sorozatszámáról képet.
Garijegy nem volt egyszerű, mivel Emagon vettem, és digitális garijegyet kaptam, de írtam Emagnak, és pótolták a hivatalos garijegyet.
Miután beküldtem Samsungnak ezt is, onnantól fogva rendszeresen tájékoztattak a emailben, hogy hol tart a garis ügyintézésem.
Majd pénteken felhívtak, hogy küldik a héten az új távot.
Választhattam is, hogy milyet szeretnék. Ami volt( 2023-as modell), vagy a 2024-es tv-khez adottat. Utóbbit kértem, mivel elvileg erősebb akksi van benne.
Ez egy pozitív csalódás volt számomra. -
csonkadavid
tag
Az én 75” os tv-m egyilyesmi konzolon van. Még a 43” os tv hez vettem. Annak a dobozán 55” a max. 50 kg teherbírással.
A gyári tipliket ki kell vágni a kukába és blau tiplivel kell felrakni.
Nekem nem kell másik konzol Ezt el lehet húzni a faltól
Nem olyan vicces ám egy falra szerelt 2 méteres tvbe bármit bedugni.. -
anjani182
őstag
Nekem Alzas van, igaz nincs készletük...ismerősnek rendeltünk a tartok.hu-ról, de nem üti meg az alzas szintet, rosszabb volt vele "dolgozni"....
szóval passz, nekem ennyi tapasztalatom van.
https://m.alza.hu/alzaergo-m445b-ultra-slim-csuklos-32-70-d6218705.htm
Persze én majd 30-ért vettem
-
mephi666
nagyúr
...ez ilyen kiszállítós nap, mert ide meg megjött az ue50bu8002 ...csak futtában kipróbáltam pár dolgot: nem foltos, nincsenek pixelhibák, képminőség meg kb mint a 2 évvel ezelőtti modell... (azzal is 100%ig elégedettek voltunk, ameddig jó volt) remélem bírni fogja sokáig és nem gari után 1 hónappal kezd meghülyülni
-
anjani182
őstag
-
Hachiko95
aktív tag
Valós tartalomnál nem fog látszódni a blooming. Ha fölé állsz akkor látszódik.
Szemből semmi nem látszódik és ahogy egyre kisebb szögben nézel a tv síkjára, úgy fog finoman megjelenni.
Nem Oled, de ez van szerintem a legközelebb hozzá, miközben a HDR még jobb is, világos nappaliban játékkonzol mellé szintén jobb. -
echterion
nagyúr
Szerintem oda mehetne, ahova a tv, a soundbart azért könnyebb lehet mozgatni, feltéve, hogy nem 309 km-t kell érte kocsikázni oda és vissza Fehérvárról. Nekem igazából mindegy, kinek a nevére szól a számla, a lényeg, hogy megkapjam a számlamásolatot, azzal lehet az esetleges garit intézni.
-
mpo
veterán
Nézd meg a korábbi típusok áresését az árukereső árdiagramján, hogy egy év alatt hány %-ra csökken az ár.
De 2023-ban a várható 15-18 %-os infláció és az EUR/HUF árfolyam kiszámíthatatlansága ezt fölboríthatja.
Ha ragaszkodsz egy bizonyos tévéhez, iratkozz föl a webshopok hírlevelére és az árfigyelőn értesítést is kaphatsz. -
swis
tag
Nállam 2 hete remekül működik. Szerintem nagyon szuper a TV ajándék 2 szemüveg a dobozba csomagolva.( ha már a doboznál járunk sima samsung 3D van rajta ) Sötétben vadászom a felhősödést,de egy minimális látható csak a jobb alsó részen,de egyáltalán nem észrevehető ha adást nézel rajta akkor meg nem látszik. Eddig avi meg divx es filmeket néztem rajta. T-s IP tévével a képe szuper.
Amire még nem jöttem rá,hogy miért indul el mindig külsőről??? Ilyenkor mindig át kell állítani hdmi-re és akkor a kép ok.Egyszóval szerintem vedd meg nyugodttan. Én sokat vaciláltam a 6100 és e között. A 6100re kaptam ajánlatot 169+4 szemcsi de végülis maradt a 6570 nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest