- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
SyneT87
tag
válasz
Tippmix46 #28739 üzenetére
D-> 2011-es modell ergo kicsit rosszabb csak a minősége, ha 2-3 méterről nézed észre se fogod venni a különbséget
ES-> slim LCD panel, mely egy új technológia, ami idén került először TV-be, valamennyivel szebb a képe, de csak közelről észrevehető, elvileg jobban kiküszöbölték a felhősödést, illletve kevesebb áramfelvételt melett hasonlókat tud mind a D-s
remélem kielégítő volt a válasz, én ezeket olvstam, de érdemes lenne külföldi fórumokat is átolvasni, amúgy ha tényleg csak a képminőségre akarsz rámenni, akkor szerintem mind1, hogy melyiket veszed meg, mert ha nem 1 m-ről nézed a TV-t nem fogod ésrevenni és egy normális méretű 40"-os Tv-t nem 1 m-ről szoktak nézni
jobb esetben
-
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Tippmix46 #28630 üzenetére
Még valami...az ES5500as ugyan tudná a Skypeot, viszont csak Samsungos kamerával!!!!
Ami 40.000 Ft (STC1100)!!!!
Vicccc......sajnos...szóval nem tudja....Magyarán a kamerák esetében mégis nem korlátlan felimerésű a rendzser, csak a Samsungot szereti és pl. Logitechet nem...
-
mutyi
senior tag
válasz
Tippmix46 #28627 üzenetére
Az 5500 elrendezését nem ismerem, de a 6560-nál az idei modellben a hdmi és ha jól emlékszem az antenna csatlakozó is úgy van kialakítva, hogy antenna esetében alulról kell bedugni, hdmi esetében oldalról. Viszont lehet kapni olyan hdmi kábelt kifejezetten slim tv-hez,ami pont jól fog állni és még fel is tudod tenni falra.
Asszem van egy DVI-nak való hdmi aljzat, gondolom oda lehet bedugni átalakítóval a d-subot is.Tudsz pontos típust logitechból,amivel működött a tv?
Én K400-at akarok hozzá venni,mert az touchpados is egyben. -
syler123
veterán
válasz
Tippmix46 #28458 üzenetére
Ez alapján csináltam:
1, A TV internet részében hozz létre egy új felhasználót
Neve: develop
Pin: bármi lehet
2, Indítsd újra TV-t és indítsd el az internet tv-t, majd jelentkezz be a az új felhasználóval (develop-pal)
3, Az internet tv beállításainál lesz egy új menürész: Fejlesztés
4, Itt tudsz megadni egy új Ip címet a tv-nek ahonnan a programokat letölti.
Ezt ad meg: 195.80.166.34
5, Majd kattints a "Felhasználói alkalm. szinkronizálása" gombra
6, Ekkor letölti a Net player progit, ami megjelenik a "Saját alkalmazások " menüben a főoldalonAz ip-t átírtam frissre, de valaki másnak a leírása. 6-7 progit fog feltenni, ami nem tetszik letörlöd. Meg még valami, nekem megállt a 5. telepítésénél, ott kiléptem, de szerencsére a youtube az elején van.
-
Tippmix46
senior tag
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Tippmix46 #28452 üzenetére
Egyébként egy két internetes cég tényleg nagyon korrekt, előtted bontják fel, minden pixelt ha akarsz megnézel, mert ki is lehet próbálni....
Azt gondolom, ha valami gigszer lenne, akkor azért nem előtted nyitná ki és még nem is kérdezne rá, hogy próbáljad ki hozott usb-s stb. anyaggal... -
syler123
veterán
válasz
Tippmix46 #28440 üzenetére
Amúgy én náluk vettem volna ha lett volna: [link]
Velük biztosra mehetsz, nagyon korrektek.
Kérdeztem tőlük, hogy melyiket éri meg jobban a 32d5000-et vagy a 32eh5000-et, és ők a d5500at ajánlották, hogy jobb tv, pedig nem volt már benne a kínálatukban.
Más kérdés, hogy d5500 lett, mert d5000 nem volt sehol
De megérte, már csak a youtube miatt is. -
syler123
veterán
válasz
Tippmix46 #28435 üzenetére
Nem volt újracsomagolt, ki sem volt bontva, én vágtam szét, ráadásul valami Samsung érvényességi matrica, volt ráragasztva, azon a részen, ahol a matrica végigfut a dobozon felül, gondolom pont ezért, hogy tudjuk milyen terméket kapunk.
Amúgy ilyeneket kiírják, hogyha refurbished termékről van szó. Amúgy arra figyelj, hogy ezeken a tvken már mindenhol fólia van, a káva körül, a talpon stb. Ha minden okés szerintem nem újracsomagolt.Nem kell itt ijesztgetni a népet...
Én itt vettem a tv-met: muszakiplaza.hu -
sandró60
addikt
válasz
Mégegyszer leirom idézem magamat
"Nagyobb esélyed van az új tipusoknál egy "nulla kilóméteres"darabot kifogni Ezért talán megéri a töblet kiadást"
Ne azon törd a fejed,hogy honnan lehet észre veni az újracsomagolást,mert úgy is amikor kibontod akkor derűl ki minden.Mondtam már mindent meglehet oldani azt is,hogy használt-javitott darabokat adjanak el "újként".Itt a fórumon már leirtak egy pár történetet -
tarkatehen
tag
válasz
A legegyszerűbb módszer ha megnézed a dobozon a ragasztószalagot, hogy hány db van. Ha nem előtted bontják ki a készüléket jó esélyed van rá, hogy az már bontott. Ha látod, hogy a legfelső ragasztó alatt van még 2-3 réteg akkor is. Nekem spec volt olyan, hogy 2db Pedigree Pal jutalomfalat zacskója volt a dobozban a készülék mellett!!! Azonnal vissza a boltba, vissza is adták az árát szó nélkül amikor leraktam az asztalra az ajándék zacsikat
-
sandró60
addikt
válasz
Tippmix46 #28435 üzenetére
Szia!
Én irtam le,hogy elképzelhető a javitott-visszacsomagolt árú.Sajnos kis hazánkban minden előfordulhat.A velem megtörtént esetet már egy párszor leirtam(Plazma Tv),pedig egy nagy áruházban vettem(Mert Hülye azért nem vagyok)
Nagyobb esélyed van az új tipusoknál egy "nulla kilóméteres"darabot kifogniEzért talán megéri a töblet kiadást
-
sandró60
addikt
válasz
Tippmix46 #28427 üzenetére
Talán az internet tudásában van eltérés a D5500-és a másik két tipus között.Ahogy elnézem elég "húzós" árak vannak az új tipusoknál.A D5500-as tv-t már nem hiszem,hogy betudod szerezni,ha esetleg mégis hirdeti valamelyik kereskedő akkor nagy az esély,hogy használt-javitott visszacsomagolt árút kapsz
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest