- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
utánvétel
aktív tag
-
utánvétel
aktív tag
Digitális tv előfizetésre váltanék, UPC mediacard HD, előtte pár kérdés hozzáértőktől, akinek már van.
- A tv, D7000-es, milyen formátumban rögzíti külső eszközre (pendrive, külső hdd) az adást, amit fel szeretnék venni vele? (csak a tv-n nézhető vissza, vagy felismeri a számítógép is,esetleg átkonvertálható másfajta kiterjesztésűvé?
- Csak az adott csatorna rögzíthető a tv-vel amit nézek?És egy kis UPC -s kérdés: digital bronz előfizetés esetében mely adók (hány db) maradnak ami analógként nézhető a többi tv-n?
-
utánvétel
aktív tag
válasz
tarkatehen #28358 üzenetére
Köszi, ez jó hír. :-)
-
utánvétel
aktív tag
Meg tudjátok-e mondani, hogy a samu D7000 sorozattal működik-e a UPC media card?
UPC-nél nem tudták megmondani, a listájukban nem szerepel a samu D sorozatú tv-je. -
utánvétel
aktív tag
válasz
szelidorzo #28045 üzenetére
Szegény D7000-esen sok-sok fullHD film fut külső merevlemezről, a tv nézésre pont jó az analóg, mivel nem akarom a lakást a randa UPC boxokkal telerakni.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
szelidorzo #28045 üzenetére
Az a baj, van vagy 3 db pinnacle pctv kártyám, sajnos csak XP-hez telepíthetőek, és jelenleg WIn7 van fent. A meglévő merevlemezes felvevő pedig a másik szobában a másik tv-re van csatlakoztatva, afelett asszonyka rendelkezik
-
utánvétel
aktív tag
Samsung D7000-es sorozat. Van rajta video kimenet? Vagyis a tv adást kellene néha rögzíteni, akár számítógépre, de mivel analóg adásról van szó így külső eszközre nem engedi.
Adtak hozzá "rengeteg" kábelt, van olyan amin van egy csomó RCA csatlakozó. Azok közül valamelyiken kijön az élő adás képe videojelként?
.....hátha valaki már végig zongorázta ezt a kérdést, ma nagyon lusta vagyok és fáradt, hogy kipróbáljam. -
utánvétel
aktív tag
válasz
nightshadow #27413 üzenetére
Amúgy nem mi kapcsoltuk be először a tv-t, hanem bolti kiállított darab volt, azért is kerülhetett üzleti üzemmódba.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
nightshadow #27413 üzenetére
Hálás köszi.
-
utánvétel
aktív tag
A napokban üzemeltük be a barátom D6100-as Samsungját, és a bal felső sarokban időközönként megjelennek különböző logók: full HD, smart tv,stb.
Hol lehet ezt az opcíót kikapcsolni, mert eddig nem talátam meg? -
-
utánvétel
aktív tag
válasz
Tutu7030 #26550 üzenetére
A faék kicsit jobb.
Lényeg végül sikerült, kár, hogy közben a belinkelt képmentések eltűntek.
..bár a videó végén (az egész kb 30-40 mp) a hang eltűnik, és csak síri csend.
Amúgy konkrétan ezt a videót szerkesztgetem. Itt megjegyezném, hogy ez 50 fps-el van, nekem mindenképp vissza kell állítanom 25 -re, különben nem játszható le a tv-n? -
utánvétel
aktív tag
Elsiklottunk a kérdés felett. Tegnap ismét próbálkoztam, mert vennék egy Sony fényképezőt, amelyik szegénykém AVCHD be nyomatná a full hd-t, de hát ez a szerencsétlen tv nem kéri.
-
-
utánvétel
aktív tag
válasz
AttyVin #26253 üzenetére
A víz szolgáltató nem kérdezi, az áram szolgáltató szerződésbe fekteti (lásd pl 1x 25A vételezési lehetőséged van, többet nem tudsz, mert lekapcsol a kismegszakító, ha még is többet szeretnél, mert klímázol vagy villannyal fűtenél, akkor hálózatfejlesztési hozzájárulást kell fizetni, x forintért amperenként, a bővítéshez.)
UPC szolgáltató esettében szerződés rögzíti az internetes végponti számítógépek számát, nagyobb csomagok esetében 2-3 gép engedélyezett.
Persze a magyar ember találékony, és pont tojik rá, rádugja a kis ruterkéjét az épp aktuális hálózatra, azt csókolom meg van osztva a háztartás többi számítógépével ha szabad, ha nem szabad. -
utánvétel
aktív tag
Most jövök a Saturnból, megcsodáltam a 2012-es Samu modelleket.
Szép áraik vannak, na meg a nappalim is kicsi hozzá. -
utánvétel
aktív tag
Ez az internet kártya amúgy milyen? A saját bankod bocsájtja ki? Csak internetes vásárlásra jó?
Azért kérdem, mert az "én módszeremmel", miszerint vásárlás előtt utalok a PayPal egyenlegemre és utána onnan fizetek, továbbutalok, nem működött a múltkor az Ebay-en , amikor eladni akartam.
0,9 USD körüli összeget kellett volna fizetni a feltöltésért, de nem fogadta el a PayPal fizetést, mindenképpen dombor kártyát akart a rendszer, amiről inkasszózta volna, holott vásárlás esetén eddig mindig hibátlanul működött-működik az említett fizetési mód. -
utánvétel
aktív tag
válasz
vmaxter #26184 üzenetére
Az Allshare beállításokkal elvileg a számítógépen levő adatokhoz is hozzáférsz és megjelenítheted a tv-n ugyanolyan minőségben. Vagyis nem feltétlenül szükséges külső HDD.
Nálam a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a tv "csak" a felhasználók/nyilvános mappába másolt videókat, képeket látja. Sőt mkv-t ilyen módon nem játszik le, mert fel sem ismeri, holott HDD-ről minden fajta kiterjesztéssel megy szinte.
Azért várjunk meg még néhány hozzászólást, hogy másnál mik a tapasztalatok.Mennyiért sikerül venni D5500-öt?, mert olyanom is van, bár én még drágán vettem múlt év augusztus körül.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
deakferenc75 #26044 üzenetére
Valószínűleg a tied nem volt garanciális
-
utánvétel
aktív tag
-
utánvétel
aktív tag
válasz
dave_gahan #25932 üzenetére
Nem tudom, nálad miért vibrál az Avatar, az az egyik legkitünőbben sikerült 3D-s film szerintem.
Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve D7000-ről nézem, se vibrálás, se fejfájás, se semmi. -
utánvétel
aktív tag
válasz
kovacspityu #25923 üzenetére
Sajna ez a fejhallgató hátul bedugós megoldás engem is bosszant, elég macerás.
Valaki írta itt korábban, hogy állítólag a mellékelt euroscart csatlakozókábelről le lehet venni a hangot, bár lehet az csak vonali hang lesz erősítőhöz, én még nem próbáltam. -
utánvétel
aktív tag
válasz
attamero81 #25861 üzenetére
Hát ... az már akkor olyan stoboszkópikus lehet....
-
utánvétel
aktív tag
válasz
torma1981 #25782 üzenetére
Azt hiszem, de nem 100%, hogy kb 5.000 ft.
Haverral október körül akartunk igényelni, de végül otthon felejtette a bankszámla kivonat utolsó példányát, és mire térültünk-fordultunk, beesteledett, a bank bezárt, így megvettük kp-re a cuccost.
Itt azt írja, hogy a kezelési ktsg a felvett hitel 5%-a.
Érdemes átolvasni, én csak átfutottam. -
utánvétel
aktív tag
válasz
torma1981 #25773 üzenetére
Az adott üzletben (az euronics- ben tuti) külön pult van, ahol a "hiteles" vevőkkel foglalkoznak.
Banki munkaidőben, gondolom, du 16-17 óráig kb 60 perc alatt elbírálják a cetelem hitellehetőségedet.
Szig, lakcímkártya, utolsó bankszámla kivonat, ami tuti kell hozzá és a fizetésednek megfelelő mértékben kapod az igényelhető kölcsön nagyságát. -
utánvétel
aktív tag
válasz
asuspc96 #25753 üzenetére
Digitális adást csak dekódolva lehet nézni.
Nem hinném, hogy helyes lenne itt kitárgyalni a feltörési módokat, de szerintem nem lehetséges. Hasonló lenne, mintha azt kérdeznéd, tud e valaki "végtelenített 900-as GSM sim kártyát" amivel ingyen lehet beszélni. A rendszer működési sajátosságaiból kifolyóan nem lehetséges, vagyis nem létezik, és gondolom ugyan ez igaz a digitálisan kódolt kábel televíziós adásokra is. -
utánvétel
aktív tag
válasz
attamero81 #25757 üzenetére
Ezeket a képeket mobillal fotóztad?
Nem jól látszanak, csak nagy homály mind a 3 kép. -
utánvétel
aktív tag
válasz
kemalboy01 #25686 üzenetére
Én passzív 3D-set nem vennék. Láttam élőben passzívat, és minev az enyém aktív, mondhatom sokkal térhatásúbb.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
kemalboy01 #25673 üzenetére
Nekem D7000 van. Első villámgyors áttekintésre nagyjából ugyan azt tudja (bár még a sajátomon sem használok és ismerek minden funkciót).
Az újabb modell mindenképp előny, ami viszont nekem szembetűnő, és észrevettem a D6500 nél is a D7000 -hez képest, hogy a kerete, szélső kávája picit vastagabb. Van egy olyan 5-10 mm fekete rész a szélén vagyis annyival kisebb a látható kép, és annyival vastagabbnak tűnik a szélső keret része.
Lásd itt
Mindenképpen javasolt előtte élőben megtekinteni, összehasonlítani.Nálam az esztétika is nagyon fontos ennyi pénzért, (gondolom Nálad is), hiszen ez a cucc részben szobadísz is, és a nagy dolgok mindig az apróságokon múlnak.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
Petreszku #25664 üzenetére
Az 1 cm-től (sőt a 0-tól ) a végtelenig működik, természetese minél messzebb vagy a készüléktől a 3D hatás annál kevésbé jelentkezik.
Hasonló ez , mintha leszúrok 2 db karót a nézőtől 2 méterre és 2 méter 20 cm-re.
Ha ugyan ezt a két karót 100 méterről nézed a 3D hatás igen lecsökken, nehezen megkülönböztethető melyik is van közelebb. -
utánvétel
aktív tag
válasz
jockos #25636 üzenetére
Látni a legfelső 3 kategória már kétmagos procival szerelt, bár gondolom a leggagyibbal, mert különben odaírták volna a típusát.
A 2011-es modellek celeronos? procivalt szerelt internetböngészője maga a katasztrófa.
Miért baj a 3D? Én sem amiatt vettem a D7000-esemet, de most már nagyon örülök, hogy van benne, semmi pénzért nem válnék meg tőle. -
utánvétel
aktív tag
válasz
nightshadow #25591 üzenetére
Nem úgy hívják, de hasonlóan, pontosabban így: D7000, viszont cserébe a képminősége mindenek felett álló.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
Szabest #25586 üzenetére
A TV USB portjára nem tudsz egeret, billentyűt csatlakoztatni. (tudsz, csak nem történik semmi)
Erre nem gondoltak még SAMU -éknál, hogy valakik használni is szeretnék esetleg valamire a tv-be épített internet böngésző-számítógépet, ami, mint már korábban is írtam egy nagy rakás ..., inkább ne lenne benne és adták volna olcsóbban a tv-t, de hát benne van és semmire sem jó, használhatatlan "felhasználóbaráttalan" -
utánvétel
aktív tag
válasz
sdarcy #25547 üzenetére
Ha garanciális, bár úgy érzem, hogy nem, akkor szerviz. A tv panelen levő usb csatlakozó valószínűleg merev lábakkal van a panelba forrasztva, a tied amit a kábeledről levágnál, hajlékony kábellel rendelkezik, nyaklik-nyeklik. Eléggé Mekk-mesteresnek érzem ezt a javítást, bár lehet , hogy a leírt módon összehozható.
Az otthoni barkácsolást csak akkor javaslom, ha van benne némi rutinod, nehogy olcsó húsnak híg legyen a leve. -
utánvétel
aktív tag
válasz
nightshadow #25443 üzenetére
Na oké, erre mondják: kinek a Pappné, kinek a paplan
-
utánvétel
aktív tag
válasz
nightshadow #25441 üzenetére
Nekem van sima talpas és karácsonyfa talpas is, de a D7000-es samumat nem tudnám elképzelni nem karácsonyfa talpon, mert ő így szép, ahogy van: [link]
-
utánvétel
aktív tag
válasz
nightshadow #25437 üzenetére
Ez a karácsonyfa talpas? [link]
-
utánvétel
aktív tag
válasz
leslieke #25320 üzenetére
"Kártyatulajdonosként Ön megkülönböztetett figyelemben részesül: a folyamatosan bővülő szervizszolgáltatások keretében gyorsjavítást vállalunk a készülék jótállási ideje alatt, emellett Prémium ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére."
Na de hát, nincs elromolva semmi samsung termékem, ha meg elromlik, e nélkül is érvényes a garancia.
Ez humbuk. -
utánvétel
aktív tag
válasz
bluemirage #25145 üzenetére
Az LCD monitornál nem lehet beégésről beszélni.
CRT-nél azért éghet be a cső, mert a nagy intenzitású elektronsugár a fényporréteget károsítja.
LCD-nél teljesen más az elv. Ott minden egyes képpont külön van definiálva, vagyis mindegyikhez tartozik 3db vezérlő tranzisztor és 3db kristálycella( a 3 szinnek megfelelően). A kijelzés pedig úgy jön létre, hogy a cellában a folyadékkristály kristályrácsa feszültség hatására elcsavarodik, így a háttérvilágítás fényét az elcsavarodás mértékében egy polarizátoron keresztül engedi át.
Röviden és konyhanyelven ennyi. -
utánvétel
aktív tag
válasz
wertigo1984 #25137 üzenetére
A régebbi plazmánál volt ez a betegség, hogy beégett a képernyő. De a LED lcd nem tud beégni!
-
utánvétel
aktív tag
válasz
attamero81 #25099 üzenetére
Led TV-n képernyőbeéégés
Na erről még nem hallottam. -
utánvétel
aktív tag
Addig olvasgattam itt a felhősödésről, hogy gondoltam megnézem már az én Samu tv-met, felhős-e?
Kissé elszomorodtam, komplett bárányfelhő van a birtokomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest