- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
duduati
aktív tag
válasz
duduati #18582 üzenetére
Csináltam egy hardveres resetet a telón. Amikor elsőnek elindul kiadja hogy kalibrálás. Érintgetni kell a kijelzőt 5 pontos. Ha végignyomkodom mindig kezdi elölről. Már vagy 15x megcsináltam de mindig visszaadja ezt. NEm tudja valaki hogy hogy lehet innen kilépni vagy valami, mert csak itt áll a dolog
-
Rick4
félisten
válasz
duduati #18540 üzenetére
Én konkrétan phonEx-et használok, azon tudom, hogy kell belőni, és ott meg lehet fordítani. Egyébként is érdemes egy mobileshell 3.5-öt, meg egy normálisabb tárcsázóprogit feltenni (ez lenne a phonEX pl), sokkal bővebb lesz a menürendszer, több és jobb funkciód lesz a készülékben.
-
válasz
duduati #18476 üzenetére
Passz.. de én úgy gondolnám, hogy csak memoban más.
Illetve akitől én vettem, az azt mondta, hogy a 16Gigások nem voltak hivatalosan forgalomban itthon.. amolyan tuning verziók, de állítólag nem annyira megbízhatóak..
Ezen kicsit csodálkoznék.. de nem tudom.. lehet csak a maga "Malmára" dolgozott a srác -
válasz
duduati #18450 üzenetére
Saját szerény véleményeim pár hónapos használat után.
Használtan vettem a készüléket, ezt bele kell azért számitani..
Illetve még azt tenném hozzá, hogy világéletemben ericsson, SE-telcsijeim voltak(a2618,T20,T65,T630,K610i,és végül a K770i)Kezdem a "hátrányaival" mert azt rövidebb felsorolni.
- A fényképezőjétől kicsit többet vártam. Mivel látom neked 810esed van, te is számithatsz erre. A k770em kicsit jobb képeket csinált.
Elsősorban nem túl szinhelyesek a képek.Kicsit fakó, mosott hatása van. Lehet ROM függő is nem tom. De valószinűleg szoftveres, a probléma..mert pl amikor befókuszál, még tök jó.. de amint exponál, és beadja az "előnézeti képet", ott már mosott.
Persze nem arról van szó, hogy rossz a fényképezője, telefonhoz képest meg pláne, csak jobbat vártam, szerettem volna.. illetve jobbhoz vagyok szokva(k770i, a pana Fz50esem nem is emlitem)
- Napfényben nehezen látható kijelző. Ez ugyan a kis telcsinél is probléma volt, de itt valahogy hatványozódva..
- Darabfüggően de előfordúl, hogy töltés+Igo használat hatására annyira felmelegszik, hogy a hővédelme lekapcsolja a töltést. (enyém sajna pont ilyen ) Ilyenkor sajna csak merűl az akksi.. az IGO meg kb. 2-2,5 óra alatt le is zabálja a fullra töltött akksit.
- tapibill: szokni kell.. mozgó járművön pl (nekem) még nehezebb vele pötyögni, mint sima gombokon. (azon már már vakon is ment..)
- Érintő pálcikát épithették volna bele is.. idegesitő néha ahogy az oldalán fityeg.. ide-oda csapodik az elejéhez hátúljához a készüléknek..Biztos irják majd, hogy le kell venni, úgyse kell. Ez részben igaz is.. alap dolgok egész jól mennek kézzel(körömmel) is, de pl. Zummában (játék) jó a kis pálcika...
Meg némely menünél is..
- Akksi dolog: ez a kettő között van.. (pozitivum negativum)
és nagyon szubjektiv. Mivel ez nem sima telefon, hanem PDA.
Van egy nagy kiejlző, "gyors" proci..zabál...
Ha csak elvan az embernél, és csak telefonálgat, egy-két sms, esetleg egy pici játék, akkor kb 2 nap (nálam)
Ha többet játszunk, esetleg film, neadj isten Navi töltés nélkül, akkor naponta töltés..Pozitivumok:
- Nyilt oprendszer.. (winmo), nagyon testreszabható...különbözö progik telepithetőek.
Viszont Pont ezért, olyan dolgokhoz ami sima telcsiben alap, itt külön progi kellhet
- Relative nagy kijelző, lehet akár egérmozizni is..(én pl a csillagkaput ezen nézem néha amikor várakozok..)
- Játékok is vannak rá.. "nagyba" azok se rosszak..
- Van benne WI-FI..(bár eddig talán egyszer használtam)
- Türhetően lehet rajta netezni is.. ha szükséges..
- Fagyni nem igazán fagy.. 1-2szer ha lefagyott.. pedig telepitgettem már rá pár progit..
- Igo teljesen jól fut rajta.. bár volt,hogy egyszer teljesen összezavarodott, de az gondolom vagy egyedi, vagy helyi probléma volt.. (egyedüli probléma a fenti töltéses)
- BT frankó.. BT-s fej van a kocsiban.. frankón komunikálnak.. mind a zenét, mind a hivást, mind az IGO hangot kirakja, adja-viszi. Lejátszót (coreplayer pl, lépteti is..)
- Office csomag.. frankón megnyit és szerkeszt is valamilyen szinten word, exel, pdf fájlokat.. ez se rossz ! pdf-et asszem csak megnyit..Asszem hirtelen ennyi.. Ezen a linken vannak a hsz-eim a témában. a második vagy harmadikban van pl a fényképezőhöt pár teszt képem is..
biztos van még pár dolog, de ezek igy hirtelen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Foxpost
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1 humoros
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest