- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apucy01
őstag
válasz
Stukker1987 #21135 üzenetére
28227_CLEAN_HUN ennél nincsenek ékezetes betük
és van még valami
bejövö sms t nem tudom megnyitn vissza lép alaphelyzetbe csak ennyi vele a gondom
más nincs -
ThePlayer
tag
válasz
Stukker1987 #21116 üzenetére
A magyar szolgáltató ROMok magyarok.Mind a háromnál lehetett kapni i900-at(ha jól tudom).Viszont azok csak 6.1-esek.A samsung saját i900-as ROMja magyaritható valamint ANZO ROMja még ami full magyar.Magyaritani a Sunnysoft nevü ki alkalmazással lehet.Főzött ROMokhoz nem nagyon ajánlott mert azoknak változott az alap struktúrájuk és nem tudja kicserélni a szavakat.
stukkerBocs! Nem neked cimeztem
-
logarithm
őstag
válasz
Stukker1987 #18844 üzenetére
Akkor, vagy rom problémák, plusz leginkább a PHONE rész a nem megfelelő, de ugye ez rommal együtt jár, de külön cserélhető a PHONE rész.
Elméletileg itt leírják hogyan kell, de én nem foglalkoztam vele, mert a romomba van integrálva.
-
logarithm
őstag
válasz
Stukker1987 #18840 üzenetére
Érdemes vele utcán lenni, egy házban nem fogja megtalálni, kevesebb az esély rá, plusz állíthatod nagyobb sebességre is, legalábbis nekem úgy van.
-
logarithm
őstag
válasz
Stukker1987 #18839 üzenetére
Nekem is, eléggé sokára kapcsolódik rá valamelyik műholdra sajnos, ezt már a kollégával beszéltük, hogy egy PHONE rész csere megoldaná, vagy javítaná.
Vagy pedig tudtommal, van egy program amivel le lehet kérni a műholdak hollétét netről, s már tudni fogja a telefon, sajnos nem tudom mi a neve, de majd gondolom lesz majd itt aki okosabb, és mond jobb ötletet
-
logarithm
őstag
válasz
Stukker1987 #18835 üzenetére
Milyen böngészőt futtatsz?
Ezt a nyelv csomagot nem ismerem, pontosan nem tudom mi lehet a baj forrása, de nyelv csomag előtt nem csinálta ezt?Próbáld meg azt amit linkeltem egyel feljebb.
Amúgy nyugodtan teheted az iGO-t bárhova, csak legyen helyed hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest