- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
inkubator
aktív tag
Igen valóban, de én itt szerettem volna megtudni a dolgokat. Már 1,5 órája nézegetem azt a fórumot, de még semmit se tudok hogy mit is jelent konkrétan a rom és hogy mik a különbségek a romok között stb. Több száz hozzászólás átolvasásához se időm se energiám. Annó a nokia e51 fórumot is volt vagy 1 hónap mire átolvastam. Kezdőknek nem triviális elboldogulni a romnevek között se.
Szóval arra számítottam hátha akad itt valaki aki leírja pár mondatban hogy a rom az tulajdonképpen ezt meg ezt jelenti( egybe vagy külön vagy hogy is van az operációs rendszerrel stb.) Aztán leírja azokat a romokat amik most megbízhatóan mennek az Omnián és hogy melyikben mi található.
Az i900 oldalnak egy része be se jön már, a PDA fórumon sem találtam a romról leírást hogy mire való és hogy eszik vagy isszák.
Azért remélem hátha olvassa valami türelmes hozzáértő ember is ezt az üzenetet aki tud nekem segíteni. Előre is köszi. -
SzaboZE
addikt
Az erősebb vételt (és ezzel együtt az elméletileg magasabb fogyasztást) csak akkor használod ki, ha ezek az eszközök használva vannak. Tehát a készenléti időt nagy mértékben nem befolyásolja szerintem. A DXID1-es ROMmal és a régi akkuval viszont forró lett a telefon 20-30 perc alatt és leállította a töltést navi közben (ha töltőn is volt az Omnia).
-
SzaboZE
addikt
Nekem nem eszik többet. Átlagos használattal 3-4 napot elment a korábbi rommal, ez most is így van. iGO kb 2-3 óra, ha nincs töltőn.
"Szia! 2 kérdés. Milyen új akksit vettél? Azt figyelted hogy a 70% töltöttség az maradt?
"A teszt során az akku töltöttsége ment felfele. Ma is használtam, Bluetooth bekapcsolva, TMC bekapcsolva, iGO, töltés, 1 órát ment gond nélkül, nem volt forró. Még XBIC van a PDC ftp-n, arról nem nagyon láttam hozzászólásokat.
Az új akku eredeti Samsung, cseh gyártmány (CZ). Viszont a régivel még nem próbáltam ki újra a navit (amióta új ROM van).
-
twine
veterán
Természetesen nem....de mint ahogyan az első ezzel kapcsolatos hozzászólásomban írtam,,,szükség törvényt bont....És bár a logikátlan dolgokat magam sem szeretem, azt gondolom, 81+Mb 2009-ben nem akkora adatmennyiség amit "épp ésszel" fel ne fognánk
Hozzáteszem ez a 81+Mb is csak a Romfrissítésnek kösszönhető...ellenkező esetben 40Mb magassága lenne csak....Az viszont már a használhatatlan kategória....tehát ha átszaladok a haveromhoz, és szeretnék egy zúzósabb Drivert áthuzni Wifi-n hálóban,, akkor már a 80 mega is kiakadhat....
Értem amit kérdezel,,,de szerintem felesleges tulmagyaráznom....Ez igy sz@rt sem ér....
Ezért keresem a megoldást,,és nem az alternatívát.... -
snowdog
veterán
Attól tartok félreértetted a helyzetet. Nem érdekel, hogy lehet ott kapni, vagy sem. Nekem van ilyen gépem, és nem a Vodánál vettem. Egy kérdés kapcsán rákerestem, hogy valóban lehet-e ott kapni, vagy sem. Egyszerűen csak furcsának találtam, hogy olyan terméket reklámoznak, amit már nem árulnak. Senkit sem áll szándékomban feljelenteni, nem az én stílusom (egy másik topikban írtam is róla, mennyire megvetem a mindenhol, mindenkit feljelentgetőket), csak jelezni kívántam, hogy volt már rá példa, hogy ilyen esetben keményen büntettek.
-
snowdog
veterán
Mivel nekem is csak pár napja van meg az Omnia, ezért csak általánoságban tudok válaszolni. Ha nem indítunk olyan alkalmazást, aminek szüksége lenne a GPS adatokra (pl. navi program, vagy a fényképezőgép koordináta beillesztési módban), akkor a GPS vevő nem fog elindulni. Bár még ezzel a géppel nem próbáltam, de biztos vagyok benne, hogy külső BT-s vevővel is működik rajta navi program, csak abban kell megadni, hogy ne a saját belső vevőjét használja.
Konkrét adatokat nem tudok mondani, de nem biztos, hogy sokat nyersz vele. Mert ha külső BT-s GPS vevőt használsz, akkor meg be kell kapcsolnod az Omnia BT rádióját, ami szintén plusz fogyasztást fog eredményezni. Kérdés, hogy a két vevő (Bt kontra GPS) között mennyi a teljesítmény fogyasztási különbség. Szerintem nem túl nagy. Akkor meg minek még egy egységgel bajlódni?
-
TomKiss
tag
Nekem eddig senki nem panaszkodott, hogy későn venném fel.
Amikor teszteltem, akkor legkésőbb már a második csengésnél a pda is csengett/rezgett.
Próbáltam navi közben, e-mail olvasás közben, de ugyanaz.
Eredeti, gyári ROm-mal...Szal eddigi tapasztalataim alatt nincs ezzel gond.
-
somnia
senior tag
Na most csak a Te kedvedért kipróbáltam , felhívtam magam vezetékesről .
Az első kicsengés után felébredt és a második kicsengéskor már az Omnia is csengett.
Biztos ami tuti kipróbáltam mobilról is.
Az eredmény detto , a második kicsengést már egyszerre csinálják.
Lehet , hogy romfüggő a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest