Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Doris Lune #18060 üzenetére
Szedd le az SPB Wireless Monitor nevű progit. Ez az, egy ideig ingyenesen is használható program, képes arra, h különszedjen minden egyes folyamatot ami a netet használja és kiírja, h azok mekkora forgalmat generáltak.
-
dancsuri
veterán
válasz
Doris Lune #17564 üzenetére
Nem gondolkodsz romcserén? az újabb verzióju progik jobban teljesítenek 6.5-ön és minden fejlesztés ez irányba mutat. itt nézz körül: [link]
-
ivzso
csendes tag
válasz
Doris Lune #17558 üzenetére
A skyfire böngészőben le tudod játszani a you tube videókat vagy próbáld meg ezt a youtubeplay-t.Nekem ez van telepítve és működik.
-
dancsuri
veterán
válasz
Doris Lune #17558 üzenetére
mikori és milyen romot használsz?
-
ivzso
csendes tag
válasz
Doris Lune #17552 üzenetére
A gmail- ben ne a mobil nézetet használd, hanem az oldal alján válaszd az alap html nézetet és akkor tudsz fájlokat is csatolni a levélhez (IE böngésző).
-
dancsuri
veterán
válasz
Doris Lune #17552 üzenetére
Próbáld ki ezt, az 5-töl lényegesen fejlettebb: [link]
-
snowdog
veterán
válasz
Doris Lune #16638 üzenetére
Ez a probléma az iGO megjelenése óta (több éve) fenáll. Mindenki panaszkodik erre a szűkítésre, a NavNgo (iGO tulajdonosa) mégsem hajlandó engedni. Ez van!
Egyébként van megoldás, ha nem is olyan, mint amilyenre gondolsz. A SD kártya szinte teljes egészében kiüríthető, és azt másolsz rá, amit csak akarsz.
Teszem azt, ha a közeljövőben az iGO8-at csak Magyarországon akarod használni, akkor töröld le az összes többi térképet, épület állományt, illetve poi fájlokat. Ezzel több GB helyet tudsz felszabadítani, az már bőven elég MP3 fájlok, képek, stb. számára. Aztán ha külföldre mész, akkor az aktuális térképet, poi-t, épületeket visszamásolod az eredeti kártyára, és máris használhatod.
Ezért mondtam korábban is, hogy javasolom a teljes kártya tartalmát PC-re másolni. Most is megismétlem.
-
snowdog
veterán
válasz
Doris Lune #16636 üzenetére
A tört verzió megjelenésben teljesen megegyezik az eredetivel. Az egyetlen különbség, hogy az egyik használata legális, a másiké meg illegális. A döntést neked kell meghoznod, hogy melyiket használod.
Az előbb linkeltem be a szabályzatot, amely szerint illegális szoftver használatára buzdítani is tílos.
-
dancsuri
veterán
válasz
Doris Lune #16628 üzenetére
Nálam ez a sys.txt tartalma Mystorage-n és működik
[folders]
app="My Storage/iGO8"[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
laneinfo_signpost_enabled = 1[map]
3d_scale_carmodel=1
3dcarsizemin=3000
3dcarsizemax=3000
3dcarsizemul=300 -
snowdog
veterán
válasz
Doris Lune #16628 üzenetére
Akkor mégegyszer, a legális verzió csak a saját SD kártyájával használható!
Ha a készülékbe akarod rakni, akkor a nem legális verziót kell használnod, vagy azt a vegyes megoldást, amiről korábban már volt szó. Exe program a gépben, és a térképek az eredeti SD-n. (Nem próbáltam, de van egy gyanúm, hogy a leírásban szereplő letöltendő exe sem legális, de ez más kérdés).
Ehhez találtam is leírást, meg is csináltam, de sajnos nem műxik, vagy én bénázok?
"Ha ezt beírod akkor nem kell SD kártya, csak bemásolod a gépre IGO8 alkönyvtárba és már megy is. Ehhez a sys.txt-hez kapcsolódik két file is amit le lehet cserélni, azért hogy a megnövelt felbontást kis tudd használni."
[device]
type="SGH-i900"
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"Nem Te bénázol, hülyeséget írtak. Ha a sys.txt-ben a SD kártya van megadva mint forrás (app="%SDCARD%/iGO8"), akkor temészetes hogy a gépből nem fog elindulni.
Ha a belső tárból akarod használni, akkor a sys.txt-ben valami ehhez hasonlónak is kell lenni:
[folders]
app="My Storage\iGO8\"De az eredeti SD kártyádról hiába másolod be a programot és a többi anyagot, onnan NEM fog működni. Ennél világosabban nem tudom leírni.
-
snowdog
veterán
válasz
Doris Lune #16599 üzenetére
Szeretném kímélni az eredeti kártyámat, és lemásoltam magamnak (!) egy másik kártyára, de hiába telepítem fel, csak a logo jelenik meg, aztán nem megy tovább, nem indul el. Pedig erről szeretném használni az IGO-mat....Mit rontok el?
Azt rontottad el, hogy lemásoltad. Csak biztonsági másolat céljából van értelme lemásolni, de ez a biztonsági másolat (ha másik SD-re készíted) nem fog működni. Akkor mire jó? Arra, ha véletlenül letörlöd az eredetit, akkor a másolatot visszatéve az ismét működni fog.
Én azt javasolom, hogy az egész eredeti SD tartalmát másold át a PC-re! Szintén biztonsági másolat céljából. Sok felhasználónak jól jött volna, aki azt korábban nem tette meg! Főleg a license file fontos, mert ha az megsemmisül, akkor az eredeti kártyát többet nem tudod legálisan frissíteni.
-
somnia
senior tag
válasz
Doris Lune #16599 üzenetére
Mitől szeretnéd kímélni a kártyádat?
Nem tudod másolni , mert minden kártyának egyedi azonosítója van , és másolásnál azt nem másolod át.
Ha azt akarod , hogy működjön az eredeti nélkül , akkor szedj le egy törtet valahonnan , azt telepíteni sem kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iGO Primo
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged