Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabulator

    tag

    Szervusztok!

    Már nem bírtam tovább és GB-ről átálltam JB-re. Konkrétan cm-10.1-20130416-EXPERIMENTAL-galaxysmtd-M3 van most fent a telón. Szép, gyors, meg minden, de azt az egy kis apróságot nem értem, hogy mi eszi úgy az akksit? Új ROM felrakása előtt és utána is csináltam factory resetet meg wipe-ot, Battery Calibration letöltve, 100%-ig akksi feltöltve majd bekalibrálva, de ugyanúgy nagyon gyorsan merül a telefon. Valaki esetleg tapasztalt ilyet, esetleg tudna tanácsot adni, hogy mivel lehetne orvosolni ezt a problémát?
    Amikor a szinkronizálás is be van kapcsolva, akkor nagyon durván eszi az akksit, már durván szelektáltam, hogy mit szinkronizáljon automatikusan és mit ne, hogy ezzel is meg tudjam hosszabbítani az üzemidőt de nem vezetett eredményre. Továbbá találtam a Semaphore kernelben egy Deep Idle nevezetű jóságot, amit még őszintén megmondom nem próbáltam, de tartok tőle, hogy mikor pl sportolok akkor a gps-t kilövi, vagy a bluetoothot, ami megint nem jó számomra.

    Most az ilyen hülye tanácsokat, hogy wifit kapcsoljam ki, a fényerőt vegyem le és társait mellőzzük, mert ennek így semmi értelme, a telefon GB-vel NEM merült ilyen gyorsan, ugyanezekkel a progikkal, és ott a szinkronizáció nem lett szelektálva, sőt a proci is 1200MHz-en kegyegett, míg itt alap órajelen, ilyen-olyan. Az okosteló azért van, hogy online lehessek, ne csak vegetáljon.

    "Time You Enjoy Wasting is Not Wasted Time"

Új hozzászólás Aktív témák