- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
válasz radicspeter1 #8049 üzenetére
nem a file-al lesz a baj, leszedtem amit felraktál xda-ra és bitre megegyezik a kettő. valami mást kell kipróbálnia amúgy mi van ebben a cunamiban hogy ekkorára hízott?
-
sixer66
senior tag
válasz radicspeter1 #8050 üzenetére
Igen wipe format aksi ki be ujra wipe format minden es megse jo.Valami nagyon nem tetszik neki.
-
D1L1ZS
őstag
Nem a Tsunamival van a baj hanem a Dev Host tárhellyel...
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
sixer66
senior tag
Még most se működik a telepítés.
Olyan probléma van most Tsuna 1.0-val, hogy rádugom gépre, és csak a belső memóriát nyitja meg de a memóriakártyát nem és file managerrel se tudom megnyitni így rá se tudom rakni emmc-re az új Tsuna-t -
SFAkos
aktív tag
Még mindig nem tudok telepíteni se marketrol se sdről mesov2 jw8 alatt. Újra tettem már wipe nélkül hogy ne vesszen el semmim ugy se jo. Pedig egyik pillanatrol a masikra csinálta ezt, hely van bőven de ha valamit uninstallok se megy a helyére más... Valaki segítsen plssss
-
sixer66
senior tag
válasz radicspeter1 #8055 üzenetére
Hát de ha azt leformázom, akkor az is letörlődik róla nem?
-
( V )
veterán
na srácok lehet anno kicsit rosszul fogalmaztam meg:
a Multi Mount SD-Card használata a következő - amikor az USB-t rádugod a telóra, az android ( "gyári" ) mountolást NE aktíváljátok, hanem rögtön az MM widgetet kell megbökni és az szépen mountolja az SD-ket ill ugyanígy leválasztáshoz a widgetre kell bökni és unmountolja aztán lehúzható a kábel!
a fizetős verzióban mind ez automatikusra is megcsinálható és csak a kábelt kell dugdosni!
ui - viszont nálam a Tsuna JB alatt így a külső SD írás baromi lassú (1,5-3 MB/s), de a belső az továbbra is gyors!
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
cimp
senior tag
A Tsunami X 1.1 -ről nem tudna valaki egy olyan linket betenni ami működik?
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
( V )
veterán
ez nem jó?
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
HUTCHDB
nagyúr
en is feltettem, de nekem nem ment fel az uj semaphore.
igy arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy ez meg nem az eheti cm-re epul, hanem a korabbira.a color-t te tudod allitani?
nalam a galaxy setting nincs a romban...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
SFAkos
aktív tag
nektek ez az antutu mit ad ki ? 3804 jw8on, az jo ? régen lehetett hasonlitgatni a többi galaxyséhoz írta is kinek hány mhz milyen rom ezt csak én nem találom?
-
GrooveHero
addikt
Nem tűnik soknak, bár most csináltam ilyen tesztet életemben
Azt sem tudom milyen beállításokat kell csinálni, én egy teljes tesztet futtattam.
Jól csinálom egyáltalán?más:egyre nehezebben akar csatlakozni géphez a CM10. Eddig pikk-pakk meg volt a kapcsolat, most meg csak forog a kör, többször is rá kell nyomni, mire a PC megtalálja. Másnál hasonló? Config az aláírásban.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
D1L1ZS
őstag
Tölthető a legfrissebb /09.23./ CM10 NIGHTLY!
-
ZS3NI
őstag
Arról van elképzelés, hogy kb mikor lesz stabil verzió?
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
reluxa
csendes tag
Sziasztok,
Ha edgen van a telóm és valami fémre rakom (számgépház), akkor a képernyőn furcsa interferencia jelenik meg. Ha nem fémen, hanem csak simán kézben tartom, akkor is látszik valamennyire, de akkor már nem ilyen erőteljesen mint, a videón.
http://www.youtube.com/watch?v=IkC7DJViuzY
Szerintetek ez gariztatható?
Előre is köszi,
[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
Van aki már felrakta az új Tsuna JB 1.1et? Jöhetnének a tapasztalatok...
-
Osz24
tag
Sziasztok:
TSUNAMI JB X 1.0 TEnném fel.
Kell hozzá valami extra?
Vagy mehet egyböl CM10 re rá. factory resetek elött. -
hrabanc
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Froyo-ról (2.2) hogyan lehet JB-t telepíteni? Előbb pl. 2.3.6 és csak utána JB vagy van valami "rövidebb út" is? -
Silenzio
addikt
Igen, azt hiszem, mégis a legújabb van benne. Sokkal-sokkal gyorsabb, mint az augusztus 5-i HB, ami eddig volt fent. Egy nagy wow-t megérdemel.
A Tsunamics 1.1 hogy sikerült? Valaki kipórbálta már? És az X-Bean-ből van újabb inkarnáció?
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest